Тарантіно. Ретроспектива - Том Шон: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024816)
kniga.biz.ua

Тарантіно. Ретроспектива (Предзаказ)

Tarantino. A Retrospective

Код: 2100024816
Купить Тарантіно. Ретроспектива Том Шон
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Том Шон
Издательство Наш Формат
Год 2024
Обложка неизвестно
Язык Украинский

О книге Тарантіно. Ретроспектива

Відсвяткуйте понад три десятиліття кіновиробництва, занурившись у геніальний, карколомний мозок Квентіна Тарантіно та відкрийте для себе художній процес легенди, яка отримала Оскар.

Квентін Тарантіно, який народився 1963 року в Ноксвіллі, штат Теннесі, проводив багато суботніх вечорів свого дитинства, супроводжуючи свою матір в кіно, живлячи любов до кінематографу, яка з часом стала всепоглинаючою. На створення першого кіносценарію йому знадобилося чотири роки: «День народження мого найкращого друга» (1987) став сімдесятихвилинним фільмом, у якому Квентін одночасно був режисером і актором. Написання сценарію для його другої стрічки «Скажені пси» (1992) зайняло трохи менше чотирьох тижнів. Коли фільм вийшов на екрани, Тарантіно відразу ж назвали одним із найцікавіших нових режисерів у кіноіндустрії.

Стрічки Квентіна Тарантіно, відомі своїм надзвичайно кінематографічним візуальним стилем, нестандартною оповіддю і грандіозним насильством, протягом усієї його кар’єри викликали як схвалення, так і критику. Також він отримав безліч нагород, у тому числі «Оскар», «Золотий глобус» і BAFTA, як правило, за свої оригінальні сценарії. Творчість Тарантіно охоплює культову класику «Кримінальне чтиво», сагу про криваву помсту «Убити Білла. Фільм 1» та «Убити Білла. Фільм 2», а також історичні епопеї «Безславні виродки», «Джанґо вільний», «Мерзенна вісімка» й «Одного разу в Голлівуді».

Ця приголомшлива ретроспектива каталогізує кожен із фільмів Квентіна Тарантіно в чарівливих деталях. Також у ній представлений абсолютно новий останній розділ відзначеного нагородами фільму «Одного разу в Голлівуді». Книжка є даниною унікальному режисерському та письменницькому таланту, прославляючи безкомпромісну, пристрасну захопливу кар’єру режисера в самому серці культового кіновиробництва.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Я поруч. Як залученість у життя дит ...
Дэниел Сигел, Тина Брайсон
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл

Сегодня купили