Комплект книг "Агенція "Локвуд і Ко" - Джонатан Страуд: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021897)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Агенція "Локвуд і Ко"

Код: 2100021897
Купить Комплект книг "Агенція "Локвуд і Ко" Джонатан Страуд
1254 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джонатан Страуд
Издательство А-ба-ба-га-ла-ма-га
Cтраниц 1496
Год 2023
ISBN 978-617-585-164-7, 978-617-585-188-3
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг "Агенція "Локвуд і Ко"

В комплект входят книги:
Агенція "Локвуд і Ко": Череп, що шепоче
Агенція "Локвуд і Ко": Примарний хлопець
Агенція "Локвуд і Ко": Тінь, що крадеться
Агенція "Локвуд і Ко": Порожня могила

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Агенція "Локвуд і Ко": Череп, що шепоче"
До агенції «Локвуд і Кº» – завзятого Ентоні Локвуда, книголюба Джорджа Кабінса та відважної Люсі Карлайл, найкращих лондонських фахівців із знешкодження привидів, – звертаються нові клієнти з проханням допомогти їм під час ексгумації тіла Едмунда Бікерстафа, лікаря вікторіанської доби, який усе життя намагався налагодити спілкування з мерцями. Домовину лікаря слід старанно запечатати, щоб запобігти будь-яким втручанням надприродних сил. Усе триває чудово, аж поки Джорджева цікавість не привертає увагу страхітливого фантома… Поява цього духа спричиняє справжній хаос у Лондоні. Інспектор Департаменту психологічних розслідів і контролю (ДЕПРІК) Барнс повідомляє Локвуда, що з домовини Бікерстафа було викрадено таємничий скляний предмет. Цей артефакт украй небезпечний, тож Барнс наполягає, щоб його негайно відшукали. А тим часом череп, замкнений у склянці – найдивовижніший з привидів Локвудової колекції, – починає своїм наполегливим шепотом дошкуляти Люсі… Автор популярної «Трилогії Бартімеуса» пропонує читачам нову захопливу, моторошну й надзвичайно цікаву історію з серії «Агенція «Локвуд і Кº».
 
«Череп, що шепоче» — друга книжка з популярної серії «Агенція «Локвуд & К°» відомого британського письменника Джонатана Страуда. 
 
"Агенція "Локвуд і Ко": Примарний хлопець"
Потужна навала потойбічних гостей збиває з пантелику поліцію й викликає протести по всьому Лондону. З’являються відомості про появу нових привидів — скажімо, криваві сліди на сходах чи химерні звуки й примарні постаті в універсальному магазині.
 
Агенція «Локвуд і К°» продовжує виявляти свою майстерність у знешкодженні духів. Водночас Люсі Карлайл відчуває справжній стрес, коли Локвуд і Джордж знайомлять її з їхньою новою помічницею — надміру акуратною й старанною Голлі Манро…
 
Чи зможе їхня команда переступити через особисті переживання? Чи, може, недобрі почуття лише завдадуть їм зайвого клопоту? Небезпека насувається, напруження посилюється, стосунки між героями переходять на новий рівень — усе це в моторошній і цікавій третій частині серії «Агенція "Локвуд і К°"».
 
"Агенція "Локвуд і Ко": Тінь, що крадеться"
Після того, як Люсі Карлайл залишає агенцію «Локвуд і К°» і переходить до вільної практики, її несподівано відвідує сам Ентоні Локвуд. Йому вкрай потрібен хороший Слухач для виконання складного завдання — знайти та знешкодити Джерело духу відомого злочинця-людожера. Проте навіть під час цієї небезпечної пригоди видно, що стосунки між Люсі та її давніми колегами залишаються напруженими… Чи возз’єднається їхня команда знову?
 
Моторошна атмосфера, страхітливі таємниці, запаморочливі гонитви, неочікувані секрети, дотепний гумор — усе це чекає на вас у четвертій книзі серії «Локвуд і К°».
 
"Агенція "Локвуд і Ко": Порожня могила"
Через п’ять місяців після подій, відомих нам з історії про «Тінь, що крадеться», ми знову приєднуємось до Локвуда, Люсі, Джорджа, Голлі та їхнього нового помічника Квіла Кіпса під час небезпечної нічної пригоди. Вони саме вломилися до повного пасток Мавзолею Фіттес — місця, де поховане тіло легендарної переможниці привидів Маріси Фіттес. Та чи справді воно поховане там?..
 
Це лише одне з численних запитань, на які відповідає п’ята — остання — книга серії «Агенція "Локвуд і К°"». Чи розкриє Локвуд нові таємниці минулого своєї родини перед Люсі? Чи їх обох назавжди змінить подорож до Іншого Світу? Чи вдасться Пенелопі Фіттес, яка вже неодноразово погрожувала нашим друзям, закрити їхню компанію? Юним агентам доведеться відбивати атаки, спрямовані з обох світів — людського й потойбічного, — перш ніж вони вступлять в останню відчайдушну битву зі своїм найголовнішим ворогом.
 
Агенти компанії «Локвуд і К°» не зупиняться ні перед чим, щоб відкрити істину, яка стосується Проблеми, і їхні пригоди на цьому шляху сповнені небезпек, страхів, сюрпризів, а часом і сміху. І відкриття, зроблені ними, можуть повернути вас до самого початку цих пригод, бо вам після цього неодмінно захочеться перечитати усі книги серії «Агенція "Локвуд і К°"».

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Блокнот для планування «I Have a Ma ...
Коллектив авторов
Великий Ґетсбі ...
Фрэнсис Скотт Фицджеральд
Танатонавти ...
Бернар Вербер
Рейс (українською) ...
Сергей Лойко

Книги автора/издательства

Агенція "Локвуд і Ко": По ...
Джонатан Страуд
Агенція "Локвуд і Ко": Ті ...
Джонатан Страуд
Агенція "Локвуд і Ко": Пр ...
Джонатан Страуд
Агенція "Локвуд і Ко": Че ...
Джонатан Страуд
Бартімеус: Око Ґолема ...
Джонатан Страуд
Бартімеус: Брама Птолемея ...
Джонатан Страуд
Бартімеус: Амулет Самарканда ...
Джонатан Страуд

Сегодня купили