Створюємо бізнес-модель - Александр Остервальдер, Ив Пинье: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 7531)
kniga.biz.ua

Створюємо бізнес-модель

Код: 7531
600 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Александр Остервальдер, Ив Пинье
Издательство Наш Формат
Cтраниц 288
Год 2023
ISBN 978-617-7513-02-4
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 80x100/16 (195х240 мм.)

О книге Створюємо бізнес-модель

Эта книга входит в Комплект для бізнесу Остервальдера

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Успіх не виникає нізвідки: він є результатом наполегливої праці, правильної стратегії та, як показують Остервальдер і Піньє, інноваційної бізнес-моделі. Успішна бізнес-модель зробила компанію LEGO лідером на ринку іграшок, Google — найпопулярнішим пошуковиком у світі й майданчиком для онлайн-реклами, а Skype — найбільшим оператором міжнародного голосового зв’язку. І це не одиничні приклади тих, «кому вдалося». А об’єднують їх революційні бізнес-моделі, свіжі ідеї, інноваційність, уміння змінювати правила гри й іти на ризик.
 
Крім мотивувальних прикладів, у цьому виданні ви знайдете й покрокові інструкції, які розповідають, як створити революційну бізнес-модель, розробити Канву, упровадити інновації, потрапити в «блакитний океан», поглянути масштабно й локально. 
 
«Створюємо бізнес-модель» — практичний посібник для стратегів, тих, хто готовий змінювати правила гри, а також для сміливців, що прагнуть кинути виклик застарілим бізнес-моделям.
 
ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Книжка стане незамінним помічником для підприємців, бізнесменів і тих, хто лише починає власну справу. Неодмінно скористайтеся цим посібником, якщо маєте підприємницький хист, постійно думаєте про те, як заробляти, створюючи цінність і будуючи нові підприємства, або як покращити чи трансформувати вашу організацію, якщо намагаєтеся знайти інноваційні способи ведення бізнесу.
 
ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА
Книжка заощадить час на перечитування десятків видань, адже в ній зібрано найпрогресивніші ідеї й найновіші інструменти. Від традиційної бізнес-літератури її відрізняє унікальний дизайн і максимальна візуалізованість.
 
ПРО АВТОРІВ
Александер Остервальдер — автор, оратор і консультант із питань інноваційних бізнес-моделей. Його практичний підхід до проектування інноваційних бізнес-моделей, розроблений спільно з доктором Івом Піньє, практикується різногалузевими компаніями по всьому світу, включно з 3M, Ericsson, Capgemini, Deloitte, Telenor тощо. Раніше він допомагав створити й продати фірму зі стратегічного консалтингу, брав участь у започаткуванні глобальної некомерційної організації боротьби з ВІЛ/СНІД та малярією (центр у Таїланді), а також проводив дослідження в Лозаннському університеті. 
 
Ів Піньє — професор менеджменту інформаційних систем у Лозаннському університеті з 1984 року. Запрошений професор університету штату Джорджія в Атланті й університету Британської Колумбії у Ванкувері. Був активним учасником багатьох науково-дослідних проектів, пов’язаних зі створенням інформаційних систем, розробкою технічних завдань, менеджментом інформаційних технологій, інновацій та інтернет-бізнесу.
 
ЦИТАТИ
Про ціннісну пропозицію
Ціннісна пропозиція є причиною того, чому люди звертаються до однієї компанії, віддаючи їй перевагу над іншою. Така пропозиція розв’язує певну проблему споживача або задовольняє його потребу. Кожна ціннісна пропозиція складається з підібраного пакета продуктів і/або послуг, що допомагає задовольняти вимоги певного сегмента клієнтів. У цьому сенсі ціннісна пропозиція є сукупністю переваг, які компанія пропонує своїм клієнтам.
 
Про сегменти клієнтів
Споживачі є серцевиною будь-якої бізнес-моделі. Без (прибуткових) клієнтів жодна компанія не зможе довго існувати. Щоб краще задовольнити споживачів, компанія може поділити їх на окремі сегменти з однаковими потребами, спільними рисами поведінки або за іншими ознаками. У бізнес-моделі можна визначити один або кілька великих чи малих сегментів клієнтів.
Організація повинна прийняти свідоме рішення про те, які сегменти вона обслуговуватиме, а які — ігноруватиме. Після того як це буде вирішено, варто ретельно розробити бізнес-модель, чітко розуміючи конкретні потреби клієнтів.
 
Про відносини з клієнтами
Під час появи, наприклад, мобільного зв’язку відносини операторів із клієнтами пояснювались агресивними стратегіями залучення клієнтів, що включали навіть безкоштовне поширення мобільних телефонів. Коли ринок «наситився», оператори змістили акцент на утримання клієнтів і збільшення середнього доходу від одного клієнта.
Відносини з клієнтами, передбачені бізнес-моделлю компанії, чинять істотний вплив на загальні враження користувачів від взаємодії з компанією.
 
Про ключові види діяльності
Кожна бізнес-модель вимагає багатьох ключових видів діяльності. Ідеться про найважливіші дії, що має виконати компанія для успішної роботи. Як і ключові ресурси, вони потрібні для того, щоб створити і представити свою ціннісну пропозицію, вийти з нею на ринки, запропонувати клієнтам, підтримувати зв’язок із ними й так отримувати доходи. Як і ключові ресурси, ключові види діяльності можна розрізняти залежно від типу бізнес-моделі. 
Для виробника програмного забезпечення Microsoft ключові види діяльності пов’язані з розробкою програмного забезпечення. Для виробника персональних комп’ютерів Dell ключові види діяльності містять управління ланцюгами постачань. Для консалтингової компанії McKinsey ключова діяльність пов’язана із розв’язанням проблем.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Створюємо бізнес-модель

1. Канва
Визначення: бізнес-модель
Девять структурних блокыв
Канва бізнес-моделі
2. Шаблони
Розділення бізнес-моделей
"Довгий хвіст"
Багатосторонні платформи
"Безкоштовно" як бізнес-модель
Відкриті бізнес-моделі
3. Розробка
Бачення клієнтів
Ідеація й генерування
Візуальне мисленння
Прототипування
Сторітелінг
Сценарії
4. Стратегія
Середовище бізнес-моделі
Оцінювання бізнес-моделей
Бізнес-модель і стратегія блакитного океану
Управління кількома бізнес-моделями
5. Процес
Процес розробки бізнес-моделі

Погляд уперед
Післямова
Як зявилася ця книжка
Література

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект для бізнесу Остервальдера ...
Ив Пинье, Александр Остервальдер
Розробляємо ціннісні пропозиції. Як ...
Александр Остервальдер, Ив Пинье, Алан Смит
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов
Комплект книг про Моссад ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг Петра Синєгуба ...
Петр Синегуб, Екатерина Ковальчук

Сегодня купили