Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" - Коллектив авторов: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026114)
kniga.biz.ua

Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" (Предзаказ)

Код: 2100026114
Купить Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" Коллектив авторов
532 грн
560 грн
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Коллектив авторов
Издательство KiloGames
Год 2024
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса"

УВАГА! Гра не є самостійною та грається лише з базовою версією гри.
 
Еллада та Елізій це перше доповнення, яке було випущено для Тераформування Марса. Воно складається з двосторонньої ігрової дошки, що представляє дві нові області Марса.
 
Запрошуємо тебе на незабутню подорож до нових горизонтів Марсу - таємничої й багатогранної планети, яка залишається недослідженою у своїй повній красі. Подивись на чарівний світ Марса за допомогою захоплюючого розширення «Тераформування Марса: Еллада та Елізій», яке відкриє перед вами безмежні можливості для розвитку й стратегічних перемог.
 
Це додаткове розширення відкриє вам новий аспект Марса, де ти зможеш знайти унікальні природні ресурси й розпочати захоплюючий процес територіального розвитку. На тебе чекають нові горизонти, невідкриті таємниці та незабутні пригоди. Підкори Марс, розкрий його потенціал та стань піонером нової ери. Відкрий для себе майбутнє сьогодення і принеси на Марс прогрес та процвітання. Велика місія чекає на тебе!
 
«Еллада та Елізій» ("Terraforming Mars: Hellas & Elysium") перше доповнення до настільної гри «Терраформування Марса». Це найпростіше доповнення, оскільки складається лише з нового двостороннього ігрового поля. При цьому це одне з найтематичніших доповнень, що дозволяє терраформувати різні частини Марса, включаючи область навколо найвищої точки червоної планети – гори Олімп.
 
Ігрове поле абсолютно такої якості, як і поле для базової гри. Кожна його сторона має не тільки унікальну карту ландшафту і мітки Марса, але й набір абсолютно нових бонусів і нагород за досягнення. Наприклад, на боці Еллади знаходиться однойменне озеро, що дозволяє отримати доступ до територіального джерела тепла. А на полі Елізія ви відкриєте для себе нескінченні рівнини та найвищі в Сонячній системі гори.
 
Особливості доповнення
Саме доповнення не ускладнює та не змінює ігровий процес. Воно пропонує альтернативний варіант звичним партіям. Так, сторона Елізіум змусить тебе з друзями позмагатися за те, хто перший тераформує саму гору Олімп, отримавши доступ до отримання одразу трьох нових карт проєктів. А Еллада пропонує боротьбу за нагороди у нових досягненнях. Завдяки цьому ти можеш спробувати незвичні стратегії розвитку і зосередитися на інших шляхах свого внеску в екологію Марса.
 
Доповнення «Еллада та Елізій» дозволить ще більше заглибитись у процес колонізації та терфомування червоної планети та подарує безліч нових емоцій та відкритій!
 





Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Синя тюрма. Blue lock. Том 4 ...
Мунеюки Канеширо
Крута Адель. Смердить котячим кормо ...
Мистер Тан (Антуан Доле)
Відьми за кордоном ...
Терри Пратчетт
Прологи, з прологом прологів ...
Хорхе Луис Борхес

Книги автора/издательства

Ви маєте це знати. Світ звірів ...
Коллектив авторов
Український Мультифронтир. Нова схе ...
Сергей Громенко, Коллектив авторов
25 слів або менше. Настільна гра ...
Коллектив авторов
Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов
Картки німецьких слів English Stude ...
Коллектив авторов

Сегодня купили