Психологія політичної пропаганди. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів - Всеволод Зеленин: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021121)
kniga.biz.ua

Психологія політичної пропаганди. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів

Код: 2100021121
Купить Психологія політичної пропаганди. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів Всеволод Зеленин
315 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Всеволод Зеленин
Издательство ТОВ "Гнозіс"
Cтраниц 100
Год 2022
ISBN 978-617-785-234-5
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Психологія політичної пропаганди. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів

В різних формах пропаганда як комунікація з метою (ре)формування світогляду існує стільки, скільки існує людство. Державотворча, політична, релігійна та військова пропаганда, пропаганда культури, мистецтва, наукових відкриттів чи здорового способу життя... Пропаганда використовується в освіті та у вихованні дітей, в управлінні бізнесом та в піар чи рекламних кампаніях. Чи варто більше дізнатися, які ж її базові закони, методи й прийоми?

Адже той, хто свідомий у розумінні алгоритмів пропагандистських стратегій, вже не буде просто споживачем ідеологічного впливу. Лише об’єктом переконування. В умовах війни: інформаційної, гібридної, а, особливо, конвенційних військових дій великі маси людей тотально залучаються у пропагандистські процеси. Усвідомлюючи це чи ні, вони активно захищають свої патріотичні погляди, намагаються переконати близьких чи знайомих, завзято сперечаються з опонентами онлайн чи наживо. Фактично такі активісти, поряд з професійними «бійцями» інформаційно-психологічних операцій (ІПСО) силових структур, стають своєрідним «ополченням» інформаційного фронту. Борються за себе й свою країну.

З книги «Психологія політичної пропаганди» ви дізнаєтеся про класичні та сучасні форми, канали та психотехнології пропаганди: підштовхування (nudge theory), astroturfing, user-generated content (UGC) тощо. Зазирнете за лаштунки упереджень, конспірології, демонізуючих міфів та пересторіг щодо пропаганди, які притаманні обивательському мисленню. На реальних прикладах та відео-продуктах теперішньої українсько-російської війни розберете пропагандистські прийоми стратегічних комунікацій. Навчитеся вчасно помічати прихований вплив та вдало захищатися від «промивання мозку».

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека

Сегодня купили