Комплект книг Кетрін Ґрей - Кетрін Грей: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017743)
kniga.biz.ua

Комплект книг Кетрін Ґрей

Код: 2100017743
Купити Комплект книг Кетрін Ґрей Кетрін Грей
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Кетрін Грей
Видавництво Yakaboo Publishing
Сторінок 624
Рік 2022
ISBN 978-617-7544-57-8, 978-617-7544-56-1
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Комплект книг Кетрін Ґрей

У комплект входять книги:
Несподівана радість тверезості
Несподівана радість звичайності

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Несподівана радість тверезості"
Не кожна людина готова відкрито говорити про свою алкогольну залежність та шлях боротьби з нею. Проте Кетрін Ґрей знайшла у собі сили відверто, невимушено і чесно описала свою гірку історію пияцтва і свій шлях до тверезого життя.
У книзі «Несподівана радість тверезості» авторка розвінчує поширений у суспільстві міф про алкоголь як «дарувальника радощів», як «райські ворота до спілкування», що «бути тверезим — нудьга зелена». Кетрін Ґрей розмірковує про суспільний тиск і нав’язування алкогольних традицій, аналізує дослідження провідних нейрологів і психологів про причини нашого тяжіння до алкоголю, заглиблюючись у природу цієї неоднозначної звички та її однозначні впливи на наші мозок і тіло. Спираючись на власний досвід подолання алкогольної залежності,
Кетрін Ґрей аргументовано й натхненно пояснює, в який спосіб тверезе життя може виявитися якісно ліпшим, значно цікавішим, багатшим, насиченішим, яскравішим, щасливішим. А втім, лише вам вирішувати, чи обрати цю альтернативну реальність без випивки й втішатися життям без похмілля.
 
"Несподівана радість звичайності"
Пригнічені вашим звичайним існуванням? Ви розчаровані своєю середньою зарплатою, посереднім помешканням та недосконалим коханням? Ласкаво просимо до клубу! Нас мільярди – розчарованих за замовчуванням.
Два незручні психологічні явища змовилися проти нашого задоволення та щасливого існування. По-перше, усі люди мають так звану «гедоністичну адаптацію». Ми пристосовуємося до обставин набагато швидше, ніж бажано, а відтак починаємо пошук нових джерел задоволення. Тож людина ніколи не зупиняється, погоня за щастям її виснажує. Друге – наш мозок природжений песиміст. Він нагадує старого буркутуна – таких зазвичай грає Джек Ніколсон. Ми маємо мозок з негативними упередженнями, який акцентує увагу на тому, шо не так у наші дні, а не на тому, що добре і правильно. З погляду еволюції цілком природно, що наш мозок автоматично бачить потенційні загрози на обрії. Зосереджуючись на тому, що «не так», а не на всьому позитивному, він просто намагається врятувати нашу шкуру у випадку біди. Відтак ми сприймаємо години пік як загрозу [вставте тут сирену повітряної тривоги] того ж рівня, яку відчував би наш пращур у справді небезпечній ситуації.
На щастя, є науково перевірені способи, за допомогою яких ми можемо навчити мозок бути більш позитивно налаштованим. Мета цієї книжки — допомогти вам зняти свого бігуна з тієї клятої гедонічної доріжки, дати вам можливість присісти і спокійно роздивитися ту гору, на яку ви щойно вибралися, і запаморочливі краєвиди, які ви заслужили.
 

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Колектив авторів
Планер «I Have a Brave Plan» барвис ...
Колектив авторів
Скетчбук «Малюй» бежево-синій ...
Колектив авторів
Мам, зроби мені змію ...
Анастасія Жук
Блокнот для планування «I Have a Pl ...
Колектив авторів

Книги автора / видавництва

Комплект книг про світ моди ...
Эми Оделл, Сара Гей Форден, Анри Гидель, Лорен Аллен-Карон
Паноптикум. Політика. Статті та есе ...
Анатолий Днистровый
Паноптикум. Література. Статті та е ...
Анатолий Днистровый
Супроти єства ...
Жорис Карл Гюисманс
Майстер ілюзій ...
Алексей Тимошенко

Сьогодні купили