Перегляд позитивного мислення - Гэбриел Эттинген: купить книгу в kniga.biz.ua
kniga.biz.ua

Перегляд позитивного мислення

Код: 5596
Купить Перегляд позитивного мислення Гэбриел Эттинген
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Гэбриел Эттинген
Издательство Наш Формат
Cтраниц 208
Год 2015
ISBN 978-617-7279-20-3
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Перегляд позитивного мислення

Про книгу
Ця книжка – про бажання та перевірені механізми їх здійснення, зокрема про «ментальне контрастування» та метод «Бажання-Результат-Перешкода-План». «Ця книга буде гірким розчаруванням для всіх апологетів козака Мамая та інших цератяних ікон українського мрійництва, – попереджає соціальний психолог Олег Покальчук, – та неоціненною знахідкою для саркастичних, критичних, вчергове розчарованих палких революціонерів, які ще зовсім недавно були тими самими невиправними мрійниками. Несамовите фантазування дозволяє уникати будь-яких реальних дій – можливо, саме тому Україна століттями відбувалася лише в сфері уявного? В кожному разі авторка вельми переконливо доводить, що сама лише ментальна мастурбація на теми ваших величних звершень точно нічого не запліднить. А іноді воно й на краще».

Для кого книга
Для психологів, коучів, керівників і всіх, хто мислить позитивно.

Чому ця книга
Ця книга приведе вас до одної дивовижної думки: те, що, на наш погляд, найбільше заважає нам реалізувати найдужчі наші бажання, може насправді пришвидшити їхнє здійснення. Установки на позитивне мислення здобули популярність не лише в адептів нейро-лінгвістичного програмування, але й у запеклих оптимістів і мрійників. Однак на практиці приємні очікування чомусь не здійснюються. Чому так відбувається, що стає перепоною для досягнення бажаного і як уникнути негативних наслідків – основні питання, на які авторка відповідає детально й аргументовано, використовуючи дані найновіших наукових досліджень. Окрім того, вона розповідає цікаві історії з життя, відстежуючи причинно-наслідкові зв’язки між очікуваннями та результатами.

Про автора
Ґебріел Еттінґен
– (англ. Gabriele Oettingen) – американський психолог, професор, яка викладає в Нью-Йоркському університеті, понад двадцять років досліджує складний феномен людської мотивації.

Цитати
***
Я звернулася до проблеми, яка протягом останніх років привертає посилену увагу громадськості: очевидне зниження креативності американських школярів. Це явище істотно впливає на економіку: опитані керівники корпорацій підтвердили, що у своїх працівників хотіли б розвинути саме креативність та новаторство. Економіка двадцять першого століття потребує насамперед знань; тож чи залишиться наша країна економічно конкурентоздатною без мільйонів розумних, завзятих, креативних працівників, які щодня стають до роботи? Ми досі й не почали враховувати особисте задоволення від творчості й культурний внесок у справу творчих людей. Деякі коментатори навіть вважають креативність джерелом здоров’я й довголіття.
***
Шлях до реалізації бажань, — чи великі вони, чи малі, чи в добру годину з’являються, чи в лиху, — не лежить через відсування перешкод убік і зосередження лише на бажаннях, а через те, що треба і те, й те визнати та зіставити між собою: спочатку бажання, а потім реальність. Коли так робите, відбувається диво. Ви робите усе самі, без допомоги лікаря, наставника чи ліків, відчуваєте приплив енергії та наснагу самостійно реалізувати бажання.
***
Люди схильні забувати негативний відгук, навіть коли в ньому нема нічого особливого, а запам’ятовувати натомість щось позитивне, що про них кажуть інші. В окремих випадках вони, чуючи негативний відгук, знеохочуються та з меншим завзяттям задовольняють свої бажання. … Попереднє дослідження довело, що люди, котрі йдуть до мети, виграють від негативного відгуку, бо він їм дозволяє коригувати власну поведінку й робити те, що треба, щоб здобути нове знання.

pdf Уривок із книги

Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Перегляд позитивного мислення

Від автора
Передмова
Розділ перший
Мрії, бездіяльність
Розділ другий
Переваги мрійливості
Розділ третій
Обдурювання власного розуму
Розділ четвертий
Розумне бажання робити мрії дійсністю
Розділ п’ятий
Залучення несвідомого
Розділ шостий
Магія БРПП
Розділ сьомий
Застосуйте БРПП до всього свого життя
Розділ восьмий
Ваш друг на все життя


Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг "Економічне диво ...
Элис Эмсден, Стивен Коэн, Бредфорд Делонг, Чалмерс Джонсон
Комплект книг про OKR ...
Константин Коптелов, Джон Дорр
Порядок у хаосі. Метод Objective an ...
Константин Коптелов
Амазонки Моссаду. Жінки в ізраїльсь ...
Михаэль Бар-Зохар, Ниссим Мишал
Комплект книг про ФБР: уроки лідерс ...
Фрэнк Фиглузи, Джеймс Коми

Сегодня купили