kniga.biz.ua

Мене не зламати. Гартуй дух і кидай собі виклики (Предзаказ)

Cant Hurt Me: Master Your Mind and Defy the Odds

Код: 2100028052
450 грн
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Дэвид Гоггинс
Издательство Наш Формат
Год 2024
ISBN 978-617-8434-12-0
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Мене не зламати. Гартуй дух і кидай собі виклики

Дитинство Девіда Ґоґґінса було суцільним пеклом — бідність та постійне фізичне насильство формували з нього депресивного юнака з надмірною вагою, який не мав майбутнього. Але завдяки самодисципліні, психологічній стійкості та наполегливій праці Гоґґінс перетворився на ікону Збройних сил США та одного з найкращих атлетів світу по витривалості. 
 
У книзі «Мене не зламати» він ділиться дивовижною історією свого життя,  стверджуючи, що більшість з нас використовує лише 40% своїх можливостей. Надихаючий шлях автора, його боротьба з фізичними та психологічними обмеженнями, максимально практичний підхід до трансформації мислення — всі це потужні інструменти допоможуть читачеві побороти страхи, розкрити свій потенціал та перетворити біль у паливо для постійного руху вперед.
 
ПРО АВТОРА:
Девід Ґоґґінс — американський військовий у відставці. Учасник бойових дій в Іраку й Афганістані. Єдиний військовослужбовець Збройних сил США, який пройшов підготовку "морських котиків", школу армійських рейнджерів та курс тактичних авіадиспетчерів Повітряних сил. Автор рекордів у різних дисциплінах, введений до Міжнародної зали спортивної слави за досягнення у спорті. Написав дві книги, загальний наклад яких становить близько 7 млн примірників.
 
ВІДГУКИ:
«Сучасна нейронаука вчить нас, що шлях до мужності та успіху лежить через прийняття болю та страху, а не через їх уникнення. Якщо коли-небудь і існував реальний приклад цього, то це історія Девіда Ґоґґінса. У своєму невпинному прагненні перемагати себе, Ґоґґінс навчився використовувати невловимий Святий Грааль людського існування: здатність перепрограмувати власний мозок так, щоб постійно ставати кращим, незалежно від почуттів, зовнішніх умов чи мотиваційного стану. «Мене не зламати» — чудовий опис цієї подорожі та здатності використовувати і вдосконалювати свій розум. Що ще важливіше, вона також вчить вас, як це зробити». 
Ендрю Д. Губерман, доктор філософії, професор нейробіології, Школа медицини Стенфордського університету
 
«Девід Ґоґґінс - людина чистої волі та натхнення. Просто слухаючи, як він говорить, хочеться бігти на гору. Я твердо вірю, що такі люди, як він, можуть змінити хід світу, просто надихаючи нас працювати більше і копати глибше у всьому, що ми робимо. Його мета бути «незвичайним серед незвичайних людей» — це те, що ми всі можемо використати для того, щоб розкрити свій справжній потенціал. Після знайомства з ним я став кращою людиною». 
Джо Роган, стендап-комік та ведучий подкасту «Досвід Джо Рогана»
 
«Девід Ґоґґінс відчиняє двері болю, злу, темряві, найгіршим і, так, найкращим рисам людства та силі людської душі... і це лише в першому розділі. Якщо ви шукаєте книжку, яка зцілить, надихне, надихне і зазирне в найпотаємніші куточки того, що потрібно для того, щоб вистояти і подолати в заплутаному світі, то це ваша книжка». 
Тая Кайл, вдова американського снайпера Кріса Кайла, авторка бестселера «Американська дружина» за версією New York Times
 
ЦИТАТИ 
Усе в житті — це гра розуму! Щоразу, коли нас охоплюють життєві драми, великі й малі, ми забуваємо, що незалежно від того, наскільки сильним стає біль, наскільки виснажливими є випробування, все погане закінчується.
 
Наша культура зациклилася на швидких рішеннях, лайфгаках, ефективності. Кожен шукає той простий алгоритм дій, який приносить максимальний зиск, вимагаючи найменших зусиль. Не можна заперечувати, що таке ставлення може принести вам деякі атрибути успіху, якщо пощастить, але воно не дозволить загартувати розум чи не допоможе панувати над собою. Якщо ви хочете оволодіти розумом і усунути свого запобіжника, вам доведеться навчитися важко працювати. Тому що пристрасть і одержимість, навіть талант, є корисними інструментами лише тоді, коли в основі їх лежить працьовитість.
 
Більшість із нас до біса мотивована зробити все, щоб здійснити свою мрію, доки прибічні не нагадають нам про небезпеку, підводні камені, наші власні обмеження та всіх людей до того, які не змогли цього зробити. Іноді поради надходять з найкращих спонукань. Люди справді вірять, що роблять це для нашого блага, але якщо ви дозволите їм, вони відмовлятимуть вас від ваших мрій, а ваш запобіжник допомагатиме їм у цьому.
 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Вивчи цю кляту англійську! ...
Артем Редванский
Тайм-менеджмент. Збірник самарі ...
Коллектив авторов
Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Посібник біохакера ...
Олли Совиярви,Теэму Арина,Яакко Халметоя

Книги автора/издательства

Супер-комплект для подолання ПТСР ...
Чарльз Хоуг, Себастиан Юнгер, Ромео Даллер, Джессика Ди Хамфрис
Жінка в мені. Limited edition ...
Бритни Спирс
Комплект книг "Книги, які випе ...
Джим Коллинз, Джерри Поррас, Нассим Талеб
Американська мрія ...
Петр Сандуляк
Як непро***ти проєкт (Як непрофакап ...
Алексей Просницкий

Сегодня купили