Комплект книг Фріди Рамстедт - Фрида Рамстедт: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100024500)
kniga.biz.ua

Комплект книг Фріди Рамстедт

Код: 2100024500
Купить Комплект книг Фріди Рамстедт Фрида Рамстедт
1093 грн
1121 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Фрида Рамстедт
Издательство ArtHuss
Cтраниц 560
Год 2024
ISBN 978-617-8025-62-5, 978-617-779-993-0
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84x100/16 (205х240 мм.)

О книге Комплект книг Фріди Рамстедт

В комплект входят книги:
Мистецтво затишку. Практичний посібник зі стилю та дизайну інтер’єру
Посібник з меблювання: Практичний порадник з вибору комфортних меблів

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

"Мистецтво затишку. Практичний посібник зі стилю та дизайну інтер’єру"
Нова всебічна біблія дизайну інтер’єру від гуру домашнього стилю, яка навчила ціле скандинавське покоління мистецтву створення гармонійного будинку.
 
Фріда Рамстедт вірить у те, що треба думати про те, як ми прикрашаємо свою оселю, а не зосереджуватися на тому, чим ми прикрашаємо. Сьогодні, коли ми більше ніж коли-небудь знаємо про тенденції дизайну, меблі та текстур, Фріда знайомить читачів з основними принципами інтер’єру та стилю - що саме виглядає добре та, головне, чому це виглядає добре.
 
Довідник з дизайну інтер’єру навчить вас загальним правилам створення гармонійного життєвого простору. Наприклад, яким є золотий перетин та золота спіраль, правильний розмір журнального столика щодо вашого дивана, оптимальна висота для підвішування освітлювальних приладів та найкращі способи використання «дошки настрою». Все це супроводжується корисними і переконливими ілюстраціями. Використовуйте цей практичний посібник з дизайну інтер’єру, щоб в результаті отримати збалансований, красивий будинок незалежно від того, де ви живете або який ваш особистий стиль.
 
"Посібник з меблювання: Практичний порадник з вибору комфортних меблів"
Це вичерпний посібник щодо життя з меблями, незалежно від вашого стилю в інтерєрі, від авторки бестселера «Мистецтво затишку».
 
Сенсація дизайну інтер’єру Фріда Рамстедт змінила наше уявлення про дизайн гармонійного дому зі своєю книгою «Мистецтво затишку». Тепер вона приділяє таку саму авторитетну та вичерпну увагу цьому додатковому посібнику, який розповідає про найважливіші та функціональні речі у вашому домі.
 
Незалежно від стилю вашого будинку, ми всі хочемо, щоб наш простір був привабливим і комфортним. І ключ до цього — якісні меблі, які відповідають вашому стилю життя. Довідник з меблів містить основні правила вибору, розташування та догляду за меблями в кожній кімнаті вашого дому. Від вибору ідеального розміру обіднього столу та місць для сидіння, які підходять для вашої сім’ї, до розташування предметів у вітальні для найкращого сполучення – наведено основні принципи, якими користуються дизайнери інтер’єру і якими повинен опанувати кожен.
 
- Знайте, на що звернути особливу увагу під час вибору та перестановки меблів і які типові скарги виникають у людей, щоб уникнути їх.
- Розумійте розміри та деталі дизайну меблів, які визначають, чи є предмет зручним, чи ні.
- Вибирайте якісну оббивку, яка виглядає красиво та стійка до зношування від домашніх тварин, дітей та повсякденного життя.
- Навчіться поєднувати масштаби різних деталей і плануйте, що куди йде, перш ніж почати переміщати меблі, щоб ніколи не шкодувати про витрачений час і гроші.
 
Доповнений простими та елегантними ілюстраціями, «Посібник із меблів» — це ваш ключ до створення красивого особистого простору у вашому домі.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Шість правил капітана Френча ...
Борис Крамер (Василь Добрянский)
Королі і капуста ...
О. Генри
Кульбабове вино ...
Рэй Брэдбери

Книги автора/издательства

Комплект "Затишний дім" ...
Фрида Рамстедт, Джейми Голд
Комплект книг "Створення класн ...
Джеф Готельф, Джош Сейден, Питер Коннинг
Це маркетинг ...
Сет Годин
Рисуємо голови та руки ...
Эндрю Лумис

Сегодня купили