Когнітивно-поведінкова терапія для підлітків. Основні навички для управління настроєм, підвищення самооцінки та подолання тривоги. Робочий зошит - Рейчел Хатт: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024963)
kniga.biz.ua

Когнітивно-поведінкова терапія для підлітків. Основні навички для управління настроєм, підвищення самооцінки та подолання тривоги. Робочий зошит

Feeling Better: CBT Workbook for Teens: Essential Skills and Activities to Help You Manage Moods, Boost Self-Esteem, and Conquer Anxiety (Workbook)

Код: 2100024963
Купить Когнітивно-поведінкова терапія для підлітків. Основні навички для управління настроєм, підвищення самооцінки та подолання тривоги. Робочий зошит Рейчел Хатт
400 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 3 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Рейчел Хатт
Издательство Науковий світ
Cтраниц 174
Год 2023
ISBN 978-617-550-114-6
Обложка мягкая
Язык Украинский

О книге Когнітивно-поведінкова терапія для підлітків. Основні навички для управління настроєм, підвищення самооцінки та подолання тривоги. Робочий зошит

Стань тим, ким хочеш, за допомогою КПТ!

Нові стратегії терапії прийняття та відповідальності, а також когнітивної терапії на основі усвідомленості забезпечать рефлексію та прогрес у регуляції емоцій і впоратися з ними, а практичні вправи стануть провідником на шляху до щасливих стосунків із самим собою.

Іноді ти страждаєш від важких думок або відчуваєш важкі почуття. Якби ти міг струсити цей вантаж, ким би ти був і що б робив? Став би кращим для своїх друзів? Привів би свою спортивну команду до перемоги? Покращив би успішність? З цим робочим зошитом ти навчишся стратегій, що допоможуть жити життям, якого ти прагнеш, застосовуючи КПТ. Ця книжка допоможе розплутати клубок негативних думок, емоцій і поведінки, які викликають у тебе тривогу, смуток або заважають робити те, що ти хочеш. Вправи, що виконуються в інтерактивному режимі, стануть твоїм помічником у розвязанні непростих завдань, що виникають під час спілкування з домашніми, у школі чи на роботі, а також із друзями; а книжка - стане інструментом, потрібним для подолання життєвих складнощів.

Цей робочий зошит створено для підлітків, які відчувають складнощі із самооцінкою і труднощі в управлінні такими емоціями, як смуток, гнів і тривога. Робочий зошит дасть навички упоратися з емоціями, але не замінить професійного психотерапевта. Якщо після його вивчення ви виявите, що все ще відчуваєте труднощі, можливо, варто звернутися до фахівця, який допоможе застосувати ці навички.

Книжка корисна не тільки підліткам, а й їхнім батькам, які хочуть знайти спільну мову з дітьми та допомогти їм зорієнтуватися в сучасному світі, що швидко змінюється.

Робочий зошит можуть застосовувати і медичні працівники, які консультують підлітків, що мають проблеми із самооцінкою та управлінням емоціями гніву, смутку, тривоги, і бажають виробити у своїх клієнтів когнітивно-поведінкові навички.

Якщо тривога і смуток заважають вам робити те, що ви хочете, ця книжка допоможе впоратися з емоціями і подружитися із собою. Інтерактивні вправи стануть підмогою в розвязанні непростих завдань, допоможуть упевненіше почуватися під час спілкування з домашніми, у школі чи з друзями. Вправи, наведені в кожному розділі, можна виконувати самостійно, але, якщо ви відчуваєте, що лише роботи з цим зошитом недостатньо, найімовірніше, є сенс звернутися по допомогу до фахівця.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Якби він був зі мною ...
Лора Новлин

Книги автора/издательства

Когнітивна психотерапія розладів ос ...
Аарон Т. Бек, Дениз Д. Девис, Артур Фриман
Unix и Linux: руководство системног ...
Эви Немет, Гарт Снайдер, Трент Хейн, Бэн Уэйли
Як позбутися нав’язливих думок. Пос ...
Салли Уинстон, Мартин Сейф
Техника "пустого стула" к ...
Скотт Келлогг

Сегодня купили