Натюр для малят. Просто, смачно та корисно - Ален Дюкасс: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100018451)
kniga.biz.ua

Натюр для малят. Просто, смачно та корисно (Передзамовлення)

Код: 2100018451
Купити Натюр для малят. Просто, смачно та корисно Ален Дюкасс
380 грн
400 грн
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Ален Дюкасс
Видавництво Артбукс
Сторінок 170
Рік 2021
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Натюр для малят. Просто, смачно та корисно

Дивовижна книга всесвітньо відомого Алена Дюкасса під назвою «Натюр для малят» — з’явилася з чудової ідеї одного з найтитулованіших рестораторів світу потрапити на кухню будь-якої домогосподарки. 
 
Співавтор цієї книжки — авторитетний французький дієтолог Поль Нейра. Його коментарями до кожної страви щодо вмісту вітамінів, корисних жирів, каротиноїдів і антиоксидантів, безсумнівно, залюбки скористаються прихильники здорового збалансованого харчування.
 
Чому варто придбати:
♦ У книгу увійшли прості у приготуванні й різноманітні страви з сезонних продуктів — це пюре, пасти, різноманітні супи й навіть десерти.
♦ Ален Дюкасс демонструє дуже несподівані поєднання інгредієнтів — це і мафіни з кальмаром, і пюре з перлової крупи з ананасом, і скумбрія з манго. На його думку, раціон дитини не повинен складатися лише з одноманітних і звичних страв. Який малюк відмовиться від малиново-диневого супу?!
♦ Автор приділяє увагу домашнім напівфабрикатам і приправам, що без сумніву смачніші й, головне, корисніші за магазинні.
♦ Шеф віддає перевагу заздалегідь приготованому курячому бульйону й тісту, які легко дістати з холодильника у потрібний момент, щоб приготувати просту й смачну страву. 
♦ Описи страв і фотографії захоплять як досвідчених кулінарів, так і новачків — будь-кому закортить приготувати що-небудь за цими рецептами. Втриматися неможливо!
 
Цікаві факти:
• Приголомшливий кухар і геніальний маркетолог, трудоголік, який ніколи не зупиняється на досягнутому, і напрочуд везуча людина — Ален Дюкасс — один з найтитулованіших кухарів світу з персональною галактикою з 21 мішленовською зіркою. Він ставить перед собою недосяжні для інших цілі, завжди прагне досконалості та обожнює ділитися своїми знаннями.
• Ален Дюкасс — найтитулованіший кухар у світі, який володіє справжньою кулінарною імперією. Йому належить 44 ресторани, кулінарна школа з філіями в декількох країнах, в тому числі на Філіппінах і в Бразилії, видавництво, консалтинговий центр, служба організації виїзних зустрічей, він — президент асоціації «Готелі та замки Франції», яка формує і контролює стандарти гостинності в країні.
• Його книги перекладені на 15 мов і продаються в 50 країнах. Реальні сезонні та локальні продукти, точні й докладні рецепти, покрокові інструкції — ось секрети успіху кулінарних видань Дюкасса, які мають бути у кожного справжнього кухаря.
• Під керівництвом Алена Дюкасса з 2001 року розробляється спеціальне меню для космонавтів на Міжнародній космічній станції.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Світанок Малібу. Limited edition ...
Тейлор Дженкинс Рид
Легенди та лате. Limited edition ...
Тревис Болдри
Легенди та лате ...
Тревис Болдри
Арістотель і Данте розкривають таєм ...
Бенджамин Алире Саенс
Арістотель і Данте розкривають таєм ...
Бенджамин Алире Саенс
Ніби ми злодії ...
М. Л. Рио

Сьогодні купили