Комплект книг Кетрін Ґрей - Кэтрин Грей: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017743)
kniga.biz.ua

Комплект книг Кетрін Ґрей

Код: 2100017743
Купить Комплект книг Кетрін Ґрей Кэтрин Грей
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Кэтрин Грей
Издательство Yakaboo Publishing
Cтраниц 624
Год 2022
ISBN 978-617-7544-57-8, 978-617-7544-56-1
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Комплект книг Кетрін Ґрей

В комплект входят книги:
Несподівана радість тверезості
Несподівана радість звичайності

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Несподівана радість тверезості"
Не кожна людина готова відкрито говорити про свою алкогольну залежність та шлях боротьби з нею. Проте Кетрін Ґрей знайшла у собі сили відверто, невимушено і чесно описала свою гірку історію пияцтва і свій шлях до тверезого життя.
У книзі «Несподівана радість тверезості» авторка розвінчує поширений у суспільстві міф про алкоголь як «дарувальника радощів», як «райські ворота до спілкування», що «бути тверезим — нудьга зелена». Кетрін Ґрей розмірковує про суспільний тиск і нав’язування алкогольних традицій, аналізує дослідження провідних нейрологів і психологів про причини нашого тяжіння до алкоголю, заглиблюючись у природу цієї неоднозначної звички та її однозначні впливи на наші мозок і тіло. Спираючись на власний досвід подолання алкогольної залежності,
Кетрін Ґрей аргументовано й натхненно пояснює, в який спосіб тверезе життя може виявитися якісно ліпшим, значно цікавішим, багатшим, насиченішим, яскравішим, щасливішим. А втім, лише вам вирішувати, чи обрати цю альтернативну реальність без випивки й втішатися життям без похмілля.
 
"Несподівана радість звичайності"
Пригнічені вашим звичайним існуванням? Ви розчаровані своєю середньою зарплатою, посереднім помешканням та недосконалим коханням? Ласкаво просимо до клубу! Нас мільярди – розчарованих за замовчуванням.
Два незручні психологічні явища змовилися проти нашого задоволення та щасливого існування. По-перше, усі люди мають так звану «гедоністичну адаптацію». Ми пристосовуємося до обставин набагато швидше, ніж бажано, а відтак починаємо пошук нових джерел задоволення. Тож людина ніколи не зупиняється, погоня за щастям її виснажує. Друге – наш мозок природжений песиміст. Він нагадує старого буркутуна – таких зазвичай грає Джек Ніколсон. Ми маємо мозок з негативними упередженнями, який акцентує увагу на тому, шо не так у наші дні, а не на тому, що добре і правильно. З погляду еволюції цілком природно, що наш мозок автоматично бачить потенційні загрози на обрії. Зосереджуючись на тому, що «не так», а не на всьому позитивному, він просто намагається врятувати нашу шкуру у випадку біди. Відтак ми сприймаємо години пік як загрозу [вставте тут сирену повітряної тривоги] того ж рівня, яку відчував би наш пращур у справді небезпечній ситуації.
На щастя, є науково перевірені способи, за допомогою яких ми можемо навчити мозок бути більш позитивно налаштованим. Мета цієї книжки — допомогти вам зняти свого бігуна з тієї клятої гедонічної доріжки, дати вам можливість присісти і спокійно роздивитися ту гору, на яку ви щойно вибралися, і запаморочливі краєвиди, які ви заслужили.
 

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Вогнем і мечем. Том 2 ...
Генрик Сенкевич
Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов
Комплект карт і книги "Воїн Ду ...
Андрей Зелинский
Джинкс. Роман-фентезі ...
Сейдж Блэквуд
Суча дочка ...
Валентина Мастерова
Смак життя: 65 притч для натхнення ...
Ирина Скрипак,Оксана Штоляр

Книги автора/издательства

Комплект книг про світ моди ...
Эми Оделл, Сара Гей Форден, Анри Гидель, Лорен Аллен-Карон
Вітер ...
Анна Сковронская
Земля ...
Анна Сковронская
Вогонь ...
Анна Сковронская
Вода ...
Анна Сковронская
Паноптикум. Політика. Статті та есе ...
Анатолий Днистровый

Сегодня купили