Натюр для малят. Просто, смачно та корисно - Ален Дюкасс: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100018451)
kniga.biz.ua

Натюр для малят. Просто, смачно та корисно (Предзаказ)

Код: 2100018451
Купить Натюр для малят. Просто, смачно та корисно Ален Дюкасс
380 грн
400 грн
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Ален Дюкасс
Издательство Артбукс
Cтраниц 170
Год 2021
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Натюр для малят. Просто, смачно та корисно

Дивовижна книга всесвітньо відомого Алена Дюкасса під назвою «Натюр для малят» — з’явилася з чудової ідеї одного з найтитулованіших рестораторів світу потрапити на кухню будь-якої домогосподарки. 
 
Співавтор цієї книжки — авторитетний французький дієтолог Поль Нейра. Його коментарями до кожної страви щодо вмісту вітамінів, корисних жирів, каротиноїдів і антиоксидантів, безсумнівно, залюбки скористаються прихильники здорового збалансованого харчування.
 
Чому варто придбати:
♦ У книгу увійшли прості у приготуванні й різноманітні страви з сезонних продуктів — це пюре, пасти, різноманітні супи й навіть десерти.
♦ Ален Дюкасс демонструє дуже несподівані поєднання інгредієнтів — це і мафіни з кальмаром, і пюре з перлової крупи з ананасом, і скумбрія з манго. На його думку, раціон дитини не повинен складатися лише з одноманітних і звичних страв. Який малюк відмовиться від малиново-диневого супу?!
♦ Автор приділяє увагу домашнім напівфабрикатам і приправам, що без сумніву смачніші й, головне, корисніші за магазинні.
♦ Шеф віддає перевагу заздалегідь приготованому курячому бульйону й тісту, які легко дістати з холодильника у потрібний момент, щоб приготувати просту й смачну страву. 
♦ Описи страв і фотографії захоплять як досвідчених кулінарів, так і новачків — будь-кому закортить приготувати що-небудь за цими рецептами. Втриматися неможливо!
 
Цікаві факти:
• Приголомшливий кухар і геніальний маркетолог, трудоголік, який ніколи не зупиняється на досягнутому, і напрочуд везуча людина — Ален Дюкасс — один з найтитулованіших кухарів світу з персональною галактикою з 21 мішленовською зіркою. Він ставить перед собою недосяжні для інших цілі, завжди прагне досконалості та обожнює ділитися своїми знаннями.
• Ален Дюкасс — найтитулованіший кухар у світі, який володіє справжньою кулінарною імперією. Йому належить 44 ресторани, кулінарна школа з філіями в декількох країнах, в тому числі на Філіппінах і в Бразилії, видавництво, консалтинговий центр, служба організації виїзних зустрічей, він — президент асоціації «Готелі та замки Франції», яка формує і контролює стандарти гостинності в країні.
• Його книги перекладені на 15 мов і продаються в 50 країнах. Реальні сезонні та локальні продукти, точні й докладні рецепти, покрокові інструкції — ось секрети успіху кулінарних видань Дюкасса, які мають бути у кожного справжнього кухаря.
• Під керівництвом Алена Дюкасса з 2001 року розробляється спеціальне меню для космонавтів на Міжнародній космічній станції.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Світанок Малібу. Limited edition ...
Тейлор Дженкинс Рид
Легенди та лате. Limited edition ...
Тревис Болдри
Легенди та лате ...
Тревис Болдри
Арістотель і Данте розкривають таєм ...
Бенджамин Алире Саенс
Арістотель і Данте розкривають таєм ...
Бенджамин Алире Саенс
Ніби ми злодії ...
М. Л. Рио

Сегодня купили