Espressivo - Татьяна Корниенко: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100012865)
kniga.biz.ua

Espressivo

Код: 2100012865
Купить Espressivo Татьяна Корниенко
390 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Татьяна Корниенко
Издательство Час Майстрів
Cтраниц 336
Год 2020
ISBN 978-966-915-286-2
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 70х90/16 (170х215 мм.)

О книге Espressivo

Книжка "Espressivo" Тетяни Корнієнко від видавництва "Час майстрів" розповідає історію дівчинки Дари, яка закохалася в музику.

Дивна дівчинка — так її сприймали діти у дворі. Бо часто бачили, як вона мовчки стоїть із заплющеними очима ї махає паличкою. Десь сховається — у кущах чи за деревом — і ну паличкою махати. Та це була не просто гра: Дара чула всередині себе музику. Вона завмирала, щоб не злякати мелодію, і єдиний рух, що допомагав мелодії звучати, це махи паличкою — такою ж, як у того чарівника в телевізорі, якого слухався цілий оркестр. І так було доки, доти Дара не ступила на ґанок дивовижного будинку, з кожного вікна якого звучала інша мелодія, не знайшла крилату штуку, яка видавала прекрасні звуки, і не познайомилася зі справжньою чарівницею, яка виявилася вчителькою музики. Вчителька одразу розгледіла величезний талант дівчинки і запросила її навчатися музики, але родина Дари не мала на це грошей. А далі… далі незліченна кількість бар’єрів, які треба здолати.

На шляху до вільного оволодіння музикою Дарі довелося додати до своєї любові силу, а її вчителям і матері віру, які стали сильніші за всі перепони, заздрощі й зраду.

У повісті ідеться про талант, який ніщо без праці до поту, про дружбу і любов, про підступність і ревнощі. А також про те, як важливо знайти Педагога з великої літери, педагога за покликанням. Такий вчитель стає для дитини наставником, другом, рідною душею і близькою людиною.

Ця книжка є безцінним скарбом для дітей 8-12 років і їхніх батьків. Вона допоможе усвідомити, як відшукати своє покликання і почати непростий шлях від бажання до оволодіння на рівні майстерності вибраним фахом. І неважливо, чи це буде музика, чи спорт, чи програмування — за суттю шлях однаковий.

Десь повість наївна, трохи проста, а десь навіть дорослого змусить замислитися, чомусь усміхнутися чи навіть пустити сльозу. Всі діти народжуються талановитими. От тільки не завжди вони і їхні батьки розуміють, куди йти. Тому одні розкрилися, відбулися, живуть так, як мріялося. В інших здібності зачахли, залишили невдоволення й образу незрозуміло на кого й що. У книжці ми спробуємо зрозуміти, куди й чому зникає ось ЦЕ — дане Богом або Природою. ЦЕ — те, що підносить людину над середнім арифметичним. Як не втратити божу іскру, дати їй можливість рости в дитині. Ми самі створюємо свій світ. Це — основний заряд книжки. Дуже хочеться, щоб він потрапив у ціль.

На особистому досвіді автор знає, як важко виростити талант дитини у справжнього майстра і як важлива стороння допомога на цьому шляху. Ця книжка стане вам і вашій дитині такою допомогою. У повісті дві основні лінії: взаємини дітей — перша, друга — учень і вчитель. У повісті відсутні вигадки заради гостроти сюжету. Не випадково книжку присвячено педагогові-музикантові Марині Костянтинівні Чорбі. Протягом життя ми зустрічаємо Вчителів. Не обовязково шкільних. Так важливо їх не пропустити!

Окреме задоволення ви отримаєте від оформлення видання та ілюстрацій, що виконані у сіро-блакитних тонах. Дякуємо за те художницям Олені Кириченко та Ользі Кузнєцовій. Мякі блакитні акварельні плямки на текстових сторінках та розсип ноток між розділами дуже доречно і гармонійно вписуються в атмосферу твору.

Книжка читається одним подихом. Тетяна Корнієнко — письменниця такого рівня, який нам, видавництву "Час майстрів", представляти за честь. ЇЇ майстерність, як божа благодать, сходить на читача. Авторка створила книжку на особистому досвіді. У пять років син Тетяни Корнієнко заявив, що буде музикантом, і вже сьогодні він музикант і композитор. Герої книжки писалися з реальних людей. І навіть найнеймовірніші повороти сюжету мають в основі реальні події з життя письменниці та її сина.

Окремо треба підкреслити якість дизайну і поліграфічного виконання. В цій книжці все вищого ґатунку: текст, ілюстрації, дизайн, великі літери, папір, обкладинка. Ми вважаємо, що книжка в руках дитини повинна слугувати прикладом витвору мистецтва. Форма має значення. Навіть форма виховує в дитині Людину. "Espressivo" — це книжка, на яку відгукнеться кожне серце, тож радимо не оминати її увагою.

pdf Сторінки з книги




Добавить свой отзыв о книге

Видео Espressivo



Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Непрості ...
Тарас Прохасько
Танатонавти ...
Бернар Вербер
Казки ...
Вильгельм Гримм,Якоб Гримм

Книги автора/издательства

Недоторка ...
Татьяна Корниенко
Недотрога ...
Татьяна Корниенко
Espressivo ...
Татьяна Корниенко
Киця-Миця. Чим засіємо город? ...
Анита Гловинская
Киця-Миця. Це моє! ...
Анита Гловинская
Киця-Миця на тракторі ...
Анита Гловинская
Киця-Миця в космосі ...
Анита Гловинская

Сегодня купили