Комплект книг "Дракончик Кокос" - Инго Зигнер: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020808)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Дракончик Кокос"

Код: 2100020808
Купить Комплект книг "Дракончик Кокос" Инго Зигнер
999 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Инго Зигнер
Издательство Чорні вівці
Cтраниц 288
Год 2022
ISBN 978-617-614-367-3, 978-617-614-370-3
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Комплект книг "Дракончик Кокос"

В комплект входят книги:
Дракончик Кокос і Чорний лицар
Дракончик Кокос і великий чарівник
Дракончик Кокос і безстрашний пірат
Дракончик Кокос іде до школи

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Дракончик Кокос і Чорний лицар"
Дракончик Кокос у розпачі: його дядькові Інґмару можуть бути непереливки! Бо дядько Інґмар має чергувати біля Дерева драконів у Країні лицарів. Якщо хтось у тій країні захоче одружитися з прекрасною принцесою, він має вбити дракона. І Чорний лицар вже заманив дядька Інґмара у пастку! Малий дракончик зустрів безпорадного Вальтера, таємно закоханого у принцесу, й разом вони придумали план…
 
Захоплива історія, у якій дракончикові Кокосу доведеться літати й дихати вогнем. І будьте певні, він чудово з цим упорається!
 
"Дракончик Кокос і великий чарівник"
Дракончик Кокос та його подруга Матильда пішли по гриби до лісу на Стрімкій скелі й зустріли там козу, яка марно намагалася витягти корок із пляшки. Виявилося, що та коза – зовсім не коза, а зачаклований чарівник.
 
Бузинякус був володарем Пляшкокраю, поки злий чаклун Цапоріг не дочекався слушної миті, не прибрав подоби Бузинякуса й не викинув чарівника з його володінь.
 
Навіть не сумнівайтеся, що Кокосик і Матильда згодилися допомогти Бузинякусу знову стати володарем чарівної країни!
 
"Дракончик Кокос і безстрашний пірат"
З малим Кокосом завжди щось відбувається! Його клас вирушив на екскурсію на Черепашачий острів. Найзахопливішою в цій подорожі виявилася історія про пірата на ім’я Червоний Рудольф та про його магічний амулет. Амулет, який наділяє свого власника надзвичайною мужністю, зник десь у морі поблизу острова.
 
Кокосик та його друзі просто загорілися бажанням знайти легендарний амулет. І тут де не взявся Пітер Бакборд зі своїм чудовим підводним човном. Однак Пітер був найбоягузливішим піратом у світі й від самого вигляду драконів волів би розчинитися в повітрі!
 
Про те, як Кокосик допомагає піратові перебороти страх, як друзі разом вирушають у небезпечну подорож до морського дна й Пітер виявляє справжню мужність, ідеться в цій веселій та захопливій історії.
 
"Дракончик Кокос іде до школи"
Дракончик Кокос страшенно хвилюється: сьогодні важливий день! Тримаючи в лапках яскравий пакунок з усім необхідним, у супроводі мами й тата він уперше йде до школи! Кокос разом з іншими першачками буде вчитися у класі Корнеліуса Кактуса.
 
Дорогою Кокосик зустрічає Оскара, хижого дракончика, який зачудовано спостерігав за радісною метушнею перед школою. Оскар не мав пакунка, бо ж усім відомо, що хижі дракони не ходять до школи. Та й вони, чого доброго, ще поїдять однокласників!
 
Але Кокосику шкода, що це так. Супершкода, вважає Оскар, бо йому так хотілося б навчитися писати й рахувати… Як Оскар вчитиме драконячу математику, найкраще з усіх навчиться плавати й під час відчайдушної рятувальної операції доведе, що вогняні та хижі дракони можуть бути справжніми друзями, ви дізнаєтеся із веселої та захопливої історії про пригоди дракончика Кокоса та його друзів.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Коллектив авторов
Вчення дона Хуана ...
Карлос Кастанеда
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Коллектив авторов
Комплект книг "Правила для вел ...
Найджел Камберленд,Уильям Макрейвен
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Коллектив авторов

Книги автора/издательства

Носата красуня ...
Мария Пасика
Мікова книжка ...
Лаурис Гундарс

Сегодня купили