Мистецтво виховання та дресирування. Не поспішайте стріляти в собаку! - Карен Прайор: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100015636)
kniga.biz.ua

Мистецтво виховання та дресирування. Не поспішайте стріляти в собаку!

Dont Shoot the Dog: The New Art of Teaching and Training

Код: 2100015636
Купить Мистецтво виховання та дресирування. Не поспішайте стріляти в собаку! Карен Прайор
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Карен Прайор
Издательство Клуб Семейного Досуга
Cтраниц 320
Год 2021
ISBN 978-617-12-7924-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Мистецтво виховання та дресирування. Не поспішайте стріляти в собаку!

• Поради, що допомогли 4 000 000 читачів поліпшити свої стосунки з іншими людьми
• Ця книжка на 100 % змінює життя
• Від ученої зі світовим іменем
 
Годі кричати на нестерпного підлітка. Досить сперечатися із лайливим учителем. Сердитися через кпини бабусі та недоречні зауваги дратівливого боса. Час перевиховати всіх! І так лагідно, щоб вони цього навіть не зрозуміли. Без маніпуляцій, погроз та ультиматумів.
 
Виховати будь—кого — людину чи тварину, молодого або старого, себе чи інших — усе це можливо. Зробити так, щоб ваша кішка не заскакувала на кухонний стіл, а бабуся не докучала своїм буркотінням; вплинути на поведінку дітей, боса, друзів; опанувати блискучий удар у тенісі чи гольфі, вдосконалити свої математичні навички й поліпшити пам’ять. Усе — завдяки принципам тренування з підкріпленням. Ці принципи є законами, подібними до законів фізики. Та зазвичай ми застосовуємо їх неправильно. Ми погрожуємо чи сперечаємося, примушуємо або забороняємо. Утім рішення — на поверхні: за допомогою правильного застосування цих методів досягнути своїх цілей можна значно швидше, без стресу, оволодівши надважливим мистецтвом виховання оточення та себе самих.
 
pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Мистецтво виховання та дресирування. Не поспішайте стріляти в собаку!

1. Підкріплення: краще за винагороди
Тут ми дізнаємося про безжалісність адвокатів із Волл-стрит; про тс, як треба і як не треба купувати подарунків і говорити компліментів; про сердиту горилу, заздрісну панду й нестерпного підлітка (в особі автора); про те, чому люди грають в азартні ігри, гризуть олівці, божеволіють від високих підборів, а також про інші погані звички; про те, як перевиховати лайливого вчителя чи дратівливого боса так, щоб вони цього й не зрозуміли; та про багато іншого.
 
2. Формування: чудова поведінка без зайвих зусиль і страждань
Про те, як диригувати оперою, легко загнати м’яч до лунки та про те, що робити з поганою успішністю. Салонні ігри для дресирувальників. Думки про китів-убивць, школу дзен, Німа Чимпські, Ґрегорі Бейтсона, школу Бреарлі, а також про те, чому кішки застрягають на деревах і як натренувати курча.
 
3. Керування поведінкою за допомогою стимулів: співпраця без примусу
Про накази, команди, прохання, сигнали, натяки та поради — що спрацьовує, а що ні. Що не є дисципліною. Кого слухають і чому. Як припинити волати на дітей. Танці, виступи парадних розрахунків, музика, бойові мистецтва й інші сфери дозвілля, які можна контролювати за допомогою стимулів.
 
4. Відучення: як за допомогою підкріплення позбутися небажаної поведінки
Про накази, команди, прохання, сигнали, натяки та поради — що спрацьовує, а що ні. Що не є дисципліною. Кого слухають і чому. Як припинити волати на дітей. Танці, виступи парадних розрахунків, музика, бойові мистецтва й інші сфери дозвілля, які можна контролювати за допомогою стимулів.
 
5. Підкріплення в реальному світі
Що все цс означає? Про читання думок і підготовку олімпійських команд: про вплив щастя на корпоративні прибутки та способи налагодження стосунків з іншими урядами; а також про інші приклади застосування теорії підкріплення на практиці.
 
6. Клікер-тренування: нова технологія
Від дельфінарію до приватного подвір’я: власники собак у всьому світі відмовляються від задушливих нашийників і вибирають клікери. Довготривалі переваги: прискорене навчання, точність, надійність, краще порозуміння та задоволення. Про великі Інтернет-змагання для собак із непоїдання хот-догів; по-справжньому чарівних коней; експериментальні програми для підготування пілотів; клікінг і аутизм. Про те, як змінити світ за один клік.


Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Шлях додому ...
Брюс Кэмерон
Чари (покет) ...
Даниэла Стил
Тріумфальна арка ...
Эрих Мария Ремарк
Стара холера ...
Владимир Лис
Село не люди ...
Люко Дашвар

Сегодня купили