Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" - Колектив авторів: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100026114)
kniga.biz.ua

Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса"

Код: 2100026114
Купити Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса" Колектив авторів
560 грн
Книга буде передана в службу доставки протягом 4 днів

В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Колектив авторів
Видавництво KiloGames
Рік 2024
Обкладинка тверда
Мова Українська

Про книгу Тераформування Марса. Еллада та Елізій. Доповнення до настільної гри "Тераформування Марса"

УВАГА! Гра не є самостійною та грається лише з базовою версією гри.
 
Еллада та Елізій це перше доповнення, яке було випущено для Тераформування Марса. Воно складається з двосторонньої ігрової дошки, що представляє дві нові області Марса.
 
Запрошуємо тебе на незабутню подорож до нових горизонтів Марсу - таємничої й багатогранної планети, яка залишається недослідженою у своїй повній красі. Подивись на чарівний світ Марса за допомогою захоплюючого розширення «Тераформування Марса: Еллада та Елізій», яке відкриє перед вами безмежні можливості для розвитку й стратегічних перемог.
 
Це додаткове розширення відкриє вам новий аспект Марса, де ти зможеш знайти унікальні природні ресурси й розпочати захоплюючий процес територіального розвитку. На тебе чекають нові горизонти, невідкриті таємниці та незабутні пригоди. Підкори Марс, розкрий його потенціал та стань піонером нової ери. Відкрий для себе майбутнє сьогодення і принеси на Марс прогрес та процвітання. Велика місія чекає на тебе!
 
«Еллада та Елізій» ("Terraforming Mars: Hellas & Elysium") перше доповнення до настільної гри «Терраформування Марса». Це найпростіше доповнення, оскільки складається лише з нового двостороннього ігрового поля. При цьому це одне з найтематичніших доповнень, що дозволяє терраформувати різні частини Марса, включаючи область навколо найвищої точки червоної планети – гори Олімп.
 
Ігрове поле абсолютно такої якості, як і поле для базової гри. Кожна його сторона має не тільки унікальну карту ландшафту і мітки Марса, але й набір абсолютно нових бонусів і нагород за досягнення. Наприклад, на боці Еллади знаходиться однойменне озеро, що дозволяє отримати доступ до територіального джерела тепла. А на полі Елізія ви відкриєте для себе нескінченні рівнини та найвищі в Сонячній системі гори.
 
Особливості доповнення
Саме доповнення не ускладнює та не змінює ігровий процес. Воно пропонує альтернативний варіант звичним партіям. Так, сторона Елізіум змусить тебе з друзями позмагатися за те, хто перший тераформує саму гору Олімп, отримавши доступ до отримання одразу трьох нових карт проєктів. А Еллада пропонує боротьбу за нагороди у нових досягненнях. Завдяки цьому ти можеш спробувати незвичні стратегії розвитку і зосередитися на інших шляхах свого внеску в екологію Марса.
 
Доповнення «Еллада та Елізій» дозволить ще більше заглибитись у процес колонізації та терфомування червоної планети та подарує безліч нових емоцій та відкритій!
 





Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Homecoming ...
Кейт Мортон
Кульбабове вино ...
Рей Бредбері
Американська мрія ...
Петро Сандуляк
Держава ...
Платон
Тимчасово невстановлені ...
Валерій Пузік
Don’t Tickle the Cow! ...
Сем Теплін
НиТочки ...
Роман Глєбов

Книги автора / видавництва

USA National Parks: Lands of Wonder ...
Коллектив авторов
Unforgettable Journeys: The America ...
Коллектив авторов
The Sports Book ...
Коллектив авторов
The Definitive Visual History: Afri ...
Коллектив авторов
The Cat Encyclopedia ...
Коллектив авторов
Simply AI: Facts Made Fast ...
Коллектив авторов
Pop-Up Peekaboo! Garden ...
Коллектив авторов

Сьогодні купили