Краще не буває. Нейробіологія відчуттів, або Як повернути собі смак життя - Зиндел Сигал, Норман Фарб: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024725)
kniga.biz.ua

Краще не буває. Нейробіологія відчуттів, або Як повернути собі смак життя

Better in Every Sense: How the New Science of Sensation Can Help You Reclaim Your Life

Код: 2100024725
Купить Краще не буває. Нейробіологія відчуттів, або Як повернути собі смак життя Зиндел Сигал, Норман Фарб
399 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Зиндел Сигал, Норман Фарб
Издательство Лабораторія
Cтраниц 224
Год 2024
ISBN 978-617-8299-99-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Краще не буває. Нейробіологія відчуттів, або Як повернути собі смак життя

Для багатьох із нас повсякденне життя втратило сенс. Високоефективні механізми, які колись полегшували життя, тепер виснажують нас. Шаблони суджень і негативне мислення призводять до розкручування емоційної спіралі. Для декого життя просто втратило свою іскру. 
 
Коли ми боремося з проблемою чи шкідливою звичкою, то вважаємо, що потрібно бути стійкими, все витримати і докласти більше зусиль. Але коли ми так робимо, то мозок подвоює шаблони мислення, через які  ми і застрягли. На щастя, наука про відчуття дає ключ до розв'язання цієї проблеми.
 
У книзі «Краще не буває. Нейробіологія відчуттів, або Як повернути собі радість життя» нейробіолог Норман Фарб та клінічний психолог Зіндел Сіґал пояснюють, що мозок має дві мережі: мережу швидкого розв'язання проблем (звички) та сенсорну мережу, яка відповідає за свіжі інсайти. Налаштовуючись на нові та повсякденні відчуття — від відчуття наших ніг на переповненій вулиці до звуку пташиного співу в парку — ми можемо залучати сенсорну мережу. Коли ми відчуваємо стрес або застрягли, варто зробити паузу, щоб помітити і відчути динамічний, живий світ навколо нас і підвищити нашу стійкість, добробут, здоров'я і творчість, де б ми не знаходилися цієї миті.
 
Чому варто прочитати 
• Відомий нейробіолог доктор Норман Фарб та клінічний психолог доктор Зіндел Сіґал розповідають, як вирватися з негативних шаблонів, залучаючи свої органи чуття.
• Заснована на десятиліттях наукових досліджень і наповнена простими вправами та практичними ментальними техніками для опанування «чуттєвого пошуку».
• Досліджує силу чуттєвого досвіду, який звільняє нас від рутини та глухих кутів і допомагає успішно справлятися з усіма життєвими викликами.
 
Про авторів:
Норман Фарб — доктор філософії, доцент психології в Університеті Торонто, Міссіссога, керує лабораторією регуляторної та афективної динаміки, а також є науковим співробітником Інституту розуму та життя. Досліджує психологію добробуту. Фарба цікавить чому деякі люди стають стійкими до стресу, тоді як інші вразливі до депресії та тривоги. Він вивчає методи онлайн-оцінки та тренінгів, а також використовує нейровізуалізацію, щоб дослідити, як емоційні реакції на стрес прогнозують психічне здоров'я впродовж життя.
 
Зіндел Сіґал — доктор філософії, клінічний психолог, який досліджує використання медитації усвідомленості для розвитку навичок регулювання афектів у людей, які страждають на депресивні та тривожні розлади. Його дослідницька програма має два широкі напрямки: 1) використання візуалізації мозку для виявлення нейронних маркерів депресивного рецидиву або стійкості, пов'язаних з тривалою практикою медитації усвідомленості; 2) оцінка ефективності клінічних втручань, заснованих на усвідомленості, що проводяться за допомогою онлайн або мобільних платформ, як засобу розширення доступу до медичної допомоги.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Краще не буває. Нейробіологія відчуттів, або Як повернути собі смак життя

Вступ
Розділ 1. У глухому куті
Розділ 2. Дім Звички
Розділ 3. Знання — це тільки половина справи
Розділ 4. Керована увага
Розділ 5. Альтернатива діям
Розділ 6. Сила відчуттів
Розділ 7. Принципи пошуку чуттєвої поживи
Розділ 8. Точки входу
Розділ 9. Перемикання передач
Розділ 10. Осмислене майбутнє
Подяки
Про авторів
Що почитати
Примітки

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

Комплект книг про Аушвіц ...
Джереми Дронфилд, Джонатан Фридленд
Комплект книг для шанувальників фі ...
Том Фелтон, Алан Рикман
Остання бібліотека ...
Фрея Семпсон
Джулія. 1984 ...
Сандра Ньюман

Сегодня купили