Листи до Фроди - Елена Макарчук: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100018028)
kniga.biz.ua

Листи до Фроди

Код: 2100018028
Купить Листи до Фроди Елена Макарчук
240 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Елена Макарчук
Издательство Наш Формат
Cтраниц 320
Год 2021
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Листи до Фроди

Тексти Олени Макарчук — концентрат переживань і найнесподіваніших життєвих ситуацій. Це історії про почуття, дружбу, понівечені долі, війну на Сході, окупацію Криму, зради — коханих, матерів, батьківщини. історії, де квітнуть соняшники під Іловайськом, любов буває у прямому сенсі сліпою, референдум робить братів ворогами, а жінки пишуть дуже відверті листи богині кохання Фроді. 
 
Це територія, де неідеальні герої та героїні ошукують себе й інших, забувають про вірність, ламають і ламаються, вдягають маски, щоб приховати свою сутність. Місце, де перетинаються грубість і тендітність, цинізм і грішна романтика, страждання і радість, безнадія і сподівання на краще.
 
Про авторку
Олена Макарчук — українська письменниця із Сум, перекладачка віршів і прози з кримськотатарської, білоруської, російської. Фіналістка конкурсу короткої прози «Як тебе не любити...» від «Коронації слова» (двічі), міжнародного конкурсу WorkStory, переможниця «Коду “українець”» від «Колізею пера», лавреатка конкурсу малої прози імені Івана Чендея. Упорядниця збірок «Напиши про війну», «В дитячий світ прокралася війна», «Занадто рано стали ми дорослими» тощо.
 
ВІДГУКИ
Настає час, коли «тіні минулого» виходять на світло й огортають майбутнє щільним щитом накопиченої мудрості. Жінки пишуть листи Фроді, в надії бути почутими. У кожної з них своє обличчя, своя доля, свій голос, своя війна — у серці й на Сході. А ще — непереможна сила любові.
Ірен Роздобудько, письменниця, ілюстраторка, сценаристка
 
 
Хто така Фрода, і чому до неї пишуть листи? Таке питання спадає на думку, коли розгортаєш збірку короткої прози Олени Макарчук. Інтрига, закладена в назву, розкривається не відразу. Утім, коли найцікавіше наприкінці, з’являється читацький азарт і бажання розгадати авторську загадку, що важливо для будь-якої книжки, надто ж коли йдеться про оповідання та новели.
Олена Макарчук уміє здивувати читача, емоційно розгойдати, змусити співпереживати своїм героям, занурити в недалеку історію й переповісти трагедії минулого ніби з перших уст. Письменниця немовби ділиться пам’яттю роду, що передається з покоління в покоління, відкриває для читача сокровенне, довгі роки тамоване через внутрішню й зовнішню цензуру. Можливо, тому історіям Олени Макарчук віриш.
Про що «Листи до Фроди»? Про всесвіт двох і про роль та місце жінки в ньому. Сучасної жінки, у чомусь сильної й витривалої, а в чомусь — наївної і беззахисної. А ще про те, як у мирний дім приходить війна, як вона спотворює людські долі, змінює героїв і змушує осягнути нові сенси. Оповіді Олени Макарчук відмінні та схожі, яскраві й буденні, насичені мандрами і зосереджені в межах однокімнатної квартири. Та всі вони про звичайних людей, яких зустрічаєш щодня і з якими живеш поруч. Це невигадані історії про нас із вами.
Тетяна Белімова, письменниця, літературознавиця, викладачка 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Я, “Побєда” і Берлін ...
Кузьма Скрябин
Королівський гамбіт. Роман про стій ...
Петр Кралюк,Александр Красовицкий
Хагакуре. Книга самурая ...
Ямамото Цунэтомо
Валер’ян Підмогильний. Вибрані тво ...
Валерьян Подмогильный
Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов

Книги автора/издательства

Комплект книг про Джеффа Безоса ...
Брэд Стоун, Стив Андерсон, Карен Андерсон, Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов

Сегодня купили