Lean UX: Створення класних продуктів із командами Agile - Джош Сейден, Джеф Готельф: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024730)
kniga.biz.ua

Lean UX: Створення класних продуктів із командами Agile

Lean UX Designing Great Products with Agile Teams. Second edition

Код: 2100024730
570 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джош Сейден, Джеф Готельф
Издательство ArtHuss
Cтраниц 224
Год 2024
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

О книге Lean UX: Створення класних продуктів із командами Agile

Эта книга входит в Комплект книг "Створення класних продуктів із командами Agile"

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Lean UX став найкращим підходом до дизайну взаємодії, розробленим спеціально для сучасних гнучких команд. У другому виданні цієї відзначеної нагородами книги провідні фахівці Джефф Готелф (Jeff Gothelf) та Джош Сейден (Josh Seiden) розширюють цінні принципи, тактики та методи Lean UX, викладені у першому виданні, і розповідають, як продуктові команди можуть легко інтегрувати дизайн, експерименти, ітерації та безперервне навчання від реальних користувачів у свій Agile-процес.
 
Натхненна теоріями Lean та Agile, Lean UX дозволяє зосередитися на реальному досвіді, який проектується, а не на результатах. Ця книга покаже вам, як тісно співпрацювати з іншими членами вашої Agile-команди та збирати зворотній зв'язок на ранніх етапах і часто. Ви дізнаєтеся, як керувати дизайном за допомогою коротких ітеративних циклів, щоб оцінити, що найкраще працює для бізнесу та користувачів. Lean UX покаже вам, як зробити ці зміни на краще.
 
- Сформулюйте бачення проблеми, яку ви вирішуєте, і зосередьте свою команду на правильних результатах
- Донесіть інструментарій дизайнерів до решти вашої продуктової команди
- Діліться своїми ідеями з командою на ранній стадії процесу
- Створюйте мінімально життєздатні продукти, щоб визначити, які ідеї є дійсними
- Враховуйте голос замовника протягом усього проектного циклу
- Зробіть свою команду більш продуктивною: об'єднайте Lean UX з фреймворком Agile Scrum
Розуміння організаційних змін, необхідних для інтеграції Lean UX
 
«Минуло роки чотири з моменту, коли я вперше почав говорити й писати про нову концепцію, що називається Lean Startup, і менше ніж рік відтоді як я опублікував свою книжку Lean Startup: How Today’s Entrepreneurs Use Continuous Innovation to Achieve Radically Successful Businesses («Lean Startup: як нинішні підприємці використовують постійні інновації, щоби досягти радикально успішного бізнесу») (Crown Business). За цей час я бачив, як ці ідеї зростали й розповсюджувалися — від індустрії до індустрії, від сектора до сектора, від функції до функції. Щоразу коли ми відкривали незвідану землю, ми покладалися на далекоглядних лідерів, що допоможуть перекласти ключові принципи й розробити нові процеси для їх упровадження.
 
Lean UX — важливий крок у цій еволюції. Уперше у нас є зовнішній погляд на те, як принципи Lean Startup застосовуються в контексті дизайну. На цьому шляху книга знайомить нас із важливими новими інструментами й техніками, що дозволяють досягти ідеальної співпраці, швидкої готовності продуктів і — найважливіше — суттєво вищої якості». 
— Ерік Ріс, із Передмови.
 
«Lean UX розбиває бар’єри, що відділяли дизайнерів програмного забезпечення від справжніх потреб бізнесу з одного боку та проблем власне впровадження — з іншого. Lean UX враховує не лише дизайнерів, він запрошує наших партнерів у бізнесі та технології працювати з нами над найкращим рішенням на цьому шляху. Колись у Джефа був великий клієнт зі сфери фармацевтики. Він найняв агентство, у якому працював Джеф, щоби змінити дизайн своєї платформи для онлайн-торгівлі. Метою було збільшити прибуток на 15 відсотків. Джеф був головним дизайнером взаємодії в команді. Члени команди на кілька місяців зачинилися в офісі й вивчали поточну систему, ланцюжок постачання, конкурентів, цільову аудиторію та сценарії контекстуального використання. Вони досліджували персон і збирали стратегічні моделі. Джеф створив нову інформаційну архітектуру для каталогу продукції та придумав абсолютно новий досвід купівель і платежів. Коли ці місяці минули й роботу було завершено, команда зібрала все в презентацію PowerPoint. Презентація була чималенька — як і належало, зважаючи на ціну 600 000 доларів! Команда приїхала до офісу клієнта і провела там повний восьмигодинний робочий день, пояснюючи кожен піксель та кожне слово у презентації. Коли вони завершили, клієнти вітали їх оплесками (їй-бо!). Джеф і його команда видихнули з полегшенням. Клієнту сподобалася їхня робота. І команда Джефа ніколи більше не відкривала цю презентацію. Через півроку після зустрічі з презентацією на сайті клієнта не змінилося нічого. Клієнт також ніколи більше не відкривав цю презентацію. Мораль цієї історії: створення вивірених до пікселя специфікацій може бути шляхом до отримання шестизначних сум за консультування, але не до суттєвого поліпшення реального продукту, критично важливого для реальних користувачів. Дизайнери теж не приходять у цей бізнес заради специфікацій. Ми хочемо створювати послуги й товари, що мають значення, а не писати папери». 
— Джеф Ґотельф і Джош Сейден, зі Вступу.

pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Lean UX: Створення класних продуктів із командами Agile

Передмова
Від авторів
Вступ
 
Частина перша: ВВЕДЕННЯ ТА ПРИНЦИПИ
Розділ 1
Lean UX: зараз важливіше, ніж будь-коли
Розділ 2
Принципи
 
Частина друга: ПРОЦЕС
Розділ 3
Результати спрямовують бачення
Розділ 4
Дизайн у співпраці
Розділ 5
Мінімально життєздатні продукти та прототипи
Розділ 6
Зворотній зв'язок і дослідження
 
Частина третя: LEAN UX У ВАШІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ 
Розділ 7
Інтеграція Lean UX та Agile
Розділ 8
Організаційні зміни
Розділ 9
Приклади
 
Покажчик


Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора/издательства

Комплект книг "Створення класн ...
Джеф Готельф, Джош Сейден, Питер Коннинг
Це маркетинг ...
Сет Годин
Рисуємо голови та руки ...
Эндрю Лумис
Дивокрай ...
Энни Лейбовиц

Сегодня купили