Star Wars. Зовнішнє кільце. Настільна гра - Коллектив авторов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026091)
kniga.biz.ua

Star Wars. Зовнішнє кільце. Настільна гра

Код: 2100026091
Купить Star Wars. Зовнішнє кільце. Настільна гра Коллектив авторов
3950 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Коллектив авторов
Издательство KiloGames
Cтраниц 215
Год 2024
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Star Wars. Зовнішнє кільце. Настільна гра

Star Wars ™: Зовнішнє кільце – це пригодницька гра-пісочниця, в якій ти станеш одним із героїв всесвіту Зоряних війн та прокладеш свій шлях до успіху на самому краю обжитого космосу. Це кінематографічна гра, в якій ти й тільки ти пишеш історію свого персонажа.
 
Star Wars ™: Зовнішнє кільце ("Star Wars: Outer Rim") – це пригодницька гра-пісочниця, в якій ти станеш одним із героїв всесвіту Зоряних війн та прокладеш свій шлях до успіху на самому краю обжитого космосу. Це кінематографічна настільна гра для компанії, в якій ти й тільки ти пишеш історію свого персонажа.
 
Далеко від тіней хмарочосів Корусанта лежить небезпечне Зовнішнє кільце. Для багатьох громадян край галактики є вуликом омани та підлості, у який краще не залітати. Але для будь-яких найманців Зовнішнє кільце – це можливість стати легендою.
 
Це стратегічна гра для 1-4 гравців, готових відкрити для себе зворотний бік цивілізованої галактики та відправитися в пригоди, які чатують на кожного, хто вступив на шлях вільного космічного рейнджера.
 
Відкрий для себе галактику за допомогою Star Wars: Outer Rim - гри для фанатів Star Wars про мисливців за головами, найманців та контрабандистів.
 
У Зовнішньому кільці гравці беруть на себе роль розбіяк на узбіччі суспільства, що прагнуть залишити свій слід у галактиці. Ви подорожуєте по Зовнішньому кільцю на своєму особистому кораблі, наймаєте легендарних персонажів Зоряних Воєн, щоб приєднати до вашої команди і змагаєтеся за статус легенди у цьому всесвіті. Чи є у вас все необхідне, щоб пережити небезпеку Зовнішнього кільця, будуючи власну спадщину?
 
В серії ходів гравці беруться за небезпечні завдання, вистежують нагороди, покращують свій корабель тощо, і все це заради здобуття все більшої слави. Незалежно від того, яким шляхом ви туди потрапите, ваша мета — здобути 10 слави, яка може прийти з різних джерел.
 
Свій шлях кожен починає з самого низу - з простого зорельота. Планшет гравця не лише відстежує прогрес у славі, але також містить слоти для корабля, картки персонажа, спорядження, репутації, модифікацій, завдань і нагород.
 
Гра «Star Wars™: Зовнішнє кільце» - це пісочниця, в якій ти й тільки вибираєш шлях свого персонажа. Щоб заробити гроші та славу, ти можеш зайнятися чим завгодно. Брати замовлення на перевезення контрабанди між планетами? Стати мисливцем за головами та вирушити стопами Боби Фетта? Приєднатися до сил повстанців і планомірно позбавлятися імперських патрульних кораблів, мародерствуючи в їхніх останках? Славу та популярність у цій космічній настільній грі можна здобути різними способами.
 
Механіки гри прості та зрозумілі. Тобі достатньо зробити кілька ходів, щоб навчитися наслідувати основні дії. А їхній вибір вже залежатиме від доступних карток і лише вашого вибору!
 
Кожен хід гравця відбувається у 3 фази:
«Планування» -  під час якої можна пересуватись, скинути пошкодження, отримати кредити або виконати дії карти планування.
«Дії» - виконати будь-яку кількість дій з усіх можливих: обмінятися картами, купити карту з колоди, скинути карту вантажу або виконати карту дії (але одну дію можна виконати не більше 1 разу за хід).
«Зустрічі» - зазвичай це означає, що гравець потрапляє у сюжетні пригоди: вступити в бій, відкрити картку зустрічей, відкрити контакт, розіграти карту «Зустріч».
 
Щойно один з гравців досягне позначки 10 на шкалі слави – гра завершується. Підняти рівень слави можна різними шляхами: досягти мети з карт персонажів, виконуючи халтури та шукаючи втікачів, доставляючи вантажі, перемагаючи у боях та використовуючи карти особливих товарів.
 
♦ Гра з механікою «пісочниці» - коли кожен гравець зайнятий прокачкою свого персонажа, іноді перетинаючись з іншими гравцями.
♦ Всім відомі персонажі всесвіту «Зоряних війн».
♦ Цікаві сюжетні лінії космічних пригод.
♦ Можливість гри у соло режимі.
♦ Гра випущена та надрукована разом з оригінальною англійською версією. Якість компонентів повністю рівноцінна світовій версії.






Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Поки бувай ...
Кейт Бромли
Дай лапу, Пепітко! ...
Оксана Лущевская
Комедії і трагікомедії ...
Уильям Шекспир
Competitive Intelligence in the Man ...
Юрий Когут

Книги автора/издательства

Конституцiя України (мiнi) ...
Коллектив авторов
Камасутра ...
Коллектив авторов
Війна і нові горизонти. Лідери думо ...
Дмитрий Кулеба, Коллектив авторов

Сегодня купили