Комплект книг Ірени Карпи - Ирена Карпа: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100014790)
kniga.biz.ua

Комплект книг Ірени Карпи

Код: 2100014790
Купить Комплект книг Ірени Карпи Ирена Карпа
1349 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ирена Карпа
Издательство Книголав
Cтраниц 1064
Год 2022
ISBN 978-617-7563-86-9, 978-617-7820-48-1
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (155x215 мм.)

О книге Комплект книг Ірени Карпи

В комплект входят книги:
Добрі новини з Аральського моря
Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете
Тільки нікому про це не кажи

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Добрі новини з Аральського моря"
«Роман писався три роки, вбираючи в себе реальні історії реальних жінок. Через це в ньому нема ні повністю позитивних, ні повністю негативних героїнь, а є різні психотипи, де кожна читачка знайде себе. Хтось буде бісити, хтось смішити, хтось змусить плакати. Бо в книзі є все: фешн, секс, стиль життя, зрада, втеча, пошук себе, вбивство, інтрига, смак вина і багато-багато Парижа. Хтось їздить на Астон Мартині, а хтось краде монетки, залишені офіціантові на чай. В певний момент долі цих моїх жінок переплітаються, і так — не читайте кінець відразу, щоб не спойлити, хто вбивця. Я люблю їх всіх. У кожній із них є часточка мене. І часточка вас. Тому сміливо пірнайте», коментує Ірена Карпа, письменниця.
 
До написання роману Ірену надихнув переїзд до Парижу кілька років тому. В основі сюжету пригоди чотирьох героїнь, яких об’єднує українське походження і секрети з минулого, а також бажання звільнитися від них і почати нове життя.
 
"Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете"
Іронічний нон-фікшн, у якому українська письменниця Ірена Карпа ділиться секретами довготривалих і короткочасних знайомств, порадами для тих, хто хоче опинитися в міцних і успішних стосунках, а також не оминає увагою і свої романтичні пригоди — у Франції та поза нею. У виданні розгортаються справжні історії, самої Ірени або її близьких друзів, приправлені фірмовим гумором, завдяки якому навіть розлучення та любові страждання звучатимуть дотепно.
 
Крім того, письменниця наголошує, що не прагне займатися менторством і вдавати з себе гуриню й психологиню, її книжка — це всуціль життєвий досвід і висновки з її досвіду стосунків із чоловіками.
 
"Тільки нікому про це не кажи"
Марґо давно живе в Парижі. Вона працює фотографкою. Любить красивий одяг, відриватися на вечірках та у секс-клубах. У рідному Києві залишився її дід, з яким у неї дружні стосунки і таємничий С., якого вона переконує переїхати до Парижа. У неї наче все є, але щось всередині не дає їй спокою. Вона хоче розібратися в собі і звертається до психолога. Професора, з яким вона працює їй порадив С. У той самий час Марґо дізнається з інтернету про Месника, серійного вбивцю, який вчиняє самосуд над ґвалтівниками, корупціонерами та іншими негідниками на її батьківщині. Про всі ці справи пише журналіст Сонік, але чи знає він, хто влаштовує ці розправи?
 
Що ж є причиною неспокою Марґо? Які шокуючі викриття у неї попереду? Чому її так захопила історія про Месника? Зрештою, хто він такий? Цей психологічний трилер про те, що зазвичай замовчують, намагаються забути і бояться виносити на люди: домашнє насильство, зґвалтування, булінг.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Осіннє танго ...
Валентина Мастерова
Зоряний метелик ...
Бернар Вербер
Джинкс. Роман-фентезі ...
Сейдж Блэквуд
Моя святкова бібліотека ...
Коллектив авторов

Книги автора/издательства

Я не знаю, як про це писати. Збірка ...
Ирена Карпа, Коллектив авторов
Комплект книг "Cучасна українс ...
Ирена Карпа, Сергей Жадан, Артем Чех, Кузьма Скрябин, Екатерина Бабкина
Фристайлерка ...
Катя Брандис
Наші душі вночі ...
Кент Харуф

Сегодня купили