Моє життя та робота (тверда обкладинка) - Генри Форд: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Моє життя та робота (тверда обкладинка)

My Life & Work

Код: 5155
Купить Моє життя та робота (тверда обкладинка) Генри Форд
300 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Генри Форд
Издательство Наш Формат
Cтраниц 384
Год 2015
ISBN 978-966-97425-5-1
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Моє життя та робота (тверда обкладинка)

Про книгу
Про Генрі Форда ще за його життя складали легенди, та й досі певні факти його біографії не є остаточно підтвердженими чи спростованими. Проте, незаперечним залишається те, що сенсом його життя була робота. Понад усе Форд прагнув створити машину, яка працюватиме вічно. На шляху до втілення мрії він завдяки вірі у неможливе здійснив переворот у мисленні власного оточення й майбутніх поколінь, які теж змінили своє ставлення до грошей, успішного бізнесу й роботи. Форд вважав, що саме мислення є найважчою роботою, на яку здатна людина. Це, ймовірно, є причиною, чому ми маємо так мало мислителів. Форд невтомно шукав відповіді на складні питання людської історії, як-от: чому існує бідність; що робить гроші грошима і які можливі трюки в рамках нинішньої фінансової системи, через які різні нації й народи потрапляють під контроль небагатьох людей; чого очікувати від майбутнього… Про це, а також про те, як виглядає і працює ідеальний продавець у компанії Форда, чи справді нам потрібні автомобілі і навіщо привчати дітей інвестувати в себе – прочитаєте на сторінках цієї унікальної книги. 

Для кого книга
Для власників бізнесу, топ-менеджерів, автомобілістів і всіх, кому цікаве життя видатних особистостей. 

«Перчинка» книги
Це не лише мемуари геніального інженера, а й квінтесенція життєвої мудрості із перших уст «батька» автопромисловості США, філософія великого бізнесу й досвід заснування найбільшої в людській історії індустрії. Генрі Форд «мовчав» упродовж свого життя, не спілкувався з пресою, усі погляди й одкровення висловив у cвоїй єдиній книзі.

Про автора
Генрі Форд – (англ. Henry Ford; 1863 – 1947) – інженер-конструктор автомобілів, засновник корпорації «Форд Мотор», перший віце-президент Співтовариства автомобільних інженерів SAE (нині SAE International), один з найбагатших людей усіх часів. Вперше почав використовувати промисловий конвеєр, побудував і запустив найсучасніший завод в автомобільній промисловості – добре освітлений і добре вентильований «Хайленд парк». Був видатним менеджером, серед нововведень якого – скорочений робочий день, п’ятиденний робочий тиждень і методи виробництва, які понині застосовують автоконцерни. 

Цитати
Треба стати вільною людиною в тому місці, де вперше була втрачена свобода. Виграй свій бій там, де програв. І побачиш, що хоч тебе оточувало багато неправильного, усередині – ще більше було неправильного. Таким чином, побачиш, що неправильна внутрішня позиція може псувати навіть правильні речі навколо.
***
Я працюю в напрямку спрощення. Загалом люди мають так мало, а купують так дорого навіть найнеобхідніше (не кажучи вже про розкіш, на частину якої, думаю, кожна людина має право), тому що майже все, що ми виготовляємо, є набагато складнішим, ніж має бути. Наш одяг, наші харчі, наші побутові меблі – все може бути набагато простішим, ніж є зараз, і водночас кращим на вигляд. З давніх-давен речі виготовлялися в певний спосіб і з тих пір виробники просто це наслідували.
***
Його знання є майже універсальними. Він цікавиться різними темами й не визнає жодних обмежень. Уважає, що все можливе, і водночас твердо стоїть ногами на землі. Едісон іде вперед крок за кроком. Він вважає слово «неможливо» визначенням того, для чого на цей момент немає достатньо знань. Він знає, що в міру їх накопичення ми нарощуємо силу для подолання того, що раніше здавалося неможливим. Таким є раціональний спосіб досягати «неможливого». Ірраціональний спосіб – це робити спроби без важкої праці накопичення знань. Пан Едісон тільки наближається до вершини своєї могутності. Він є людиною, яка покаже нам, на що справді здатна хімія. Адже він справжній учений, який розглядає знання, на які постійно полює, як інструмент для творення прогресу. Це не той тип ученого, який просто накопичує знання й перетворює свою голову на музей. Едісон легко може претендувати на першість серед учених у світі. Я майже впевнений, що він є також найгіршою у світі діловою людиною. Він майже нічого не знає про бізнес.
***
Сьогодні я настроєний проти війни більше, ніж будь-коли, і думаю, що люди у світі знають, що війна ніколи нічого не вирішує, навіть якщо політики цього не знають. Саме війна перетворила акуратні й упорядковані світові процеси на те, що маємо – безформну і невпорядковану масу. Звичайно, хтось розбагатів через війну, а хтось став бідним. Але розбагатіли не ті, хто воював, або хто дійсно допомагав у тилу. Жоден патріот не заробляє на війні. Жодна людина з почуттям істинного патріотизму не може робити гроші на війні – на жертвах чужих життів. Поки солдати не зароблятимуть гроші йдучи у бій, поки матері не отримуватимуть гроші віддаючи своїх синів на смерть, доки жоден громадянин країни не повинен заробляти гроші на забезпеченні своєї країни необхідними ресурсами захисту. Якщо війни будуть продовжуватися, відкритій людині бізнесу буде все важче й важче розглядати війну як законний засіб для високих і швидких прибутків. Ділки воєнного часу втрачають повагу з кожним днем. Навіть жадібність колись похитнеться перед тією непопулярністю і спротивом, з якими зіткнуться воєнні спекулянти. Бізнес повинен стояти на стороні миру, тому що мир є найкращим активом бізнесу.

pdf Уривок із книги

Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Моє життя та робота (тверда обкладинка)

Розділ 1. Початки справи.
Глава 2. Чого я навчився у виробництві.
Розділ 3. Починається справжнє діло. 
Глава 4. Таємниці виробництва і служіння. 
Глава 5. Починається справжнє виробництво. 
Глава 6. Машини і люди. 
Глава 7. Терор машини. 
Глава 8. Заробітна плата. 
Глава 9. Чому б не робити завжди добрих справ? 
Глава 10. Як дешево можна виробляти товари? 
Глава 11. Гроші і товар. 
Глава 12. Гроші - господар або слуга? 
Глава 13. До чого бути бідним? 
Глава 14. Трактор та електрифікація сільського господарства. 
Глава 15. До чого робити благодійності? 
Глава 16. Залізні дороги. 
Глава 17. На всілякі теми.


Видео Моє життя та робота (тверда обкладинка)



Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг "Економічне диво ...
Элис Эмсден, Стивен Коэн, Бредфорд Делонг, Чалмерс Джонсон
Комплект книг про OKR ...
Константин Коптелов, Джон Дорр
Порядок у хаосі. Метод Objective an ...
Константин Коптелов
Амазонки Моссаду. Жінки в ізраїльсь ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг про ФБР: уроки лідерс ...
Фрэнк Фиглузи, Джеймс Коми

Сегодня купили