Що таке почуття? - Оскар Бренифьє: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100009751)
kniga.biz.ua

Що таке почуття?

Код: 2100009751
Купити Що таке почуття? Оскар Бренифьє
320 грн
Є на складі

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Оскар Бренифьє
Видавництво Mamino
Сторінок 95
Рік 2019
ISBN 978-966-97795-3-3
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 70х90/16 (170х215 мм.)

Про книгу Що таке почуття?

Ця книга входить в Комплект книг Оскара Бреніф’є

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Дітям подобається ставити запитання, які несуть в собі якийсь філософський посил. Один з них, наприклад, звідки ти знаєш, що твої батьки люблять тебе? Коли дорослим задають такі начебто прості питання, вони відчувають себе розгубленими і не можуть дати чіткої відповіді. Часто складно говорити з дітьми на складні теми, тому що ти не впевнений, чи є на їхні запитання однозначні відповіді.
 
Книга Оскара Бренифье побудована у формі бесіди між дітьми і дорослими. Для відповідей на питання, автор використовує прості дитячі відповіді, завдяки чому філософські проблеми турбують дітей стають доступними для їхнього розуміння.
 
Дана книга присвячена почуттям і містить шість головних питань. Звідки ти знаєш, що твої батьки люблять тебе? Ти ревнуєш до своїх братів і сестер? Чому ти сваришся з тими, кого любиш? Чи добре бути закоханим? Краще бути одному або з друзями? Чи боїшся ти виступати перед усім класом? Кожен з цих питань призводить до шести можливим відповідям, які можна дати дитині. У свою чергу, кожна відповідь призводить до виникнення кількох нових питань, які якимось чином допомагають краще усвідомити попередню відповідь. І все це стосовно повсякденного життя дитини, тому дуже знайоме і зрозуміло для неї.
 
Книга проілюстрована в стилі жартівливого малювання, що ще більше спрощує розуміння відповідей для дитини і навіть надає їм гумористичний характер.
 
«Що таке почуття?» - це книга, яка підтримує в дітях любов до аналітичного мислення. Адже хто як не діти, дуже люблять ставити запитання. Для них це природний процес дорослішання і розуміння навколишнього світу. Але деякі питання потребують трохи більше точного і правильно для дитячого розуміння відповіді, наприклад в тому, що стосується почуттів. Саме в таких питаннях Оскар Бренифье допомагає батькам і дітям зрозуміти один одного.
 
Про автора
Оскар Бреніф'є народився 4 вересня 1954 року в місті Оран, Алжир. Закінчив навчання в Оттавському університеті та Соробонні. Працював вчителем середніх класів. Оскар створив концепцію "Філософської практики". Написав більше 20 книг з філософії, серед яких "Філософія для дітей", серія "Philozenfants" та інші. Зараз Бреніф'є є експертом ЮНЕСКО і директором Паризького інституту практичної філософії.


pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Монтессорі. 150 занять із малюком у ...
Сільві Д'Есклеб,Ноемі Д'Есклеб
Самотерапия. Изменим жизнь к лучшем ...
Елізабет Вайльд МакКормік
Мам, зроби мені змію ...
Анастасія Жук

Книги автора / видавництва

Що таке свобода? ...
Оскар Бренифье
Що таке взаємини? ...
Оскар Бренифье
Що таке щастя? ...
Оскар Бренифье
Хто я? ...
Оскар Бренифье
Що добре, а що погано? ...
Оскар Бренифье

Сьогодні купили