Бджоли - Пйотр Соха: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100012804)
kniga.biz.ua

Бджоли

Pszczoly

Код: 2100012804
Купить Бджоли Пйотр Соха
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Пйотр Соха
Издательство Час Майстрів
Cтраниц 72
Год 2018
ISBN 978-966-915-239-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60x108/6 (270x370 мм.)

О книге Бджоли

Ласкаво просимо до дивовижного королівства бджіл! Роздивися зблизька, які вони на вигляд, зазирни в їхній дім, познайомся з їхніми звичаями. Поглянь, як бджоли танцюють, і дізнайся, коли й навіщо вони це роблять. Перевір, звідки відомо, що бджоли жили в часи динозаврів, і зясуй, чому вони опинилися на мантії Наполеона. Попрацюй із бджолярем, проїдься вантажівкою, яка везе вулики в мигдалевий сад, посмакуй різними видами меду. Та будь уважним: не дай себе вжалити!

"Майже всі діти хоч раз у житті куштували мед. И майже всі діти знають, що мед роблять бджоли. А ось як вони його роблять? Щоб відповісти на це запитання, ми з дітьми кілька років тому спеціально їздили на пасіку. На жаль, тоді в нас не було книжки «Бджоли», яку написав Пйотр Соха. Напевно з «Бджолами» наша поїздка була б ще змістовнішою й цікавішою.

Перше, що дивує в цій книжці, – її формат. Вона дуже велика. Можливо, це зроблено для того, щоб читачеві було легше уявити собі бджолу в натуральному розмірі. На більшості сторінок розмір зображених бджіл приблизно відповідає реальному: 12-25 мм. На величезних розворотах міститься безліч маленьких бджілок, і дітей-читачів, звичайно, вражає таке «миготіння». Бджіл у цій книжці дійсно дуже-дуже багато.

І текст, і ілюстрації створені польським художником Пйотром Сохою, його співавтором став біолог Войцех Грайковський. Можна навести чимало прикладів гарних пізнавальних дитячих книжок, але «Бджоли» неодмінно будуть на початку цього списку.

Дитина, звичайно, насамперед дивиться на малюнки. Пйотр Соха працює в дуже незвичайній стилістиці, його малюнки нагадують одночасно й аплікації, і плакати, і сучасну інфографіку. У них багато гумору, багато кумедних і в той же час пізнавальних деталей. Так, один із найцікавіших і найпізнавальніших розгортів книжки називається «Біоніка». Тут автор показує, як людина наслідує живу природу, запозичуючи в неї різні ідеї: виявляється, бджолиний стільник став основою для різноманітних панелей зі стільниковою структурою. Ми можемо зустріти їх навіть у сноубордах і дошках для серфінгу!

До цієї книжки увійшло все, що стосується бджіл і що може зацікавити дитину: бджоли в міфах і легендах, використання меду в приготуванні їжі й косметиці, різновиди бджіл і особливості їхнього життя, десятки цікавих фактів про бджіл.

Ще одна важлива вартість цієї книжки полягає в тому, що вона дуже тісно повязана із сучасним життям — тим, яке проживає дитина-читач тут і зараз. Більшість книжок «про природу», дуже гарних і цікавих, розповідає про те життя, яке сучасна міська дитина спостерігати ніяк не може — про мишок й ведмедів, риб чи дикі квіти. Бджоли й мед — зовсім інша річ, у супермаркетах і спеціалізованих магазинах є й сам мед, і навіть знаряддя бджоляра. В «Бджолах» Пйотра Сохи цілі розгорти віддано розповідям про бджіл у місті, про пасіки на вантажівках і навіть про загрозу зникнення бджіл через зміни довкілля".




Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Українська мова. Правопис у таблиця ...
Александр Авраменко,Оксана Тищенко
Вакцина свободи ...
Иванна Пшенишна
Майстер з того світу ...
Надежда Вальчук-Остряница
Long Play ...
Вячеслав Левицкий
Вдвічі більше витівок ...
Мила Радченко

Книги автора/издательства

Киця-Миця. Чим засіємо город? ...
Анита Гловинская
Киця-Миця. Це моє! ...
Анита Гловинская
Киця-Миця на тракторі ...
Анита Гловинская
Киця-Миця в космосі ...
Анита Гловинская
Киця-Миця в дитсадку ...
Анита Гловинская
Аріоль. Мій найкращий друг - свинту ...
Эммануэль Гибер, Марк Бутаван
Бодьо каже: "Добраніч!" ...
Марта Галевская-Кустра

Сегодня купили