Тераформування Марса. Експедиція Арес. Настільна гра - Коллектив авторов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026099)
kniga.biz.ua

Тераформування Марса. Експедиція Арес. Настільна гра

Код: 2100026099
Купить Тераформування Марса. Експедиція Арес. Настільна гра Коллектив авторов
1700 грн
Книга будет передана в службу доставки в течении 4 дней

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Коллектив авторов
Издательство KiloGames
Cтраниц 240
Год 2024
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Тераформування Марса. Експедиція Арес. Настільна гра

Окрема гра про пристосування червоної планети до життя від автора оригінальної гри. Експедиція Арес це компактніша і більш швидка версія від Тераформування Марса.
 
юдство давно вже рветься за межі рідної Землі, звертаючи свій погляд на найближчих сусідів по зірковій системі і розглядаючи різні варіанти життя на інших планетах. Настільна гра, що вийшла раніше,«Тераформування Марса» вже дозволила взяти участь у цьому не швидкому процесі. Проте автор оригінальної гри, Якоб Фрікселіус, створив більш динамічну версію освоєння Червоної планети. А втілити його ідеї, створивши повністю незалежне від першої гри видання, допомогли дизайнери Aeon's End Нік Літтл та Сідні Енгельштейн.
 
Авторам вдалося залишити у грі «Тераформування Марса. Експедиція Арес» те, за що ми так полюбили оригінальне «Тераформування Марса»: безліч унікальних карт з нескінченними варіантами створення переможної стратегії та візуальна зміна ігрового поля з безмежних червоних пусток на моря та ліси. При цьому до гри додано механіки планування дій та їх одночасне виконання за аналогією з картковою стратегією Race for the Galaxy.
 
Що на нас чекає на Марсі?
«Тераформування Марса. Експедиція Арес» – це економічна стратегія з цікавими ігровим процесом. У грі учасникам належить очолити різні корпорації та спільними зусиллями зробити Марс зеленим та доступним для переселенців. Для цього за допомогою різних наукових проєктів гравці створюватимуть справжні моря на пустельній поверхні Червоної планети, підвищуватимуть середню температуру атмосфери, насичуватимуть повітря киснем, вирощуватимуть ліси та населятимуть їх живими організмами.
 
Кожна корпорація в грі унікальна і має додаткові бонуси, які допомагають створювати цілі ланцюжки переможних комбінацій між різними проєктами на картах. А їх у грі безліч! Тож кожна нова партія буде абсолютно неповторною!
 
А про якість та яскравість компонентів навіть говорити не потрібно. Об'ємні картонні планшети, яскраві кубики, сучасний дизайн та чудові ілюстрації дозволяють зануритись в гру з максимальним задоволенням.
 
Перед партією кожен гравець отримує унікальну карту своєї корпорації, стартові карти проєктів, а також однакові комплекти п'яти карт фаз дій.
 
На початку кожного раунду всі гравці в таємниці один від одного вибирають одну зі своїх карток дій і викладають її перед собою долілиць. Потім усі одночасно перевертають свої карти.
 
Далі кожен учасник може виконувати дії доступних у цей раунд фаз, але обрана ним самим дія принесе додатковий бонус, наприклад, зменшить вартість розіграшу карт.
 
Фази:
• Фаза розробки. Гравці можуть розіграти зелені карти.
• Фаза будівництва. Гравці розігрують карти з синіми та червоними проєктами.
• Фаза дій. Гравці можуть активувати доступні дії на своїх картах.
• Фаза виробництва. Проєкти виробляють ресурси.
• Фаза досліджень. У цю фазу гравцям доступний добір нових карт проєктів із загальної колоди.
 
Кінець партії
Партія закінчується, щойно гравці спільними зусиллями приводять Марс до потрібного результату: викладають 9 плиток морів, підвищують температуру до 8 градусів, а рівень кисню – до 14%.
А наприкінці партії належить підрахувати свій внесок у розвиток екології Марса: скласти свої переможні очки із карт проєктів та рейтинг терраформування.
До речі, якщо тобі не вдалося набрати ще трьох гравців на змагання, не біда! Можна спробувати кооперативний режим на двох або соло-гру, в якій тобі належить ушляхетнити Марс наввипередки з часом.






Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Життя «Івана» ...
Ольга Семенова-Тянь-Шанськая
Американська мрія ...
Петр Сандуляк
Кульбабове вино ...
Рэй Брэдбери
Врятуй нас ...
Мона Кастен
The Crimson Moth ...
Кристен Чиккарелли

Книги автора/издательства

USA National Parks: Lands of Wonder ...
Коллектив авторов
Unforgettable Journeys: The America ...
Коллектив авторов
The Sports Book ...
Коллектив авторов
The Definitive Visual History: Afri ...
Коллектив авторов
The Cat Encyclopedia ...
Коллектив авторов
Simply AI: Facts Made Fast ...
Коллектив авторов
Pop-Up Peekaboo! Garden ...
Коллектив авторов

Сегодня купили