У міста є Я! - Ирина Озимок: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017012)
kniga.biz.ua

У міста є Я!

Код: 2100017012
Купить У міста є Я! Ирина Озимок
400 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ирина Озимок
Издательство Книголав
Cтраниц 64
Год 2021
ISBN 978-617-7820-75-7
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84x100/16 (205х240 мм.)

О книге У міста є Я!

«У міста є я!» – перше ілюстроване видання для дітей, що відкриває секрети про всі процеси в місті. У 13 розділах Ірина Озимок розповідає про те, як мешканці керують своїм містом, що таке міський бюджет і як він наповнюється, чому тепло треба економити, як не потонути у смітті і чому варто його сортувати, все про різновиди транспорту і коли та чому краще ходити пішки.

Але найважливіше, ця книжка є своєрідною інструкцією, як діти вже сьогодні можуть впливати на місто – які дитячі організації та ініціативи працюють в Україні та світі, до яких можна долучитись чи якими можна надихнутись і зробити щось своє,щоб змінити життяв місті на краще.

А ще у ній багато цікавих фактів про міста у різних куточках світу – де з’явилась перша пішохідна вулиця, в якому місті найстаріше метро, а де найвища будівля і хто подарував Статую Свободи Нью-Йорку та багато інших.

Видання інтерактивне – до кожного розділу є особливе завдання, а ще кожен читач може взяти участь у конкурсі малюнків та есе. У книжці всі погані звички позначенні спеціальним значком,авторка закликає їх віднайти і ніколи не повторювати. Ірина Озимок також рекомендує читати цю книжку з дорослими, щоб розпитати більше деталей про рідне місто чи поділитись своїми спостереженнями. Проілюструвала видання Анна Іваненко.

«У міста є я, тобто кожен його житель, і саме від нас залежить, яким воно буде: чистим, дружнім, безпечним, цікавим, зручним, інклюзивним. Ми також можемо обирати, чи будемо пасивними спостерігачами чи активними учасниками процесів у місті. Це більше, ніж книжка, адже вона сприяє пізнанню та спілкуванню дітей з дорослими, дає змогу написати лист меру та виграти призи в межах конкурсів малюнку та есе», – зазначає Ірина Озимок.





Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Скетчбук «Create» кольоровий ...
Коллектив авторов
Розмови з Богом. Книга 1 ...
Нил Доналд Уолш
Життя після життя ...
Рэймонд Моуди

Книги автора/издательства

Фристайлерка ...
Катя Брандис
Наші душі вночі ...
Кент Харуф
Хто зіпсував борщ? ...
Лиза Половинкина
Хочу знати! Як це відбувається? ...
Софи де Мюлленхейм
Професії майбутнього ...
Сандрин Пуверро

Сегодня купили