Комплект книг Джоанн Гарріс "Шоколад" - Джоанн Харрис: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024282)
kniga.biz.ua

Комплект книг Джоанн Гарріс "Шоколад"

Код: 2100024282
Купить Комплект книг  Джоанн Гарріс "Шоколад" Джоанн Харрис
1245 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 5 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джоанн Харрис
Издательство Клуб Семейного Досуга
Cтраниц 1152
Год 2023
ISBN 978-617-12-7076-3, 978-617-15-0061-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг Джоанн Гарріс "Шоколад"

В комплект входят книги:
Шоколад
Персики для месьє кюре
Льодяникові черевички
Крадійка суниць

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Шоколад"
У маленькому французькому містечку — карнавал. І саме в цей час у ньому з’являються дві дивні особи — доросла й дитина. Віана Роше та її дочка Анук приїхали, щоб подарувати мешканцям міста небачену досі розкіш — цукерню. Місцевий священик обурений і ставить парафіян перед вибором — церква або шоколад.
 
Якби ж цукерки й шоколадки жінки, чиє волосся пахне вітрами далеких країв, не були такими смачними! Якби вона не вміла вгадувати, чого саме потребує кожен, хто заходить до її крамнички! Тоді у цьому містечку не сталося б стільки драматичних подій...
 
Відкрийте для себе рецепти щастя від Джоан Гарріс. Пориньте у світ шоколадної магії, і ви зрозумієте, що навіть за допомогою солодощів можна змінити життя — звісно, якщо ви маєте добре серце та гарні наміри.
 
"Льодяникові черевички"
Після подій, які відбуваються в першому романі, минуло п’ять років. Віана вже з двома доньками переїхала в паризький район Монмартр, де намагається продовжувати справу свого життя - створювати магічний шоколад. Однак бізнес іде вкрай неуспішно, Анук перетворилася на бунтівного підлітка та все гірше ладнає з матір’ю, а саму Віану зсередини розривають страхи й невпевненість у майбутньому.
 
Саме в такий непростий час на порозі шоколадної крамнички з’являється Зозі де л’Альба. Вона легко знаходить спільну мову з Анук, дарує радість клієнтам, як це колись робила Віана, а також підштовхує головну героїню назустріч коханню. Бізнес іде в гору, за вікном казкова атмосфера Гелловіну і Різдва. Та чи добра бажає Зозі де л’Альба? Хто насправді ця жінка та з чим цього разу доведеться стикнутися Віані на шляху до щастя?
 
"Персики для месьє кюре"
Отримавши листа від померлої подруги, Віана знову збирається в подорож. Цього разу жінка повертається в невеличке французьке поселення, де колись відкрила свою першу цукерню.
 
Там на Віану чекають неабиякі зміни. По інший бік річки оселилися марокканські мусульмани, і тепер на вулицях можна зустріти жінок у паранджі та вдихнути запахи різноманітних спецій. Навпроти церкви стоїть мечеть, а в приміщенні колишньої цукерні розташовувалася мусульманська школа, яка нещодавно згоріла. У підпалі звинувачують місцевого священника - ворога Віани, який колись змусив її покинути це місце. Однак чоловік клянеться, що не винен і просить по допомогу.
 
Перед Віаною стоять непрості завдання - знайти справжнього злочинця і примирити представників двох вір, аби в місті знову запанували спокій та щастя. Тож чи зможе Віана причарувати місцевих вишуканими десертами, якщо саме зараз у мусульман священний Рамадан?
 
"Крадійка суниць"
Віана Роше живе в Ланскне-су-Танн—місці, яке колись не приймало її, проте зараз стало домом.
 
Тут вона виховує особливу дитину Розетту, керує власною крамницею шоколаду й нарешті стає частиною спільноти. Навіть священник Рейно майже подружився з нею. Та все змінює раптова смерть флориста Нарциса, який несподівано залишає Розетті спадщину, а Рейно — письмову сповідь у гріхах. Життя містечка знову перетворюється на хаос.
 
Поява невдоволених родичів Нарциса, ризик втратити старого друга та відкриття на площі нової крамнички — привабливої і дещо містичної — підштовхує безжурне життя Віани до змін: неспокій, протистояння, чи, можливо, навіть убивство…

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Бентежні видива ...
Любомир Стринаглюк
Королівський гамбіт. Роман про стій ...
Петр Кралюк,Александр Красовицкий
Кайдашева сім’я ...
Иван Нечуй-Левицкий
У вас на мене нічого нема ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)
Кіновар ...
Юлия Броварна
Арсен Люпен. 813 ...
Морис Леблан

Книги автора/издательства

Крадійка суниць ...
Джоанн Харрис
Льодяникові черевички ...
Джоанн Харрис
Персики для месьє кюре ...
Джоанн Харрис
Шоколад ...
Джоанн Харрис
Ожинове вино ...
Джоанн Харрис
Суча дочка ...
Валентина Мастерова

Сегодня купили