Рік особистої ефективності. Збірник 1: Когнітивний інтелект. Ефективно вчуся, використовую техніки й інструменти - Monolith Bizz: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100008520)
kniga.biz.ua

Рік особистої ефективності. Збірник 1: Когнітивний інтелект. Ефективно вчуся, використовую техніки й інструменти

Код: 2100008520
Купить Рік особистої ефективності. Збірник 1: Когнітивний інтелект. Ефективно вчуся, використовую техніки й інструменти Monolith Bizz
450 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Monolith Bizz
Издательство Монолит-Bizz
Cтраниц 240
Год 2019
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84x100/16 (205х240 мм.)

О книге Рік особистої ефективності. Збірник 1: Когнітивний інтелект. Ефективно вчуся, використовую техніки й інструменти

Ця книга містить 12 саммарі книг про когнітивному інтелекті - здатності людини ефективно навчатися, використовуючи для свого розвитку максимум доступних технік та інструментів.
 
3. «Магія ранку» Хела Елрод
4. «Коли: науково обґрунтовані секрети ідеального таймінгу» Деніела Пінка
5. «Нуль у Вхідних: Перевірені методи управління електронною поштою» Джорджа Скотта
6. «Принцип піраміди» Барбари Мінто
7. «Як здобувати друзів» Дейла Карнегі (як ніколи актуально)
8. «Цифрова дієта» Деніела Сіберг
10. «Двосекундний ЛИН» Пола Ейкерса
11. «SCRUM» Джеффа Сазерленда
12. «5 рівнів лідерства» Джона Максвелла
 
ПРО ПРОЕКТ
Проект «Рік особистої ефективності» - серія з чотирьох збірників, в кожен з яких входить 10-12 саммарі найцінніших книг з особистого розвитку і особистої ефективності. Всі ці книги - безумовний Мастрідія, гідний зайняти важливе місце в системі знань людини, налаштованого на зростання, і здатний забезпечити для цього сильну основу.
 
Ще зовсім недавно вважалося, що інтелект у людини один, і кожному з нас або пощастило їм володіти, або ні. Тепер же психологи і досліджують людський мозок вчені виділяють до 35 видів інтелекту, кожен з яких може бути розвинений у конкретного індивіда в тій чи іншій мірі. Більш того, кожен піддається усвідомленому розвитку, а в системі різні види інтелекту розвиваються краще, посилюючи один одного.
 
Ми використовуємо підхід, заснований на лініях інтелекту (спасибі надихнув нас Кену Вілбера). Кожен збірник проекту «Рік особистої ефективності» допоможе вам посилити одну з граней інтелекту.


ЦИТАТИ З КНИЖКИ
У «боса» не буває «команди»
Для лідера першого рівня, який не прагне до розвитку, не існує поняття «команда». Він бос, а навколишні - підлеглі. Він наказує, вони виконують. Всі відносини в такому колективі формальні і в кращому випадку регулюються трудовим кодексом, штатним розписом та іншими локальними актами. Люди роблять тільки те, що належить, але вони не будуть витрачати на роботу додатковий час і зусилля.
 
Спілкуйтеся зі знаючими людьми
Розмова з тими, хто володіє навиком, який ви тільки збираєтеся освоїти, вбереже вас від ілюзій і допоможе точно визначити набір елементів, які необхідно тренувати.
 
Що таке цифрова дієта
Під час цифрової дієти потрібно навчитися повністю концентруватися на одній справі: знайдіть час почитати з дітьми, розберіть шафа. Поступово включите це нове вміння в спілкування з технологіями: напишіть невелике, але змістовне електронного листа одного, повільно розберіть цифровий фотоархів разом з членами сім'ї, знову переживаючи яскраві моменти.
 
Утримуйтеся від критики
Перше і найголовніше: утримуйтеся від критики на адресу інших людей. Критика марна, бо вона ставить людину в позицію обороняється, а також спонукає його шукати для себе виправдання. Критика небезпечна, бо вона ранить дорогоцінний для людини почуття власної гідності, завдає удару по його поданням про власну значимість і збуджує в ньому почуття образи і обурення.
 
Інструмент вирішення проблем
Піраміда може бути ефективним інструментом пошуку і вирішення проблем. Для проблемно орієнтованих документів необхідний великий обсяг даних. Структурувати процес збору даних допоможе модель дослідження. Вона відображає структурні елементи системи, дозволяє встановити зв'язки між ними і побачити джерела виникнення проблем.
 
Пора засукати рукава
Середина шляху - той момент, коли команда і тим більше окрема людина сходить з дистанції. Замість реакції «О-хо-хо, пора засукати рукава» настає реакція «Ох, все одно нічого не вийде».
 
Повага до інших
По-справжньому ефективний людина володіє достатньою скромністю і повагою до інших, щоб визнати обмеженість власного сприйняття і оцінити багатющі можливості, що відкриваються перед ним завдяки взаємодії з серцями і умами інших людей. Спираючись тільки на власний досвід, ми постійно відчуваємо нестачу інформації.
 
Уникайте перевантажень
Ваша система і діяльність повинні бути організовані так, щоб ви могли бачити всі можливі варіанти дій тоді, коли вони необхідні. Зазвичай для огляду проблем достатньо лише кількох секунд в день, якщо ви переглядаєте списки потрібних справ в потрібний час. Багато з нас схильні навантажувати себе безліччю проблем, що значно перевищують обсяг роботи, з якої ми в змозі впоратися.

Добавить свой отзыв о книге

Видео Рік особистої ефективності. Збірник 1: Когнітивний інтелект. Ефективно вчуся, використовую техніки й інструменти



Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг з розвитку ЕІ ...
Марк Брекетт, Monolith Bizz, Валерия Козлова, Джилл Хэссон

Сегодня купили