Комплект книг "Антихрист. Справжня історія Орди-Росії" - Василь Базів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100020961)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Антихрист. Справжня історія Орди-Росії"

Код: 2100020961
Купити Комплект книг "Антихрист. Справжня історія Орди-Росії" Василь Базів
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Василь Базів
Видавництво Фоліо
Сторінок 928
Рік 2022
ISBN 978-966-03-9162-8, 978-966-03-9279-3
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект книг "Антихрист. Справжня історія Орди-Росії"

У комплект входять книги:
Антихрист. Справжня історія Орди-Росії. Т. 2. Престол сатани (1917 рік — наші дні)
Антихрист. Справжня історія орди-Росії. Т.1. Свята Русь-Україна і нехрещена Московія (1169-1917)
Антихрист. Т. 3. Україна і Росія: війна престолів. Священний Томос і скрепи мракобісся

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

"Антихрист. Справжня історія орди-Росії. Т.1. Свята Русь-Україна і нехрещена Московія (1169-1917)"
Василь Базів — знаний в Україні та за її межами письменник, політик, дипломат, учений, візіонер. У видавництві «Фоліо» вийшли друком його книжки: роман «Хрест», який було висунуто на Шевченківську премію, філософський трилер у двох томах «Кінець світу: до і після», політичний сатирикон «Брати, або Могила для тушки», автобіографічний роман «Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі», онтологічна притча «Honey. Ротвейлер Божий».
 
Фундаментальна трилогія есе-досліджень «Антихрист. Справжня історія Орди-Росії» — вулканічна версія-заперечення усіх відомих ідеологічних міфів про походження Московії та її стосунків із Руссю-Україною. Пошук крізь духовно-релігійну оптику приводить до карколомного висновку, що у Росії витворилася антихристиянська версія християнства. З-під варварської маски прозирає смертоносний оскал антихриста, що оселився на північних околицях Євразійського континенту.
 
Полярний антропогенез витворив несумісні між собою ідентичності Русі-України і Орди-Московії, що призвело до війни ординської Росії проти християнської України.
 
Трилогія подає велетенську панораму із тисячами маловідомих подій, невідомих фактів, імен — від короля (князя) Русі-України Володимира Рюрика до президента України Петра Порошенка.
 
Перший том «Свята Русь-Україна і нехрещена Московія» охоплює століття від першого нападу на Київ північних диких племен мокселів у 1169 році і до початку ХХ століття.
 
"Антихрист. Справжня історія Орди-Росії. Т. 2. Престол сатани (1917 рік — наші дні)"
Василь Базів — знаний в Україні та за її межами письменник, політик, дипломат, учений, візіонер. У видавництві «Фоліо» вийшли друком його книжки: роман «Хрест», який було висунуто на Шевченківську премію, філософський трилер у двох томах «Кінець світу: до і після», політичний сатирикон «Брати, або Могила для тушки», автобіографічний роман «Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі», онтологічна притча «Honey. Ротвейлер Божий», «Антихрист» (т. 1.).
 
Фундаментальна трилогія есе-досліджень «Антихрист. Справжня історія Орди-Росії» — вулканічна версія-заперечення усіх відомих ідеологічних міфів про походження Московії та її стосунків із Руссю-Україною. Пошук крізь духовно-релігійну оптику приводить до карколомного висновку, що у Росії витворилася антихристиянська версія християнства. З-під варварської маски прозирає смертоносний оскал антихриста, що оселився на північних околицях Євразійського континенту. Полярний антропогенез витворив несумісні між собою ідентичності Русі-України і Орди-Московії, що призвело до війни ординської Росії проти християнської України. Трилогія подає велетенську панораму із тисячами маловідомих подій, невідомих фактів, імен — від короля (князя) Русі-України Володимира Рюрика до президента України Петра Порошенка.
 
Другий том «Престол сатани», що охоплює період від 1917 року і до проголошення на руїнах «Імперії зла» незалежної України, — це багатомільйонний мартиролог найкривавішої у вселюдській історії антихристиянської держави, яка пішла війною проти Бога.
 
"Антихрист. Т. 3. Україна і Росія: війна престолів. Священний Томос і скрепи мракобісся"
Фундаментальна трилогія есе-досліджень «Антихрист. Справжня історія Орди-Росії» — вулканічна версія-заперечення усіх відомих ідеологічних міфів про походження Московії та її стосунків із Руссю-Україною. Пошук крізь духовно-релігійну оптику приводить до карколомного висновку, що у Росії витворилася антихристиянська версія християнства.
 
З-під варварської маски прозирає смертоносний оскал антихриста, що оселився на північних околицях Євразійського континенту. Полярний антропогенез витворив несумісні між собою ідентичності Русі-України і Орди-Московії, що призвело до війни ординської Росії проти християнської України.
 
Трилогія подає велетенську панораму із тисячами маловідомих подій, невідомих фактів, імен — від короля (князя) Русі-України Володимира Рюрика до президента України Петра Порошенка.
 
Третій том «Україна і Росія: війна престолів» присвячений нинішній російсько-українській священній війні між спадкоємцями християнської Русі-України та нащадками антихристиянської Орди-Росії.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Шлях додому ...
Брюс Кемерон
Вовче ...
Костянтин Чабала
Комплект книг "Атомні звички&q ...
Джеймс Клір,Джим Ловлесс
Киця-Миця в дитсадку ...
Аніта Ґловінська

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Неспроможна дер ...
Оуэн Мэтьюз, Януш Бугайский
Уроки війни. Воєнні хроники сімейно ...
Владислав Бурда, Лариса Мудрак
Його прощальний уклін ...
Артур Конан Дойл
Подорож на край ночі ...
Луи-Фердинанд Селин

Сьогодні купили