Пес Патрон і Великий Т - Юлита Ран: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026426)
kniga.biz.ua

Пес Патрон і Великий Т

Код: 2100026426
Купить Пес Патрон і Великий Т Юлита Ран
280 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 7 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Юлита Ран
Издательство Ранок
Cтраниц 32
Год 2024
ISBN 978-617-09-8845-4
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/16 (205х260 мм.)

О книге Пес Патрон і Великий Т

Пригоди пса Патрона тривають! Відважний пес Патрон і його друзі знову на захисті людства! Цього разу вони мають подолати повстання техніки та знешкодити її небезпечного ватажка — Великого Т! Патрон, його нова подружка Ягідка, інші собаки та робот Григорій першими зрозуміли: техніка в місті вийшла з-під контролю, і цим процесом керує хтось небезпечний і непомітний.

Чи вдасться героям повернутися до того, як сплине час? Чи зможуть вони пройти всі портали? Та чи можливо привести техніку до тями й запобігти її надмірному використанню? І хоча цей комікс створений для дітей, він, безперечно, зацікавить усіх поціновувачів діяльності пса Патрона. Знайти, знешкодити, врятувати — нашим героям це не вперше. Загін під керівництвом Патрона йде рятувати реальний світ і потрапляє у світ віртуальний! Чи вдасться героям встигнути до того, як сплине час? Чи зможуть вони пройти всі портали й повернутися? Та чи можливо привести техніку до тями й запобігти її надмірному використанню? Про все це в нових неймовірних і дивовижних пригодах пса Патрона!

Продовження серії коміксів про пса Патрона і його друзів Перший комікс увійшов у Топ БараБуки: короткий список найкращих дитячих і підліткових видань 2023 року і був хітом продажів головний герой коміксу- реальний собака-сапер, талисман ДСНС , має титул "Пес доброї волі" від кожної книжки видавництво перераховує проценти у "Благодійний фонд пса Патрона".





Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Сегодня купили