Як добре, що є Боб - Мэттью Морган, Габриэль Альборозо: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 8002)
kniga.biz.ua

Як добре, що є Боб

Thank Goodness for Bob

Купить Як добре, що є Боб Мэттью Морган, Габриэль Альборозо
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Мэттью Морган, Габриэль Альборозо
Издательство Книголав
Cтраниц 32
Год 2018
ISBN 978-617-7563-22-7
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 100х60/8 (245х290 мм.)

О книге Як добре, що є Боб

Це історія для малюків про те, як впоратися з хвилюваннями та страхами. Написав її Метью Морґан у 2017 році. Це терапевтична книга, що допоможе дорослим почати непросту розмову зі своїми дітьми про страхи та їх подолання. 

У історії йдеться про малюка Макса, який дуже багато чого боїться. Страхи оточують хлопчика всюди, але чомусь вони зовсім не лякають його песика Боба. Згодом Боб допомагає Максові: він вислуховує розповіді про всі його страхи і затіває кумедну гру для їх подолання.

Добавить свой отзыв о книге

Отзывы об: Як добре, що є Боб

Анастасия 2020-05-14 18:57:27

"Як добре, що є Боб" це історія про хлопчика на ім'я Макс, який зміг подолати свої страхи та хвилювання спілкуючись із своїм песиком Бобом. Це книжка в якій автор Метью Морган торкається дуже важливих питань, та підказує батькам як в ігровій формі можно допомогти своїй дитині впоратися з труднощами. Актуальна інформація для батьків, як пояснити дитині, що таке страх і допомогти його подолати. Ще один бестселер видавництва КНИГОЛАВ, дуже любимо книжки серії "Дитяча полиця" за завжди актуальну тематику, корисну інформацію для батьків та веселі книжки для дитини. Кожен з нас періодично відчуває почуття тривоги, неспокою і страху - це одна зі сторін нашої психічної активності. Але у дорослих є досвід і знання, які часто допомагають раціоналізувати те, що відбувається і зменшити інтенсивність переживань. Діти багато чого не розуміють і переживають набагато гостріше. Найчастіше, то, що лякає малюка, дорослому може здаватися дрібницею. Але ж почуття страху змушує дитину переживати по-справжньому сильні емоції, які моментально можуть заволодіти всім його маленьким світом. Страх - це почуття, яке виникає у відповідь на вплив загрозливих факторів, в основі якого лежить вроджений інстинкт самозбереження. Психологи виділяють дві базові загрози, що викликають почуття страху - загрози життю і життєвим цінностям людини. Специфіка дитячих страхів полягає в тому, що вони, як правило, не пов'язані безпосередньо з актуальною загрозою. Дитячі страхи засновані на інформації, яку діти отримують від найближчих дорослих і пропускають крізь призму своєї яскравої фантазії та уяви.

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Фристайлерка ...
Катя Брандис
Наші душі вночі ...
Кент Харуф
Хто зіпсував борщ? ...
Лиза Половинкина
Професії майбутнього ...
Сандрин Пуверро
Про що всі говорять? Хакери ...
Том Джексон, Кристина Гитиан

Сегодня купили