Комплект книг Джоанн Гарріс "Шоколад" - Джоанн Гарріс: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024282)
kniga.biz.ua

Комплект книг Джоанн Гарріс "Шоколад"

Код: 2100024282
Купити Комплект книг  Джоанн Гарріс "Шоколад" Джоанн Гарріс
1245 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 5 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Джоанн Гарріс
Видавництво Клуб Сімейного Дозвілля
Сторінок 1152
Рік 2023
ISBN 978-617-12-7076-3, 978-617-15-0061-7
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг Джоанн Гарріс "Шоколад"

У комплект входять книги:
Шоколад
Персики для месьє кюре
Льодяникові черевички
Крадійка суниць

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Шоколад"
У маленькому французькому містечку — карнавал. І саме в цей час у ньому з’являються дві дивні особи — доросла й дитина. Віана Роше та її дочка Анук приїхали, щоб подарувати мешканцям міста небачену досі розкіш — цукерню. Місцевий священик обурений і ставить парафіян перед вибором — церква або шоколад.
 
Якби ж цукерки й шоколадки жінки, чиє волосся пахне вітрами далеких країв, не були такими смачними! Якби вона не вміла вгадувати, чого саме потребує кожен, хто заходить до її крамнички! Тоді у цьому містечку не сталося б стільки драматичних подій...
 
Відкрийте для себе рецепти щастя від Джоан Гарріс. Пориньте у світ шоколадної магії, і ви зрозумієте, що навіть за допомогою солодощів можна змінити життя — звісно, якщо ви маєте добре серце та гарні наміри.
 
"Льодяникові черевички"
Після подій, які відбуваються в першому романі, минуло п’ять років. Віана вже з двома доньками переїхала в паризький район Монмартр, де намагається продовжувати справу свого життя - створювати магічний шоколад. Однак бізнес іде вкрай неуспішно, Анук перетворилася на бунтівного підлітка та все гірше ладнає з матір’ю, а саму Віану зсередини розривають страхи й невпевненість у майбутньому.
 
Саме в такий непростий час на порозі шоколадної крамнички з’являється Зозі де л’Альба. Вона легко знаходить спільну мову з Анук, дарує радість клієнтам, як це колись робила Віана, а також підштовхує головну героїню назустріч коханню. Бізнес іде в гору, за вікном казкова атмосфера Гелловіну і Різдва. Та чи добра бажає Зозі де л’Альба? Хто насправді ця жінка та з чим цього разу доведеться стикнутися Віані на шляху до щастя?
 
"Персики для месьє кюре"
Отримавши листа від померлої подруги, Віана знову збирається в подорож. Цього разу жінка повертається в невеличке французьке поселення, де колись відкрила свою першу цукерню.
 
Там на Віану чекають неабиякі зміни. По інший бік річки оселилися марокканські мусульмани, і тепер на вулицях можна зустріти жінок у паранджі та вдихнути запахи різноманітних спецій. Навпроти церкви стоїть мечеть, а в приміщенні колишньої цукерні розташовувалася мусульманська школа, яка нещодавно згоріла. У підпалі звинувачують місцевого священника - ворога Віани, який колись змусив її покинути це місце. Однак чоловік клянеться, що не винен і просить по допомогу.
 
Перед Віаною стоять непрості завдання - знайти справжнього злочинця і примирити представників двох вір, аби в місті знову запанували спокій та щастя. Тож чи зможе Віана причарувати місцевих вишуканими десертами, якщо саме зараз у мусульман священний Рамадан?
 
"Крадійка суниць"
Віана Роше живе в Ланскне-су-Танн—місці, яке колись не приймало її, проте зараз стало домом.
 
Тут вона виховує особливу дитину Розетту, керує власною крамницею шоколаду й нарешті стає частиною спільноти. Навіть священник Рейно майже подружився з нею. Та все змінює раптова смерть флориста Нарциса, який несподівано залишає Розетті спадщину, а Рейно — письмову сповідь у гріхах. Життя містечка знову перетворюється на хаос.
 
Поява невдоволених родичів Нарциса, ризик втратити старого друга та відкриття на площі нової крамнички — привабливої і дещо містичної — підштовхує безжурне життя Віани до змін: неспокій, протистояння, чи, можливо, навіть убивство…

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Казкові метафоричніі карти "По ...
Ірина Касьяненко
Те, що видно звідси ...
Маріана Лекі

Книги автора / видавництва

Крадійка суниць ...
Джоанн Харрис
Льодяникові черевички ...
Джоанн Харрис
Персики для месьє кюре ...
Джоанн Харрис
Шоколад ...
Джоанн Харрис
Ожинове вино ...
Джоанн Харрис

Сьогодні купили