Lean UX: Створення класних продуктів із командами Agile - Джош Сейден, Джеф Ґотельф: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024730)
kniga.biz.ua

Lean UX: Створення класних продуктів із командами Agile

Lean UX Designing Great Products with Agile Teams. Second edition

Код: 2100024730
570 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Джош Сейден, Джеф Ґотельф
Видавництво ArtHuss
Сторінок 224
Рік 2024
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 70x100/16 (165х235 мм.)

Про книгу Lean UX: Створення класних продуктів із командами Agile

Ця книга входить в Комплект книг "Створення класних продуктів із командами Agile"

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Lean UX став найкращим підходом до дизайну взаємодії, розробленим спеціально для сучасних гнучких команд. У другому виданні цієї відзначеної нагородами книги провідні фахівці Джефф Готелф (Jeff Gothelf) та Джош Сейден (Josh Seiden) розширюють цінні принципи, тактики та методи Lean UX, викладені у першому виданні, і розповідають, як продуктові команди можуть легко інтегрувати дизайн, експерименти, ітерації та безперервне навчання від реальних користувачів у свій Agile-процес.
 
Натхненна теоріями Lean та Agile, Lean UX дозволяє зосередитися на реальному досвіді, який проектується, а не на результатах. Ця книга покаже вам, як тісно співпрацювати з іншими членами вашої Agile-команди та збирати зворотній зв'язок на ранніх етапах і часто. Ви дізнаєтеся, як керувати дизайном за допомогою коротких ітеративних циклів, щоб оцінити, що найкраще працює для бізнесу та користувачів. Lean UX покаже вам, як зробити ці зміни на краще.
 
- Сформулюйте бачення проблеми, яку ви вирішуєте, і зосередьте свою команду на правильних результатах
- Донесіть інструментарій дизайнерів до решти вашої продуктової команди
- Діліться своїми ідеями з командою на ранній стадії процесу
- Створюйте мінімально життєздатні продукти, щоб визначити, які ідеї є дійсними
- Враховуйте голос замовника протягом усього проектного циклу
- Зробіть свою команду більш продуктивною: об'єднайте Lean UX з фреймворком Agile Scrum
Розуміння організаційних змін, необхідних для інтеграції Lean UX
 
«Минуло роки чотири з моменту, коли я вперше почав говорити й писати про нову концепцію, що називається Lean Startup, і менше ніж рік відтоді як я опублікував свою книжку Lean Startup: How Today’s Entrepreneurs Use Continuous Innovation to Achieve Radically Successful Businesses («Lean Startup: як нинішні підприємці використовують постійні інновації, щоби досягти радикально успішного бізнесу») (Crown Business). За цей час я бачив, як ці ідеї зростали й розповсюджувалися — від індустрії до індустрії, від сектора до сектора, від функції до функції. Щоразу коли ми відкривали незвідану землю, ми покладалися на далекоглядних лідерів, що допоможуть перекласти ключові принципи й розробити нові процеси для їх упровадження.
 
Lean UX — важливий крок у цій еволюції. Уперше у нас є зовнішній погляд на те, як принципи Lean Startup застосовуються в контексті дизайну. На цьому шляху книга знайомить нас із важливими новими інструментами й техніками, що дозволяють досягти ідеальної співпраці, швидкої готовності продуктів і — найважливіше — суттєво вищої якості». 
— Ерік Ріс, із Передмови.
 
«Lean UX розбиває бар’єри, що відділяли дизайнерів програмного забезпечення від справжніх потреб бізнесу з одного боку та проблем власне впровадження — з іншого. Lean UX враховує не лише дизайнерів, він запрошує наших партнерів у бізнесі та технології працювати з нами над найкращим рішенням на цьому шляху. Колись у Джефа був великий клієнт зі сфери фармацевтики. Він найняв агентство, у якому працював Джеф, щоби змінити дизайн своєї платформи для онлайн-торгівлі. Метою було збільшити прибуток на 15 відсотків. Джеф був головним дизайнером взаємодії в команді. Члени команди на кілька місяців зачинилися в офісі й вивчали поточну систему, ланцюжок постачання, конкурентів, цільову аудиторію та сценарії контекстуального використання. Вони досліджували персон і збирали стратегічні моделі. Джеф створив нову інформаційну архітектуру для каталогу продукції та придумав абсолютно новий досвід купівель і платежів. Коли ці місяці минули й роботу було завершено, команда зібрала все в презентацію PowerPoint. Презентація була чималенька — як і належало, зважаючи на ціну 600 000 доларів! Команда приїхала до офісу клієнта і провела там повний восьмигодинний робочий день, пояснюючи кожен піксель та кожне слово у презентації. Коли вони завершили, клієнти вітали їх оплесками (їй-бо!). Джеф і його команда видихнули з полегшенням. Клієнту сподобалася їхня робота. І команда Джефа ніколи більше не відкривала цю презентацію. Через півроку після зустрічі з презентацією на сайті клієнта не змінилося нічого. Клієнт також ніколи більше не відкривав цю презентацію. Мораль цієї історії: створення вивірених до пікселя специфікацій може бути шляхом до отримання шестизначних сум за консультування, але не до суттєвого поліпшення реального продукту, критично важливого для реальних користувачів. Дизайнери теж не приходять у цей бізнес заради специфікацій. Ми хочемо створювати послуги й товари, що мають значення, а не писати папери». 
— Джеф Ґотельф і Джош Сейден, зі Вступу.

pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу

Зміст Lean UX: Створення класних продуктів із командами Agile

Передмова
Від авторів
Вступ
 
Частина перша: ВВЕДЕННЯ ТА ПРИНЦИПИ
Розділ 1
Lean UX: зараз важливіше, ніж будь-коли
Розділ 2
Принципи
 
Частина друга: ПРОЦЕС
Розділ 3
Результати спрямовують бачення
Розділ 4
Дизайн у співпраці
Розділ 5
Мінімально життєздатні продукти та прототипи
Розділ 6
Зворотній зв'язок і дослідження
 
Частина третя: LEAN UX У ВАШІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ 
Розділ 7
Інтеграція Lean UX та Agile
Розділ 8
Організаційні зміни
Розділ 9
Приклади
 
Покажчик


Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека

Книги автора / видавництва

Комплект книг "Створення класн ...
Джеф Готельф, Джош Сейден, Питер Коннинг
Це маркетинг ...
Сет Годин
Рисуємо голови та руки ...
Эндрю Лумис
Дивокрай ...
Энни Лейбовиц

Сьогодні купили