Комплект книг "Основи. Графічний дизайн" - Еллен Лаптон, Гевін Емброуз, Найджел Воно-Біллсон, Ніл Леонард, Дженніфер Коул Філліпс: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100022794)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Основи. Графічний дизайн"

Код: 2100022794
Купити Комплект книг "Основи. Графічний дизайн" Еллен Лаптон, Гевін Емброуз, Найджел Воно-Біллсон, Ніл Леонард, Дженніфер Коул Філліпс
1881 грн
1967 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Еллен Лаптон, Гевін Емброуз, Найджел Воно-Біллсон, Ніл Леонард, Дженніфер Коул Філліпс
Видавництво ArtHuss
Сторінок 838
Рік 2023
ISBN 978-966-978-609-8, 978-617-7799-00-8
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 60x84/8 (210x280 мм.)

Про книгу Комплект книг "Основи. Графічний дизайн"

У комплект входять книги:
Основи. Графічний дизайн 03: Генерування ідей
Основи. Графічний дизайн 02: Дизайнерське дослідження
Основи. Графічний дизайн 04: Нові основи
Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова"
Коли ми наважуємося нарешті втілити свою мрію в життя, завжди постає питання «З чого почати?». Навіть люди найвільніших і найнатхненніших професій на старті дуже потребують підтримки й допомоги досвідчених колег і наставників. Ґевін Емброуз і Найджел Оно-Біллсон запропонували для початківців у царині графічного дизайну помічний, дружній і яскравий путівник у професію.
 
Перша книга з цієї серії допоможе ознайомитися з фаховим словником та інструментарієм, надасть практичні підказки щодо роботи з ідеями та реалізації задуму, навчить працювати з брифом і оформлювати результат своєї творчості відповідно до стандартів. А стислий історичний екскурс і чудові зразки робіт сучасних дизайнерів дають можливість зрозуміти загальний контекст розвитку галузі.
 
"Основи. Графічний дизайн 02: Дизайнерське дослідження"
Проект графічного дизайну можна розглядати як послідовність виборів — і що усвідомленіший вибір на кожному етапі, то кращий результат. Дослідження — це інструмент, за допомогою якого можна глибоко вивчити предмет, і вже на основі здобутого знання обирати серед можливих варіантів і ухвалювати вдалі та обґрунтовані рішення.
 
Дослідження — тривалий процес, починається він із первинного пошуку даних на основі запитів брифу, а потім через дослідження аудиторії веде до розробки та синтезу ідей — і аж до кінцевого тестування матеріалів, процесів та рішень.
 
Ваші робочі процеси можуть бути структурованими чи інтуїтивними, але до дослідження загалом треба підходити неупереджено. Можна почати з дуже чіткої методології, що послідовно вестиме вас від одного етапу до іншого, а можна обрати низку експериментів, і вже на основі отриманих результатів вирішувати, яким буде наступний крок. У кожному разі — будьте відкриті до того, що вам покаже дослідження.
 
Цей підручник стане вашим путівником, ознайомить вас із основними поняттями й термінологією та допоможе отримати максимум користі із дослідницької роботи. Ви отримаєте найнеобхіднішу інформацію про різні методи дослідження, навчитеся визначати й вивчати свій цільовий ринок та ухвалювати вдалі й компетентні дизайнерські рішення. Книжка допоможе вам реалізувати власні ідеї, плануючи та структуруючи роботу так, щоб отримувати найкращі результати й відкривати нові горизонти креативності.
 
"Основи. Графічний дизайн 03: Генерування ідей"
«Є багато рівнів генерування ідей: від макро до мікро, від мозкового штурму до більш цілеспрямованих, вибіркових та стратегічних схем. 
 
Креативне мислення — навичка, яку можна розвивати. І в цій книжці ви знайдете різноманітні підходи, теорії та стратегії, які допоможуть вам це робити. Ми зокрема розглянемо деякі радше історично зумовлені стратегії, а відповідні практичні вправи допоможуть вам побачити їх у контексті власної дизайнерської роботи. Ідеї — основа гарного дизайну. 
 
Генерування, добір і розвиток цих ідей — фундаментальні навички графічного дизайнера-практика. Книжка допоможе вам включитися в роботу й генерувати більше ідей та різноманітних цікавих, ефективних і доречних дизайнерських рішень».
 
"Основи. Графічний дизайн 04: Нові основи"
У книзі «Графічний дизайн: Нові основи» авторка бестселлерів Еллен Лаптон і викладачка дизайну Дженніфер Коул Філліпс пояснюють ключові концепції візуальної мови, необхідні для будь-якої дизайнерської роботи, від розробки лого чи фірмового бланку — і до складного вебсайту. За допомогою візуальних прикладів із паралельними коментарями вони представляють формальні базові елементи двовимірного дизайну, такі як точка, лінія, площина, масштаб, ієрархія, шари й прозорість. У новому, переглянутому виданні додано новий розділ — про формстормінг і принципи гештальту, а також численні нові приклади робіт від студентів і професіоналів, що ілюструють такі теми, як робота із сіткою та кольорами.
 
«Ця книжка — посібник зі створення візуальних форм, із нього дизайнери дізнаються, як вибудовувати розмаїття і складність на основі простих зв’язків. Тут ми прагнули подолати прірву між програмним забезпеченням — і візуальним мисленням. Говорячи про форму, ми згадуємо новаторські роботи дизайнерів доби модернізму — від Джозефа Алберса й Ласло Могой-Надьї з Баухауза до Арміна Гофмана й таких видатних учителів, як Малколм Ґрір. Ми взялися до роботи над цим посібником, коли завважили, що нашим студентам буває непросто сформулювати абстрактну концепцію. Вони чудово давали собі раду з вокабуляром поп-культури й інтерпретували її елементи, однак набагато менш комфортно почувалися, коли їм доводилося працювати з масштабом, ритмом, кольором, ієрархією, сітками та зв’язками в діаграмах.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Моя святкова бібліотека ...
Колектив авторів
Як заробити на канікулах ...
Олена Скуловатова
Самотерапия. Изменим жизнь к лучшем ...
Елізабет Вайльд МакКормік
Вогнем і мечем. Том 2 ...
Генрік Сенкевич
Комплект книг "Каравал" ...
Стефані Ґарбер

Книги автора / видавництва

Основи. Графічний дизайн 04: Нові о ...
Эллен Лаптон, Дженнифер Коул Филлипс
Основи. Графічний дизайн 02: Дизайн ...
Гэвин Эмброуз, Нил Леонард
Основи. Графічний дизайн 03: Генеру ...
Гэвин Эмброуз, Нил Леонард
Основи. Графічний дизайн 01: Підхід ...
Гэвин Эмброуз, Найджел Оно-Биллсон
Комплект книг "Створення класн ...
Джеф Готельф, Джош Сейден, Питер Коннинг
Рисуємо голови та руки ...
Эндрю Лумис

Сьогодні купили