Комплект книг "Терапія та методи подолання ПТСР" - Мэри Бет Уильямс, Сойли Пойюла, Вирджиния Круз: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100025389)
kniga.biz.ua

Комплект книг "Терапія та методи подолання ПТСР"

Код: 2100025389
Купить Комплект книг "Терапія та методи подолання ПТСР" Мэри Бет Уильямс, Сойли Пойюла, Вирджиния Круз
836 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Мэри Бет Уильямс, Сойли Пойюла, Вирджиния Круз
Издательство Видавництво Ростислава Бурлаки
Cтраниц 656
Год 2024
ISBN 978-617-784-033-5, 978-617-550-179-5
Обложка мягкая
Язык Украинский

О книге Комплект книг "Терапія та методи подолання ПТСР"

В комплект входят книги:
ПТСР: робочий зошит. Ефективні методики подолання симптомів травматичного стресу
Терапія ПТСР для військових. Як повернутися до нормального життя

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"ПТСР: робочий зошит. Ефективні методики подолання симптомів травматичного стресу"
Посттравматичний синдром — діагноз, від якого ніхто не застрахований. Пережитий і неподоланий стрес нагадує про себе різними проявами тривоги: нав’язливими думками, спогадами, нічними жахами тощо. Ті, хто страждає на ПТСР, часто вдаються до нездорових методів боротьби з тривогою — до алкоголю чи психотропів і т. п. Проте є більш конструктивні методи подолання ПТСР. Пропонована книга навчить ідентифікувати і описувати те, що відбулося — визначати свою психотравму. Тут знайдете ефективні методики роботи з ПТСР, в тому числі перемотування назад, контейнерування травматичних спогадів, пропрацювання травмуючих сновидінь, тригерів та флешбеків, дисоціативної амнезії тощо.
 
Якщо ви страждаєте на посттравматичний стресовий розлад (ПТСР) чи пережили травмуючу подію, то можете відчувати низку неприємних симптомів, зокрема флешбеки, нічні кошмари, безсоння, занепокоєння, залежність, депресію та думки про самогубство. ПТСР — важкий стан, проте його можна розглядати як початок нового позитивного життєвого етапу. За допомогою методик когнітивно-поведінкової терапії, зібраних у цій книзі, ви зможете розпочати процес зцілення, який поверне вас до життя. Авторки книги — професійні психотерапевтки, експертки з травми — підібрали найефективніші вправи, що допоможуть вам позбутися симптомів ПТСР. Прочитавши книгу, ви зможете визначити тип своєї психотравми, побачити зв’язки між думками і тілесними реакціями та навчитися чинити емоційний опір наслідкам травми. Авторки в усіх тонкощах розуміють психологію травми й відновлення та пропонують клієнтам, які потерпають від ПТСР, і їхнім терапевтам стислий довідник із самодопомоги й терапевтичних методик. Кілька розділів книги присвячені психотравмам у ветеранів з досвідом бойових дій.
 
Книга буде корисна як психотерапевтам і психологам, так і широкому колу читачів.
 
"Терапія ПТСР для військових. Як повернутися до нормального життя"
З темою ПТСР у військових пов'язано чимало чуток, які заважають багатьом людям ставати на шлях зцілення. Чому стільки людей вважають, ніби ПТСР не можна вилікувати? Що нібито ПТСР не може виникнути, якщо ви не брали безпосередньої участі у бойових діях? І що ви взагалі "не заслуговуєте" на нормальне життя після всього, що з вами відбулося?
 
Авторка книги дійшла висновку, що військовослужбовцям, які приходили до неї на консультації, ніхто ніколи не пояснював проблеми ПТСР зрозумілою для них мовою. Військові мають знати ключові факти стосовно ПТСР, які допоможуть відновити психічне здоров'я та налагодити стосунки з близькими людьми.
 
Книга написана жінкою, яка сама була військовою, страждала від ПТСР і зрештою стала психотерапевткою. Вона без зайвих вагань переходить одразу до суті справи, вказуючи військовим шлях до зцілення та допомагаючи членам їхніх родин зрозуміти спосіб мислення тих, хто намагається повернутися до нормального життя.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Королі і капуста ...
О. Генри
#епістолярніхроніки ...
Ульяна Галич,Сергей Татчин

Книги автора/издательства

ПТСР: рабочая тетрадь. Эффективные ...
Мэри Бет Уильямс, Сойли Пойюла
ПТСР: робочий зошит. Ефективні мето ...
Мэри Бет Уильямс, Сойли Пойюла
Френкі ...
Йохен Гуч, Максим Лео
Король, воїн, маг, коханець. Переві ...
Роберт Мур, Дуглас Джиллетт

Сегодня купили