Комплект "Видатні українці" - Ольга Опанасенко, Игорь Панасов, Олег Промахов, Александра Шутко, Мария Рубан: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100011906)
kniga.biz.ua

Комплект "Видатні українці"

Код: 2100011906
Купить Комплект "Видатні українці" Ольга Опанасенко, Игорь Панасов, Олег Промахов, Александра Шутко, Мария Рубан
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ольга Опанасенко, Игорь Панасов, Олег Промахов, Александра Шутко, Мария Рубан
Издательство Агенция IPIO
Cтраниц 928
Год 2022
ISBN 978-617-7453-59-7, 978-617-7453-64-1
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 72x102/16 (170x240 мм.)

О книге Комплект "Видатні українці"

В комплект входят книги:
Марія Примаченко
Валерій Лобановський
Ігор Сікорський
Леонід Каденюк
Роксолана (українською)
Кузьма Скрябін
Любомир Гузар (українською)

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Кузьма Скрябін"
Книжка-біографія «Кузьма Скрябін» розповість дитині історію музиканта від Бога. 
 
Андрій Кузьменко жив музикою і створював пісні, які співають досі. Його вплив на індустрію музики і культури України важко порівняти з будь-чиїм ще. Відомий український музикант Андрій Кузьменко “Кузьма” запам’ятається своїм шанувальникам неймовірним гумором, божевільними ідеями та відкритим серцем.
 
"Валерій Лобановський"
Валерій Лобановський вписав Україну в історію світового футболу. Він створив одну з найсильніших європейських команд свого часу і виховав цілу плеяду футбольних зірок. Хлопчик, дитинство якого припало на війну і тяжкі повоєнні роки, здолав усі перешкоди й дійшов до вершин завдяки наполегливості, невтомності й гострому розуму. Його приклад вражає, захоплює й надихає дітей і дорослих.
 
Його приклад — це найкраща можливість виховати маленьку зірку футболу з пелюшок — і до усвідомленого віку. Стиль книги вражає не тільки малюків, але й дорослих, які захоплюються спортом, а саме — футболом. Крім цього книга буде корисна підліткам, які знаходяться на роздоріжжі, як найкращий мотиватор для майбутнього успішного життя.
 
"Ігор Сікорський"
Ігор Сікорський – піонер авіабудівництва. Він почав працювати на голому ентузіазмі, однак спромігся увійти до когорти засновників індустрії авіації. Вперше у небо він здійнявся в Києві, і поставив перші світові рекорди. Його нагороджено 80 нагородами в галузі авіабудівництва. Ігор Іванович Сікорський мав дивовижну життєву місію—поліпшувати життя людей за допомогою техніки.
 
Коли Ігор почав мріяти про польоти і літаки, людство ще не здогадувалося, що скоро польоти стануть звичайним явищем, і саме Ігор внесе величезний вклад у розвиток авіації, зробить важливі відкриття, завдяки яким його літаки і вертольоти допоможуть багатьом людям та прославлять Ігоря Сікорського на весь світ.
 
"Леонід Каденюк"
Леонід Каденюк — звичайний хлопчик з буковинського села, який завдяки наполегливості та сміливості виріс в першого космонавта в історії України. Йому довелось пройти довгий шлях в 45 років, щоб втілити свою мрію про політ на орбіту Землі. Дитячі враження, навчання у льотному училищі, робота випробувачем, підготовка до космічних перегрузок— все це стало прологом до головної події його життя.
 
Простори всвесвіту завжди приваблювали Леоніда Каденюка. Як багато інших його однолітків, він мріяв полетіти у космос як його кумир Юрій Гагарін. Тоді Юрій Гагарін здійснив мрію майже усіх дітлахів, він був героєм. Героєм він став і для Леоніда Каденюка також. Ще будучи дитиною Леонід дав собі слово досягти мрії і здійснити політ у космос незважаючи ні на що. 
 
"Роксолана"
Роксолана — найвідоміша султана Османської імперії. Це історія українки — полонянки кримського хана, яка стала дружиною наймогутнішого султана Сулеймана Пишного та матір’ю його наступника — Селіма ІІ. Її життя сповнене таємниць та загадок. Читаючи книжку, діти зможуть потрапити у чарівний світ Сходу, в якому мешкала Роксолана, дізнатися, як вона змогла пройти тернистий шлях від доньки українського священика до величної султани.
 
"Любомир Гузар"
Книжка-біографія «Любомир Гузар» розповість дитині історію релігійного діяча, патріарха-предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви. 
 
Любомир Гузар був уважним до світу, до людей, співпереживав їх проблемам. Живучи у жорстокі  часи, він ніколи не зраджував собі і досягав вищих результатів, тренуючи свою моральність.
 
Він пережив німецьку окупацію й став свідком безчинств енкаведистів, одначе жорстокість катів не вбила в його серці безмежної любові до людей. На роки юності йому випала важка доля емігранта, але впродовж усього свого життя він мріяв повернутися в Україну — і таки здійснив свою мрію. Він вивів українських греко-католиків із багаторічного підпілля й став патріархом Української Греко-Католицької Церкви. Він був єпископом, письменником, викладачем, та передусім — Людиною
 
"Марія Примаченко"
Марія Примаченко – це книжка про любов. Любов до рідної землі, мистецтва, життя. Про незламний дух і неперевершений талант. Це історія про життя і творчість нашої славетної співвітчизниці. 
 
Як людині «з народу» стати відомою на весь світ? Що слід робити, аби про тебе знали у кожній країні? Навряд чи ці питання хвилювали легендарну українку, народну художницю Марію Примаченко. Адже всі свої картини вона писала не задля слави. 
Кожен її твір — то прояв безмежної любові до рідної землі.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект "Видатні особистості. ...
Мария Сердюк, Ирина Костюченко, Наталья Павлищева, Юлия Потерянко, Александра Шутко
Любомир Гузар (українською) ...
Ольга Опанасенко
Кузьма Скрябін ...
Игорь Панасов, Мария Рубан
Роксолана (українською) ...
Александра Шутко
Леонід Каденюк ...
Игорь Панасов
Ігор Сікорський ...
Олег Промахов
Валерій Лобановський ...
Игорь Панасов

Сегодня купили