Виробничий ренесанс у США. Шлях до національного процвітання - Гэри Пизано, Вилли Ши: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024778)
kniga.biz.ua

Виробничий ренесанс у США. Шлях до національного процвітання (Предзаказ)

Producing Prosperity: Why America Needs a Manufacturing Renaissance

Код: 2100024778
Купить Виробничий ренесанс у США. Шлях до національного процвітання Гэри Пизано, Вилли Ши
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Гэри Пизано, Вилли Ши
Издательство Наш Формат
Год 2024
Обложка неизвестно
Язык Украинский

О книге Виробничий ренесанс у США. Шлях до національного процвітання

Компанії змагаються за рішення, які вони приймають. Протягом багатьох років, навіть десятиліть, у відповідь на загострення глобальної конкуренції компанії вирішували передавати свої виробничі операції на аутсорсинг, щоб зменшити витрати. Але зараз ми бачимо тривожні довгострокові наслідки такого вибору: у багатьох випадках після того, як виробничі можливості зникають, зникає й значна частина здатності до інновацій та конкуренції. Виявляється, виробництво справді має значення в інноваційній економіці.
 
У книжці «Виробничий ренесанс у США» професори Гарвардської бізнес-школи Ґері Пізано і Віллі Ші демонструють катастрофічні наслідки багаторічних неправильних пошуків джерел і недостатнього інвестування у виробничі можливості. Вони показують, як сьогоднішні недооцінені виробничі операції часто містять зародки завтрашніх інноваційних нових продуктів, стверджуючи, що компанії повинні повторно інвестувати в нові продукти та розробку процесів у промисловому секторі США. Лише за допомогою відродження цієї «промислової спільноти» найбільша економіка світу зможе наростити досвід і виробничі м’язи, щоб відновити конкурентну перевагу. Америка потребує виробничого ренесансу, щоб відновити себе та світову економіку загалом.
 
Це вимагатиме серйозних змін. Автори показують, як вибір на рівні компанії є ключовим для стабільного успіху галузей і економік, а також надають бізнес-лідерам основу для розуміння зв’язків між виробництвом та інноваціями, що дозволить їм приймати кращі рішення щодо аутсорсингу. Крім того, вони детально описують, як уряд має змінити свою підтримку фундаментальних і прикладних наукових досліджень, а також сприяти співпраці між бізнесом і наукою.
 
Книжка «Виробничий ренесанс у США» розрахована на керівників, політиків, науковців і новаторів. Вона надає найчіткішу та найпереконливішу інформацію про те, як американська економіка втратила свою конкурентну перевагу та як її повернути.
 
ПРО АВТОРІВ
Ґері Пізано — професор кафедри ділового адміністрування Гарвардської школи бізнесу, де він працює з 1988 року. Його дослідження зосереджені на управлінні інноваціями, технологіями та конкурентною стратегією, а також на аутсорсингу.
 
Віллі Ші — професор практики управління у відділі технологій та управління операціями Гарвардської школи бізнесу. Його дослідницькі інтереси пов’язані з набуттям потенціалу в азійських фірмах і зв’язку з проблемами конкурентоспроможності США. До Гарвардської школи бізнесу він протягом 18 років працював у галузі інформаційних технологій, а також 10 років у виробництві побутової електроніки.
 
ВІДГУКИ
Автори заявляють: «Коли країна втрачає здатність/спроможність виробляти, вона втрачає здатність до інновацій». Я не можу з цим погодитися. Нам потрібний виробничий ренесанс. Зараз. 
Реджина Дуган, старша віце-президентка із передових технологій і проектів Motorola Mobility; екс-директорка DARPA
 
Концепції Пізано та Ші щодо «промислових благ» і конкуренції за допомогою можливостей є важливими для розуміння того, що насправді відбувається з американським виробництвом і що потрібно для його відновлення. 
Ральф Гоморі, професор-дослідник Школи бізнесу Стерна Нью-Йоркського університету; володар Національної наукової медалі США
 
Рецепти, які вони пропонують, не тільки своєчасні, але й являють собою реалістичні цілі, які ми здатні досягнути.
Trend & Manufacturing Alert.
 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

Комплект книг про Джеффа Безоса ...
Брэд Стоун, Стив Андерсон, Карен Андерсон, Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Я поруч. Як залученість у життя дит ...
Дэниел Сигел, Тина Брайсон
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева

Сегодня купили