Пекельний комплект - Эрик Бертран Ларссен: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100005736)
kniga.biz.ua

Пекельний комплект

Код: 2100005736
Купить Пекельний комплект Эрик Бертран Ларссен
741 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Эрик Бертран Ларссен
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 472
Год 2016
ISBN 978-966-2236-02-6, 978-966-2236-03-3
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Пекельний комплект

В комплект входят книги:
Пекельний тиждень. Сім днів, що змінять твоє життя
Тепер! Лови мить - це твоє все

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Пекельний тиждень. Сім днів, що змінять твоє життя
Нова книжка Еріка Бертрана Ларссена «Пекельний тиждень» — це «очищена від шкірки», щільно вичавлена і ретельно відфільтрована інформація з двох попередніх його бестселерів («Без жалости к себе» та «На пределе»), з якими український читач вже міг познайомитися у російських перекладах.
Незважаючи на подібну назву, це абсолютно новий твір, що раніше не видавався ані російською, ані українською мовами. Він доповнений новими ідеями і краще структурований для легкого та швидкого «перетравлення». 
Саме тому він, безперечно, смакуватиме й тим, хто вже є прихильником «життєзмінюючої» філософії Ларссена, й тим, хто чує про нього вперше, — усім, хто прагне розкрити свій потенціал, зробити неможливе можливим та раз і назавжди змінити життя на краще.
 
Тепер! Лови мить - це твоє все
«Тепер!» — це завершальна частина трилогії про особистісне вдосконалення колишнього спецпризначенця, а нині — відомого норвезького бізнес-консультанта та одного з найзатребуваніших на Заході коучів Еріка Бертрана Ларссена. Якщо у перших двох книгах («Без жалю до себе» та «Пекельний тиждень») автор дає відповіді на питання «Що робити?» та «Як робити?» задля досягнення успіху, то у третій зосереджується на тому, як, прямуючи до мети, отримувати задоволення від життя.
Кожна частина самодостатня та може читатися окремо від інших без втрати своєї користі. Проте разом вони дають найповніше уявлення про «метод Бертрана», розробці якого він присвятив майже десятиліття, та запускають вибухову ланцюгову реакцію. Адже для впровадження позитивних змін, для того, щоб діяти відповідно до плану, незважаючи на численні труднощі, щоб змінювати на краще зовнішні обставини, потрібно змінитися зсередини, віднайти у собі внутрішню силу, яка дасть відчуття гармонії, спокою та насолоди кожною миттю існування.
Ларссен упевнений, що силу духу можна тренувати так само, як і тіло, та дає відповідні настанови. Врешті ця сила допоможе позбавитися стресу й тотальної заклопотаності, досягти «ефекту присутності» у власному житті, навчитися жити «тут і тепер», а не минулим чи майбутнім, тобто жити у дійсності. 
«Тепер!» — це така собі книжка-медитація, що багато в чому перегукується з буддійською філософією. У ній Ларссен показує вихід з «колеса сансари», у якому ми крутимося, наче білки, та запрошує у захопливу подорож справжнім життям.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Тепер! Лови мить - це твоє все ...
Эрик Бертран Ларссен
Пекельний тиждень. Сім днів, що змі ...
Эрик Бертран Ларссен

Сегодня купили