Комплект "Міфи про брендинг та PR" - Энди Миллиган, Саймон Бэйли, Рич Ли: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017713)
kniga.biz.ua

Комплект "Міфи про брендинг та PR"

Код: 2100017713
Купить Комплект "Міфи про брендинг та PR" Энди Миллиган, Саймон Бэйли, Рич Ли
741 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Энди Миллиган, Саймон Бэйли, Рич Ли
Издательство Фабула
Cтраниц 528
Год 2021
ISBN 978-617-09-6073-3, 978-617-09-6010-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект "Міфи про брендинг та PR"

В комплект входят книги:
Міфи про брендинг
Міфи про PR

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Міфи про брендинг
Бренди. Ми щодня з ними стикаємося, ми віддаємо їм перевагу, ми їм довіряємо. Однак чи багато ми про них знаємо? Хіба бренд — це не просто товар із яскравою етикеткою чи хитромудрою назвою?
Бренди та й уся сфера брендингу оповиті численними міфами. От, хоча б, що бренди — це лише спосіб стягнути з вас більше за той самий продукт і що брендами є тільки споживчі товари, що брендинг — це лишень про логотип і рекламу. Тож як розібратися, де тут правда, а де — вигадка?
Перед вами книжка, написана відомими експертами з брендингу — Енді Мілліґаном та Саймоном Бейлі. Вони, як ніхто інший, знають що таке бренди та в чому їхня цінність, у чому криється успіх бренду і як вдало підібрати йому назву. Вони кинуть виклик найпоширенішим помилковим твердженням про бренди та брендинг, розвінчають усталені міфи, а також розкажуть найсучасніші відомості про практичне застосування брендингу. Вони розкажуть про те, що таке хороші бренди, як вони завойовують нашу лояльність і чи завжди клієнт має рацію.
Ви дізнаєтеся у чому особливість Coca-Cola, чому нам так подобається IKEA та як Бекхему вдалося створити свій власний бренд. «Міфи про брендинг» — це книга не лише для власників брендів чи спеціалістів із брендингу, це книжка для усіх, адже всі ми — споживачі брендів.
 
Міфи про PR
«Міфи про PR» Річа Лі — це цілком новий погляд на сферу зв’язків з громадськістю та медіаіндустрією. Як не втрапити у пастки PR контенту, не потонути у засиллі інформації, а використати її на свою користь, як врешті здобути у цьому руслі власний комерційний успіх?
Річ Лі вичерпно, неймовірно доступно і цікаво відповідає на кожне з цих питань. Зокрема, що найголовніше,— розвінчує міфи про PR, що часто формують у нашій свідомості не зовсім правильне розуміння сутності інформаційного простору навколо нас. Книжка стане в пригоді не тільки PR-гуру чи тим, хто пов’язує з PR свою професійну діяльність, а й тим, хто хоче орієнтуватись у сучасному світі комунікації, де зв’язки з громадськістю посідають базовий щабель.
Річ Лі склав воєдино безцінний аналіз галузі PR у XXI столітті, разом зі всіма його малопомітними аспектами, розповівши, як стати талановитим працівником індустрії зі стратегічним мисленням (виділившись на фоні всіх тактиків, архаїчних практиків, які й досі розпорошуються та моляться на зону охоплення).
«Міфи про PR» — мастрід для будь-кого, хто починає свою кар’єру в галузі і тих, хто вже в ній, адже ця книжка буде слугувати нагадуванням про базові цінності, яких вони мають обов’язково дотримуватися. Це освіжний мікс порад, інсайтів та прикладів із реального життя, взятих із багатого джерела матеріалів, щоб продемонструвати обговорювані всіма теорії.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

YoRHa. Протокол висадки в Перл-Гарб ...
Ёко Таро,Мегума Сорамичи
Гадство Закудатство ...
Павел Белянский
Тріумфальна арка ...
Эрих Мария Ремарк
Богомол ...
Котаро Исака
Parasol. Соціальний арт-проект ...
Коллектив авторов
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Коллектив авторов,Чарльз Хоуг

Книги автора/издательства

Bold: How to Be Brave in Business a ...
Шон Смит, Энди Миллиган
Міфи про PR ...
Рич Ли
Міфи про брендинг ...
Энди Миллиган, Саймон Бэйли
Сливове дерево ...
Эллен Мари Вайсман
Морфій ...
Щепан Твардох
Капітан Смуток ...
Сергей Мартынюк (Колос)
Посібник біохакера ...
Яакко Халметоя, Олли Совиярви, Теэму Арина

Сегодня купили