Комплект "Курячий бульйон для душі" - Джек Кэнфилд, Марк Хансен, Эми Ньюмарк: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100016646)
kniga.biz.ua

Комплект "Курячий бульйон для душі"

Код: 2100016646
Купить Комплект "Курячий бульйон для душі" Джек Кэнфилд, Марк Хансен, Эми Ньюмарк
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джек Кэнфилд, Марк Хансен, Эми Ньюмарк
Издательство Клуб Семейного Досуга
Cтраниц 880
Год 2021
ISBN 978-617-12-4972-1, 978-617-12-8180-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

О книге Комплект "Курячий бульйон для душі"

В комплект входят книги:
Курячий бульйон для душі: Знайди свою внутрішню силу. 101 історія про життєву стійкість, позитивні думки та подолання труднощів
Курячий бульйон для душі. Знайди своє щастя

(Цена комплекта ниже суммы цены каждой из книг отдельно)

Курячий бульйон для душі: Знайди свою внутрішню силу. 101 історія про життєву стійкість, позитивні думки та подолання труднощів
Життя щодня випробовує нас на міцність. Перевіряє, з якого ми тіста. Підкидає несподіванки, здатні вибити з колії, як-от: раптове звільнення з роботи, крадіжка, зрада коханої людини чи неприємні кпини друзів. Іноді здається, що більше не до снаги рухатися далі. Ось вона — межа сили та витримки. Та насправді всі ми набагато сильніші, ніж гадаємо. І найкраще це підтверджує 101 історія про людей, які змогли подолати життєві труднощі та сповнитися надією. Історії сміливих, мужніх особистостей, якими неможливо не захоплюватися. Вони — приклади для нас усіх. Звичайні люди, які мужньо переживають тяжкі хвороби, інвалідність, фінансову скруту, втрату коханих тощо. У певний момент вони спинаються на ноги й починають діяти, розв’язуючи проблеми. Ці приклади дарують віру в те, що кожен здатен гідно відповісти на виклики долі. Адже сила — всередині кожного з нас!
 
Курячий бульйон для душі. Знайди своє щастя
Інколи здається, що радість та спокій — недосяжна мрія. Хоч як швидко ти біжиш, щастя не піймати — воно тікатиме, немов метелик здіймаючись дедалі вище над землею. Однак герої з цієї збірки запевняють: щастя не на небі. За ним не потрібно стрибати вище своєї голови. Бо насправді щастя — під ногами кожного з нас.
Треба лише навчитися знаходити радість серед пилу буднів. Шукати її, як Лорі шукала загадкові монетки край дороги. І не знала, що дехто спеціально залишає їх для неї. Шукати всередині себе, як Ненсі, яка завжди була невдоволена отриманими подарунками, доки не наважилася по-справжньому дослухатися до голосу власних бажань. Шукати навіть тоді, коли тобі кажуть: ти застара, щоб почати щось нове і стати щасливою. Це щодня чула Кері, яка мріяла про нову кар’єру, тоді як усі її однолітки вже вийшли на пенсію.
Щастя можна знайти у будь-якому віці, місті, країні, в улюбленій кав’ярні чи магазині, на вулиці та в соцмережі. Бо воно завжди поряд, лише простягни руку — і доторкнешся.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Джинкс. Роман-фентезі ...
Сейдж Блэквуд
Легенда ...
Стефани Гарбер
Каїн ...
Владимир Ешкилев
Намистина мостів ...
Василий Старун

Книги автора/издательства

Суча дочка ...
Валентина Мастерова
Осіннє танго ...
Валентина Мастерова
Оманливе коло ...
Сергей Пономаренко

Сегодня купили