Комплект книг Саймона Бекетта - Саймон Бекетт: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024078)
kniga.biz.ua

Комплект книг Саймона Бекетта

Код: 2100024078
Купить Комплект книг Саймона Бекетта Саймон Бекетт
760 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 5 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Саймон Бекетт
Издательство Клуб Семейного Досуга
Cтраниц 1136
Год 2023
ISBN 978-617-15-0021-1, 978-617-12-9796-8
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг Саймона Бекетта

В комплект входят книги:
Хімія смерті. Перше розслідування
Записано на кістках. Друге розслідування
Шепіт мертвих. Третє розслідування

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Хімія смерті. Перше розслідування"
Судовий антрополог Девід Гантер утратив дружину і дочку. Покинувши роботу, він переїздить до містечка Менем та влаштовується на посаду терапевта.
 
Ніхто з нових знайомих і гадки не має про минуле Девіда. Здається, його життя потихеньку повертається у спокійне русло. Поки місцеві хлопці не знаходять на болоті тіло вбитої жінки. Згодом зникає ще одна жінка, а за кілька днів знаходять і її понівечене тіло. Схоже, в Менемі з’явився серійний убивця.
 
У містечку наростає тривога. Мешканці підозрюють одне одного у скоєному. Девід не може стояти осторонь та втягується в розслідування. До того ж остання зникла - нова знайома Девіда.
 
"Записано на кістках. Друге розслідування"
Чи можна за самими лише обгорілими рештками тіла визначити, було це навмисне вбивство чи нещасний випадок? Кримінальний антрополог Девід Гантер, якого викликали на місце злочину під час відпустки в Шотландії, впевнений, що так. Однак складно розплутати справу без додаткових доказів. 
 
І лише коли хтось намагається знищити свідчення злочинів у нових пожежах, стає зрозуміло, що жертву вбито, а злочинець - один із присутніх на острові. Ба гірше: саме напередодні жахливої знахідки потужний шторм відрізав острів від зовнішнього світу. Хто в закритій спільноті міг вчинити таке звірство? Чи будуть ще жертви?
 
Тривога шириться серед мешканців острова, неначе той вогонь, і лише Девід Гантер та відставний інспектор Броуді можуть покласти цьому край, добравшись до правди…
 
"Шепіт мертвих. Третє розслідування"
Девід Гантер повертається до Антропологічного дослідницького центру в США, де він колись навчався, відомого як «Трупна ферма». Він сподівається, що ця подорож допоможе йому відточити навички судового антрополога та повернути впевненість у собі. Тому погоджується на пропозицію колишнього наставника долучитися до розслідування вбивства. Урешті-решт, Девід буде лише в ролі консультанта - що може піти не так?
 
Але навіть Гантер не готовий до такої жорстокості. Зв’язане й піддане тортурам тіло розклалось до невпізнання. Знайдені на місці злочину відбитки пальців вказують на вбивцю, але Девід підозрює, що все не так, як здається на перший погляд.
 
А потім знаходять друге тіло, і Гантер розуміє, що серійний убивця володіє вміннями, які йому до болю знайомі, - вміннями криміналіста…

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Королі і капуста ...
О. Генри
Врятовані хвостики ...
Настя Музыченко
Легенда ...
Стефани Гарбер
Шантарам ...
Грегори Робертс

Книги автора/издательства

Суча дочка ...
Валентина Мастерова
Осіннє танго ...
Валентина Мастерова

Сегодня купили