Що таке почуття? - Оскар Бренифье: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100009751)
kniga.biz.ua

Що таке почуття?

Код: 2100009751
Купить Що таке почуття? Оскар Бренифье
320 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Оскар Бренифье
Издательство Mamino
Cтраниц 95
Год 2019
ISBN 978-966-97795-3-3
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 70х90/16 (170х215 мм.)

О книге Що таке почуття?

Эта книга входит в Комплект книг Оскара Бреніф’є

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Дітям подобається ставити запитання, які несуть в собі якийсь філософський посил. Один з них, наприклад, звідки ти знаєш, що твої батьки люблять тебе? Коли дорослим задають такі начебто прості питання, вони відчувають себе розгубленими і не можуть дати чіткої відповіді. Часто складно говорити з дітьми на складні теми, тому що ти не впевнений, чи є на їхні запитання однозначні відповіді.
 
Книга Оскара Бренифье побудована у формі бесіди між дітьми і дорослими. Для відповідей на питання, автор використовує прості дитячі відповіді, завдяки чому філософські проблеми турбують дітей стають доступними для їхнього розуміння.
 
Дана книга присвячена почуттям і містить шість головних питань. Звідки ти знаєш, що твої батьки люблять тебе? Ти ревнуєш до своїх братів і сестер? Чому ти сваришся з тими, кого любиш? Чи добре бути закоханим? Краще бути одному або з друзями? Чи боїшся ти виступати перед усім класом? Кожен з цих питань призводить до шести можливим відповідям, які можна дати дитині. У свою чергу, кожна відповідь призводить до виникнення кількох нових питань, які якимось чином допомагають краще усвідомити попередню відповідь. І все це стосовно повсякденного життя дитини, тому дуже знайоме і зрозуміло для неї.
 
Книга проілюстрована в стилі жартівливого малювання, що ще більше спрощує розуміння відповідей для дитини і навіть надає їм гумористичний характер.
 
«Що таке почуття?» - це книга, яка підтримує в дітях любов до аналітичного мислення. Адже хто як не діти, дуже люблять ставити запитання. Для них це природний процес дорослішання і розуміння навколишнього світу. Але деякі питання потребують трохи більше точного і правильно для дитячого розуміння відповіді, наприклад в тому, що стосується почуттів. Саме в таких питаннях Оскар Бренифье допомагає батькам і дітям зрозуміти один одного.
 
Про автора
Оскар Бреніф'є народився 4 вересня 1954 року в місті Оран, Алжир. Закінчив навчання в Оттавському університеті та Соробонні. Працював вчителем середніх класів. Оскар створив концепцію "Філософської практики". Написав більше 20 книг з філософії, серед яких "Філософія для дітей", серія "Philozenfants" та інші. Зараз Бреніф'є є експертом ЮНЕСКО і директором Паризького інституту практичної філософії.


pdf Уривок з книги


Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Монтессорі. 150 занять із малюком у ...
Сильви Д'Эсклеб,Ноэми Д'Эсклеб
Скетчбук «Малюй» бежево-синій ...
Коллектив авторов

Книги автора/издательства

Що таке свобода? ...
Оскар Бренифье
Що таке взаємини? ...
Оскар Бренифье
Що таке щастя? ...
Оскар Бренифье
Хто я? ...
Оскар Бренифье
Що добре, а що погано? ...
Оскар Бренифье

Сегодня купили