Комплект книг Ліндсі К. Гібсон - Линдси К. Гибсон: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021790)
kniga.biz.ua

Комплект книг Ліндсі К. Гібсон

Код: 2100021790
Купить Комплект книг Ліндсі К. Гібсон Линдси К. Гибсон
641 грн
Есть на складе

Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Линдси К. Гибсон
Издательство Видавництво Наталії Переверзєвої
Cтраниц 488
Год 2022
ISBN 978-617-95102-0-5, 978-617-95102-2-9
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат A5

О книге Комплект книг Ліндсі К. Гібсон

В комплект входят книги:
Дорослі діти емоційно незрілих батьків. Як позбутися психологічних травм дитинства, полюбити себе і налагодити стосунки з батьками
Вільні діти емоційно незрілих батьків. Як встановлювати кордони, активно діяти та проявляти себе у стосунках з емоційно незрілими людьми

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Дорослі діти емоційно незрілих батьків"
Якщо ви виросли поруч з емоційно незрілими батьками, вам знайомі постійні відчуття самотності або невпевненості у власних силах. 
 
Подумки ви знову й знову повертаєтеся в дитинство і відчуваєте, як близькі нехтують вашими емоційними потребами та ігнорують ваші почуття. Можливо, ви зарано стали поводитися, як доросла людина, яка більше не потребує емоційної допомоги. Або ви саме зараз знаходитеся в токсичних стосунках з емоційно незрілою людиною і прагнете зрозуміти, як бути далі.
 
"Вільні діти емоційно незрілих батьків"
Ця книжка — важливе продовження «Дорослих дітей емоційно незрілих батьків». У ній Ліндсі Гібсон пропонує дієві інструменти, які допоможуть вам усвідомити перші ознаки емоційного поглинання та захиститися від них. Ви навчитеся діяти так, щоб інші побачили ваші потреби й усвідомили ваші емоції. Ви нарешті зможете звільнитися від тиску з боку емоційно незрілих батьків.
 
Якщо вас виховували емоційно незрілі батьки, ви можете почуватися самотніми та відкинутими. У дорослому віці у вас можуть виникнути проблеми з встановленням кордонів і вираженням своїх почуттів. Ви можете несвідомо шукати емоційно незрілих людей і намагатися побудувати з ними стосунки. Батьки, хоч вже й постаріли, можливо, досі ставляться до проявів ваших емоцій з глузуванням і презирством, зневажають ваші думки, знецінюють відчуття внутрішньої свободи та намагаються контролювати вас. Тобто проявляють усі якості емоційно незрілих людей: егоїзм, непослідовність і суперечливість. Чи можна зцілитися від наслідків такого токсичного ставлення?
 
Книжка «Вільні діти емоційно незрілих батьків» радше посібник, за допомогою якого ви опануєте навички розпізнавання емоційно незрілих людей і захисту від емоційного поглинання, відновите звʼязок із внутрішнім світом, емоціями та потребами і, зрештою, отримаєте емоційну свободу проявляти себе у всіх своїх стосунках. Ця книжка містить прості вправи, дієві поради та приклади, завдяки яким ви розвинете емоційну незалежність і сформуєте реальну самооцінку.
 
Якщо ви більше не згодні ставити свої потреби на останнє місце, хочете позбутися невпевненості в собі та подолати страх засудження й покарання, який отримали в процесі дорослішання поруч з емоційно незрілими батьками, ця книжка допоможе вам здобути свободу нарешті жити своїм життям.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Золотий жук ...
Эдгар Аллан По
Дорогою ціною ...
Михаил Коцюбинский
Кульбабове вино ...
Рэй Брэдбери
451 за Фаренгейтом ...
0111 Рей Бредбери ДУБЛЬ!!!

Книги автора/издательства

Сегодня купили