Негативна упередженість. Як не дозволити негативу керувати нашим життям - Джон Тирни, Рой Баумайстер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020910)
kniga.biz.ua

Негативна упередженість. Як не дозволити негативу керувати нашим життям (Предзаказ)

The Power of Bad. How the Negativity Effect Rules Us and How We Can Rule It

Код: 2100020910
Купить Негативна упередженість. Як не дозволити негативу керувати нашим життям Джон Тирни, Рой Баумайстер
371 грн
390 грн
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джон Тирни, Рой Баумайстер
Издательство Наш Формат
Год 2024
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Негативна упередженість. Як не дозволити негативу керувати нашим життям

Чому нас спустошують слова критики, навіть якщо вони змішані зі щедрою похвалою? Тому що наш мозок сконцентрований на поганому. Цей негативний ефект пояснює велике і мале: чому країни впадають у катастрофічні війни, чому пари розлучаються, чому люди пропускають співбесіди на роботу, чому футбольні тренери тупо кидаються на четверте місце. Протягом усього дня сила поганого керує настроєм людей, стимулює маркетингові кампанії та домінує в новинах та політиці.
 
Видатний суспільствознавець Рой Баумайстер несподівано натрапив на цей фундаментальний аспект людської природи. Щоб з’ясувати, чому фінансові втрати важливіші для людей, ніж фінансові вигоди, Баумайстер шукав ситуації, в яких хороші події мали більший вплив, ніж погані. Але його команда не знайшла жодного. Їхнє дослідження показало, що погане невпинно сильніше за добре, і їх стаття стала однією з найбільш цитованих у науковій літературі.
 
Негативне упередження нашого мозку має еволюційний сенс, оскільки воно тримало наших предків напоготові до фатальних небезпек, але воно спотворює нашу перспективу в сучасному медіа-середовищі. Безперервний шквал поганих новин і розпалювання криз змушує нас почувати себе безпорадними і змушує нас боятися і злитися. Ми ігноруємо наші численні благословення, воліючи прислухатися до голосів, які говорять нам, що світ піде до пекла.
 
Але як тільки ми визнаємо нашу негативну упередженість, раціональний мозок зможе подолати силу поганого, коли воно шкідливе, і використовувати цю силу, коли це корисно. Насправді, погані розриви та погані відчуття створюють найпотужніші стимули стати розумнішими та сильнішими. При правильному розумінні погане можна використати в абсолютно добре.
 
Як зазначають науковий журналіст Джон Тірні та Баумайстер у цій обширній книзі, ми можемо прийняти перевірені стратегії, щоб уникнути пасток, які прирікають стосунки, кар’єру, бізнес і нації. Замість того, щоб впадати у відчай у тому, що не так у вашому житті й у світі, ви можете побачити, наскільки все йде правильно — і як зробити це ще краще.
 
Про авторів
Джон Тірні - редактор і автор статей у City Journal. Також він пише статті для наукової колонки «Findings» у New York Times. Його письменницька діяльність принесла йому нагороди від Американської асоціації розвитку науки та Американського інституту фізики.
 
Рой Баумайстер - психолог, дослідник в університеті Університет Квінсленда, який вивчає, причини, які змушують нормальних дорослих думати, почуватися та вчиняти саме так, а не інакше. Він відомий роботами про індивідуальність та ідентичність, ефект негативності, соціальне неприйняття та потребу бути частиною групи, самоконтроль, самооцінку та як люди знаходять сенс життя. 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

Комплект книг про Джеффа Безоса ...
Брэд Стоун, Стив Андерсон, Карен Андерсон, Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов

Сегодня купили