Психологія політичної пропаганди. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів - Всеволод Зеленін: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100021121)
kniga.biz.ua

Психологія політичної пропаганди. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів

Код: 2100021121
Купити Психологія політичної пропаганди. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів Всеволод Зеленін
315 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Всеволод Зеленін
Видавництво ТОВ "Гнозіс"
Сторінок 100
Рік 2022
ISBN 978-617-785-234-5
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Психологія політичної пропаганди. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів

В різних формах пропаганда як комунікація з метою (ре)формування світогляду існує стільки, скільки існує людство. Державотворча, політична, релігійна та військова пропаганда, пропаганда культури, мистецтва, наукових відкриттів чи здорового способу життя... Пропаганда використовується в освіті та у вихованні дітей, в управлінні бізнесом та в піар чи рекламних кампаніях. Чи варто більше дізнатися, які ж її базові закони, методи й прийоми?

Адже той, хто свідомий у розумінні алгоритмів пропагандистських стратегій, вже не буде просто споживачем ідеологічного впливу. Лише об’єктом переконування. В умовах війни: інформаційної, гібридної, а, особливо, конвенційних військових дій великі маси людей тотально залучаються у пропагандистські процеси. Усвідомлюючи це чи ні, вони активно захищають свої патріотичні погляди, намагаються переконати близьких чи знайомих, завзято сперечаються з опонентами онлайн чи наживо. Фактично такі активісти, поряд з професійними «бійцями» інформаційно-психологічних операцій (ІПСО) силових структур, стають своєрідним «ополченням» інформаційного фронту. Борються за себе й свою країну.

З книги «Психологія політичної пропаганди» ви дізнаєтеся про класичні та сучасні форми, канали та психотехнології пропаганди: підштовхування (nudge theory), astroturfing, user-generated content (UGC) тощо. Зазирнете за лаштунки упереджень, конспірології, демонізуючих міфів та пересторіг щодо пропаганди, які притаманні обивательському мисленню. На реальних прикладах та відео-продуктах теперішньої українсько-російської війни розберете пропагандистські прийоми стратегічних комунікацій. Навчитеся вчасно помічати прихований вплив та вдало захищатися від «промивання мозку».

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Сьогодні купили