Комплект книг "Антихрист. Справжня історія Орди-Росії" - Василий Базив: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020961)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Антихрист. Справжня історія Орди-Росії"

Код: 2100020961
Купить Комплект книг "Антихрист. Справжня історія Орди-Росії" Василий Базив
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Василий Базив
Издательство Фолио
Cтраниц 928
Год 2022
ISBN 978-966-03-9162-8, 978-966-03-9279-3
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект книг "Антихрист. Справжня історія Орди-Росії"

В комплект входят книги:
Антихрист. Справжня історія Орди-Росії. Т. 2. Престол сатани (1917 рік — наші дні)
Антихрист. Справжня історія орди-Росії. Т.1. Свята Русь-Україна і нехрещена Московія (1169-1917)
Антихрист. Т. 3. Україна і Росія: війна престолів. Священний Томос і скрепи мракобісся

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Антихрист. Справжня історія орди-Росії. Т.1. Свята Русь-Україна і нехрещена Московія (1169-1917)"
Василь Базів — знаний в Україні та за її межами письменник, політик, дипломат, учений, візіонер. У видавництві «Фоліо» вийшли друком його книжки: роман «Хрест», який було висунуто на Шевченківську премію, філософський трилер у двох томах «Кінець світу: до і після», політичний сатирикон «Брати, або Могила для тушки», автобіографічний роман «Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі», онтологічна притча «Honey. Ротвейлер Божий».
 
Фундаментальна трилогія есе-досліджень «Антихрист. Справжня історія Орди-Росії» — вулканічна версія-заперечення усіх відомих ідеологічних міфів про походження Московії та її стосунків із Руссю-Україною. Пошук крізь духовно-релігійну оптику приводить до карколомного висновку, що у Росії витворилася антихристиянська версія християнства. З-під варварської маски прозирає смертоносний оскал антихриста, що оселився на північних околицях Євразійського континенту.
 
Полярний антропогенез витворив несумісні між собою ідентичності Русі-України і Орди-Московії, що призвело до війни ординської Росії проти християнської України.
 
Трилогія подає велетенську панораму із тисячами маловідомих подій, невідомих фактів, імен — від короля (князя) Русі-України Володимира Рюрика до президента України Петра Порошенка.
 
Перший том «Свята Русь-Україна і нехрещена Московія» охоплює століття від першого нападу на Київ північних диких племен мокселів у 1169 році і до початку ХХ століття.
 
"Антихрист. Справжня історія Орди-Росії. Т. 2. Престол сатани (1917 рік — наші дні)"
Василь Базів — знаний в Україні та за її межами письменник, політик, дипломат, учений, візіонер. У видавництві «Фоліо» вийшли друком його книжки: роман «Хрест», який було висунуто на Шевченківську премію, філософський трилер у двох томах «Кінець світу: до і після», політичний сатирикон «Брати, або Могила для тушки», автобіографічний роман «Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі», онтологічна притча «Honey. Ротвейлер Божий», «Антихрист» (т. 1.).
 
Фундаментальна трилогія есе-досліджень «Антихрист. Справжня історія Орди-Росії» — вулканічна версія-заперечення усіх відомих ідеологічних міфів про походження Московії та її стосунків із Руссю-Україною. Пошук крізь духовно-релігійну оптику приводить до карколомного висновку, що у Росії витворилася антихристиянська версія християнства. З-під варварської маски прозирає смертоносний оскал антихриста, що оселився на північних околицях Євразійського континенту. Полярний антропогенез витворив несумісні між собою ідентичності Русі-України і Орди-Московії, що призвело до війни ординської Росії проти християнської України. Трилогія подає велетенську панораму із тисячами маловідомих подій, невідомих фактів, імен — від короля (князя) Русі-України Володимира Рюрика до президента України Петра Порошенка.
 
Другий том «Престол сатани», що охоплює період від 1917 року і до проголошення на руїнах «Імперії зла» незалежної України, — це багатомільйонний мартиролог найкривавішої у вселюдській історії антихристиянської держави, яка пішла війною проти Бога.
 
"Антихрист. Т. 3. Україна і Росія: війна престолів. Священний Томос і скрепи мракобісся"
Фундаментальна трилогія есе-досліджень «Антихрист. Справжня історія Орди-Росії» — вулканічна версія-заперечення усіх відомих ідеологічних міфів про походження Московії та її стосунків із Руссю-Україною. Пошук крізь духовно-релігійну оптику приводить до карколомного висновку, що у Росії витворилася антихристиянська версія християнства.
 
З-під варварської маски прозирає смертоносний оскал антихриста, що оселився на північних околицях Євразійського континенту. Полярний антропогенез витворив несумісні між собою ідентичності Русі-України і Орди-Московії, що призвело до війни ординської Росії проти християнської України.
 
Трилогія подає велетенську панораму із тисячами маловідомих подій, невідомих фактів, імен — від короля (князя) Русі-України Володимира Рюрика до президента України Петра Порошенка.
 
Третій том «Україна і Росія: війна престолів» присвячений нинішній російсько-українській священній війні між спадкоємцями християнської Русі-України та нащадками антихристиянської Орди-Росії.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов
Смак життя: 65 притч для натхнення ...
Ирина Скрипак,Оксана Штоляр
Самотерапия. Изменим жизнь к лучшем ...
Элизабет Уайльд МакКормик
Вогнем і мечем. Том 2 ...
Генрик Сенкевич
Я - бiгун! ...
Гела Думбадзе
Валер’ян Підмогильний. Вибрані тво ...
Валерьян Подмогильный

Книги автора/издательства

Шість правил капітана Френча ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)
У вас на мене нічого нема ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)
Каїн ...
Владимир Ешкилев
Купання немовлят ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)

Сегодня купили