Комплект книг про взаємодію в команді - Маркус Бэкингем, Дэниел Койл, Эшли Гуделл, Майкл Бир: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100023203)
kniga.biz.ua

Комплект книг про взаємодію в команді

Код: 2100023203
Купить Комплект книг про взаємодію в команді Маркус Бэкингем, Дэниел Койл, Эшли Гуделл, Майкл Бир
884 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Маркус Бэкингем, Дэниел Койл, Эшли Гуделл, Майкл Бир
Издательство Фабула
Cтраниц 816
Год 2023
ISBN 978-966-982-341-0, 978-617-8115-77-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

О книге Комплект книг про взаємодію в команді

В комплект входят книги:
Плече до плеча. Як порозумітися на роботі
Культурний код. Секрети успішної взаємодії в команді
Готовий конкурувати. Чому чесні розмови про можливості вашої компанії є ключем до виграшної стратегії

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Плече до плеча. Як порозумітися на роботі"
Світ праці геть розпадається від завали хибних інструкцій, ідей і припущень, як полегшити роботу. Стратегії управління, що добре зарекомендували себе десь у 70-х, віджили своє. Що, як каскадування цілей більше не запорука ефективного робочого процесу, а зворотний зв’язок — не основа успішної комунікації?
 
Маркус Бакінгем і Ешлі Ґудолл не з чуток знають, хто і що насправді тягне компанію на дно, як Атлантиду. Пандемічні реалії не залишають жодного шансу бути на плаву офісам старого зразка.
 
Ця книжка не просто дає нове бачення робочого процесу, вона допомагає його ефективно оптимізувати, а також налаштувати плідну комунікацію між відділами й підтримувати дружню атмосферу в колективі, де важать на сильні сторони працівників!
 
"Культурний код. Секрети успішної взаємодії в команді"
Уявімо дві команди, яким треба збудувати вежу з пачок спагеті, скотчу, мотузки і маршмелоу. У першій — студенти бізнес-школи, у другій — дошкільнята. На чию перемогу ви ставите? Звучить абсурдно, але в цьому реальному змаганні перемогли малюки. Чому так? Як у командній взаємодії вони перевершили майбутніх бізнесменів, а згодом — юристів і навіть гендиректорів? Про це розповідає Деніел Койл.
 
Він дослідив взаємодію в різних групах і дізнався секрети найуспішніших культур світу, з’ясував, чому розум переоцінюють, а навчальну силу помилки — недооцінюють. А ще — розгледів, як лідери найефективніших культур не тільки досягають вершин, а й утримуються там.
 
"Готовий конкурувати. Чому чесні розмови про можливості вашої компанії є ключем до виграшної стратегії"
За кілька десятиліть роботи в різноманітних корпораціях професор Гарвардської бізнес-школи Майкл Бір неодноразово на власні очі бачив, як мовчання організації зводить нанівець стратегічні цілі. Коли співробітники не можуть відверто говорити з владою, старші керівники не чують того, що їм необхідно почути про здатність їхньої компанії до конкуренції, а самі працівники втрачають довіру до цих лідерів і стають менш відданими змінам.
 
У «Готовий конкурувати» автор представляє протиотруту від мовчання — принципи та перевірений часом інноваційний процес для проведення чесних розмов з усіма членами вашої організації. Використовуваний понад восьмистами організаціями в усьому світі, процес стратегічного пристосування допоміг лідерам у різноманітних галузях, зокрема медичних технологіях, інформаційних технологіях, банківській справі, мережах ресторанів і фармацевтиці, почути жорстку, але необхідну правду про джерела. неузгодженості між їхніми стратегіями та організаційними структурами. На додаток до покрокових інструкцій, Майкл Бір пропонує докладні та ілюстративні приклади компаній, які з великим ефектом вели чесні розмови. Також автор демонструє, як застосувати цей процес до різноманітних стратегічних завдань і на різних рівнях у всій організації.
 
«Готовий конкурувати» — це книжка, до якої вам варто звернутися, якщо ви хочете створити виграшні стратегії, що зможуть згуртувати усю вашу компанію.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Бентежні видива ...
Любомир Стринаглюк
Я - бiгун! ...
Гела Думбадзе
Реквієм для греко-католика ...
Борис Щавурский

Книги автора/издательства

Плече до плеча. Як порозумітися на ...
Маркус Бэкингем, Эшли Гуделл
The Culture Code: The Secrets of Hi ...
Дэниел Койл
1793. Графічний роман ...
Никлас Натт-о-Даг, Джулио Гуальтиери, Марко Нуччи
Опануй числа! Наука про дані для не ...
Кеннет Су, Анналин Нг

Сегодня купили