Комплект "Курячий бульйон для душі" - Джек Кенфілд, Марк Хансен, Емі Ньюмарк: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100016646)
kniga.biz.ua

Комплект "Курячий бульйон для душі"

Код: 2100016646
Купити Комплект "Курячий бульйон для душі" Джек Кенфілд, Марк Хансен, Емі Ньюмарк
Книгу знято з продажу
В бажані
Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Джек Кенфілд, Марк Хансен, Емі Ньюмарк
Видавництво Клуб Сімейного Дозвілля
Сторінок 880
Рік 2021
ISBN 978-617-12-4972-1, 978-617-12-8180-6
Обкладинка тверда
Мова Українська
Формат 84х108/32 (130х200 мм.)

Про книгу Комплект "Курячий бульйон для душі"

У комплект входять книги:
Курячий бульйон для душі: Знайди свою внутрішню силу. 101 історія про життєву стійкість
Курячий бульйон для душі. Знайди своє щастя

(Ціна комплекту нижче суми ціни кожної з книг окремо)

Курячий бульйон для душі: Знайди свою внутрішню силу. 101 історія про життєву стійкість, позитивні думки та подолання труднощів
Життя щодня випробовує нас на міцність. Перевіряє, з якого ми тіста. Підкидає несподіванки, здатні вибити з колії, як-от: раптове звільнення з роботи, крадіжка, зрада коханої людини чи неприємні кпини друзів. Іноді здається, що більше не до снаги рухатися далі. Ось вона — межа сили та витримки. Та насправді всі ми набагато сильніші, ніж гадаємо. І найкраще це підтверджує 101 історія про людей, які змогли подолати життєві труднощі та сповнитися надією. Історії сміливих, мужніх особистостей, якими неможливо не захоплюватися. Вони — приклади для нас усіх. Звичайні люди, які мужньо переживають тяжкі хвороби, інвалідність, фінансову скруту, втрату коханих тощо. У певний момент вони спинаються на ноги й починають діяти, розв’язуючи проблеми. Ці приклади дарують віру в те, що кожен здатен гідно відповісти на виклики долі. Адже сила — всередині кожного з нас!
 
Курячий бульйон для душі. Знайди своє щастя
Інколи здається, що радість та спокій — недосяжна мрія. Хоч як швидко ти біжиш, щастя не піймати — воно тікатиме, немов метелик здіймаючись дедалі вище над землею. Однак герої з цієї збірки запевняють: щастя не на небі. За ним не потрібно стрибати вище своєї голови. Бо насправді щастя — під ногами кожного з нас.
Треба лише навчитися знаходити радість серед пилу буднів. Шукати її, як Лорі шукала загадкові монетки край дороги. І не знала, що дехто спеціально залишає їх для неї. Шукати всередині себе, як Ненсі, яка завжди була невдоволена отриманими подарунками, доки не наважилася по-справжньому дослухатися до голосу власних бажань. Шукати навіть тоді, коли тобі кажуть: ти застара, щоб почати щось нове і стати щасливою. Це щодня чула Кері, яка мріяла про нову кар’єру, тоді як усі її однолітки вже вийшли на пенсію.
Щастя можна знайти у будь-якому віці, місті, країні, в улюбленій кав’ярні чи магазині, на вулиці та в соцмережі. Бо воно завжди поряд, лише простягни руку — і доторкнешся.

Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Блокнот для планування «I Have a Ma ...
Колектив авторів
Щоденник Дозволів ...
Влада Євсєєва
У лісі біля річки ...
Валентина Рожнів

Книги автора / видавництва

Оманливе коло ...
Сергей Пономаренко
Останній спадок ...
Андрей Новик
Аномалія ...
Андрей Новик
Найкраще подавати холодною ...
Джо Аберкромби

Сьогодні купили