Виробничий ренесанс у США. Шлях до національного процвітання - Гері Пізано, Віллі Ші: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024778)
kniga.biz.ua

Виробничий ренесанс у США. Шлях до національного процвітання (Передзамовлення)

Producing Prosperity: Why America Needs a Manufacturing Renaissance

Код: 2100024778
Купити Виробничий ренесанс у США. Шлях до національного процвітання Гері Пізано, Віллі Ші
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Гері Пізано, Віллі Ші
Видавництво Наш Формат
Рік 2024
Обкладинка невідомо
Мова Українська

Про книгу Виробничий ренесанс у США. Шлях до національного процвітання

Компанії змагаються за рішення, які вони приймають. Протягом багатьох років, навіть десятиліть, у відповідь на загострення глобальної конкуренції компанії вирішували передавати свої виробничі операції на аутсорсинг, щоб зменшити витрати. Але зараз ми бачимо тривожні довгострокові наслідки такого вибору: у багатьох випадках після того, як виробничі можливості зникають, зникає й значна частина здатності до інновацій та конкуренції. Виявляється, виробництво справді має значення в інноваційній економіці.
 
У книжці «Виробничий ренесанс у США» професори Гарвардської бізнес-школи Ґері Пізано і Віллі Ші демонструють катастрофічні наслідки багаторічних неправильних пошуків джерел і недостатнього інвестування у виробничі можливості. Вони показують, як сьогоднішні недооцінені виробничі операції часто містять зародки завтрашніх інноваційних нових продуктів, стверджуючи, що компанії повинні повторно інвестувати в нові продукти та розробку процесів у промисловому секторі США. Лише за допомогою відродження цієї «промислової спільноти» найбільша економіка світу зможе наростити досвід і виробничі м’язи, щоб відновити конкурентну перевагу. Америка потребує виробничого ренесансу, щоб відновити себе та світову економіку загалом.
 
Це вимагатиме серйозних змін. Автори показують, як вибір на рівні компанії є ключовим для стабільного успіху галузей і економік, а також надають бізнес-лідерам основу для розуміння зв’язків між виробництвом та інноваціями, що дозволить їм приймати кращі рішення щодо аутсорсингу. Крім того, вони детально описують, як уряд має змінити свою підтримку фундаментальних і прикладних наукових досліджень, а також сприяти співпраці між бізнесом і наукою.
 
Книжка «Виробничий ренесанс у США» розрахована на керівників, політиків, науковців і новаторів. Вона надає найчіткішу та найпереконливішу інформацію про те, як американська економіка втратила свою конкурентну перевагу та як її повернути.
 
ПРО АВТОРІВ
Ґері Пізано — професор кафедри ділового адміністрування Гарвардської школи бізнесу, де він працює з 1988 року. Його дослідження зосереджені на управлінні інноваціями, технологіями та конкурентною стратегією, а також на аутсорсингу.
 
Віллі Ші — професор практики управління у відділі технологій та управління операціями Гарвардської школи бізнесу. Його дослідницькі інтереси пов’язані з набуттям потенціалу в азійських фірмах і зв’язку з проблемами конкурентоспроможності США. До Гарвардської школи бізнесу він протягом 18 років працював у галузі інформаційних технологій, а також 10 років у виробництві побутової електроніки.
 
ВІДГУКИ
Автори заявляють: «Коли країна втрачає здатність/спроможність виробляти, вона втрачає здатність до інновацій». Я не можу з цим погодитися. Нам потрібний виробничий ренесанс. Зараз. 
Реджина Дуган, старша віце-президентка із передових технологій і проектів Motorola Mobility; екс-директорка DARPA
 
Концепції Пізано та Ші щодо «промислових благ» і конкуренції за допомогою можливостей є важливими для розуміння того, що насправді відбувається з американським виробництвом і що потрібно для його відновлення. 
Ральф Гоморі, професор-дослідник Школи бізнесу Стерна Нью-Йоркського університету; володар Національної наукової медалі США
 
Рецепти, які вони пропонують, не тільки своєчасні, але й являють собою реалістичні цілі, які ми здатні досягнути.
Trend & Manufacturing Alert.
 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора / видавництва

Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Я поруч. Як залученість у життя дит ...
Дэниел Сигел, Тина Брайсон
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл

Сьогодні купили